Havonta egymillió új kártevő jelenik meg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezt a HDD led vilogásából megállapította baunty hogy a vírusvédõ nélküli gépen nincs vírus. <#eplus2>#eplus2><#falbav>#falbav>
Minden elismerésem... remélem nem számításteknikát oktatsz <#taps>#taps><#lama>#lama>
- Nekem sincs vírusvédelem a gépemen mert olyan tróger vagyok, hogy nem teszek fel. De megtehetem, mert (Ubuntu) linuxon nem hemzsegnek -
- Nekem sincs vírusvédelem a gépemen mert olyan tróger vagyok, hogy nem teszek fel. De megtehetem, mert (Ubuntu) linuxon nem hemzsegnek -
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Szerintem elég vigyázni a gépre, szal vigyázni kell az oldalakkal.
2 gépem van, az egyiken kaspersky a másikon még tûzfal sincs.
A védelem nélküli gép 1x sem volt megfertõzve 8 hónap alatt, a másik minimum 2x meg volt.
2 gépem van, az egyiken kaspersky a másikon még tûzfal sincs.
A védelem nélküli gép 1x sem volt megfertõzve 8 hónap alatt, a másik minimum 2x meg volt.
Én mondjuk fel sem engednék a netre vírusvédelem nélküli gépet. Legalább egy ingyenest rakjanak fel és akkor talán kevesebb lenne a botnet is.
Na, ja! Fõleg, hogy egyesek hónapok óta tudnak róla, hogy sebezhetõ a szoftverük, mégsem tettek ellene semmit. Aszondja: tiltsd le a Flasht a böngészõben, míg ki nem adjuk valamikor a hónap végén a hibajavítást. Tudjuk már egy éve, hogy szar, de eddig nem támadtak be a lyukon, azé' nem csináltuk be! Na, ilyenkor mit tegyen a mit sem sejtõ gyanútlan user? <#shakehead>#shakehead>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
"A világhálón található vírusok és kémprogramok száma továbbra is drasztikus mértékben növekszik."
És ezek egy részét a gyanútlan userek telepítik...<#shakehead>#shakehead>
És ezek egy részét a gyanútlan userek telepítik...<#shakehead>#shakehead>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha megjelenik a 7-es win, az majd visszaszorítja a kártevõket.
Gyártás: www.metasploit.com
Megtalálás: http://wiki.hup.hu/index.php/Honeypot
Megtalálás: http://wiki.hup.hu/index.php/Honeypot
Valaki világosítson már fel, hogyan gyártanak ennyi vírust? És hogyan tudják mindezt a hatalmas mennyiséget begyûjteni?
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Mondjuk kicsit furcsállom, hogy arról még nem írnak, hogy: Kritikus sebezhetõség az Adobe több szoftverében - az azért elég gáz, hogy régóta tudnak a problémáról, mégsem tettek ellene semmit. Azt mondják, hogy amíg (egy hét múlva) a hibajavító frissítés megérkezik, töröljük (vagy nevezzük át) az authplay.dll fájlt, meg úgy egyébként tiltsuk le a Flasht a böngészõben. Akkor egy hétig beágyazott videót sem szabad nézni? Abszurdum.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.