Rosario Dawson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOÁL, fasztkeresel itt? 😊))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
tuknám
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
indeed
utolsó éjjelben láttam elõször (na jó, igazság szerint a pálya ördögében, de az csak egy nyúlfarknyi szerep), hát nem semmi a csaj. indiánvértõl kezdve mexikóin át talán még eszkimó is csörgedezik az ereiben 😊
utolsó éjjelben láttam elõször (na jó, igazság szerint a pálya ördögében, de az csak egy nyúlfarknyi szerep), hát nem semmi a csaj. indiánvértõl kezdve mexikóin át talán még eszkimó is csörgedezik az ereiben 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#finom>#finom>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
egy Istennõ... olyan mellekkel, mint ide Lacháza
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Megan Fox és Emma Watson után gondoltam jöhetne egy vadabb fekete szépségnek is topic! 😄
Rosario Dawson 1979.-ben született New Yorkban. Színésznõ és énekes. Olyan filmekben játszott mint a Sin City, Saszem, Hét Élet, Nagy Sándor stb...
Várom ide is a kommenteket és képeket 😊
Rosario Dawson 1979.-ben született New Yorkban. Színésznõ és énekes. Olyan filmekben játszott mint a Sin City, Saszem, Hét Élet, Nagy Sándor stb...
Várom ide is a kommenteket és képeket 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.