5
  • Maniello
    Kill Bill, mint paródia? Hmmm... érdekes humorod lehet neked... -.-'
  • Tetsuo
    A ponyvaregeny megtortenhetett volna??
    Az 1 parodia, mint minden Tarantino film.
    Ennyi erovel az amerikai pite is megtortenhetett volna, v vmelyik bargyu Koltai (Robert) film.
    LOL
  • kukacS3K
    nekem ez a tipikus egyszernézős film, nem a szó általános értelmében mert nagyon jó film volt de mégis úgy érzem hogy egyszer végigmosolyogtam és jóvolt de ha ismered a történetet akkor másodszorra már nem ad annyit
  • zsellerm
    A visszafogottsága hihetetlenül szimpatikus, a film minden elismerő szót megérdemel. A Superbad-ben is látható volt, hogy a rendező panelkarakterekbe is képes életet lehelni, de ott nem éreztem, hogy végig tisztában lenne az arányokkal. Az elejét túl harsánynak, a szereplőket túl idegesítőnek éreztem. Ha nem csinált volna karikatúra-figurát belőlük, úgy is vettük volna az adást, a kontraszt akkor is működött volna a film érzékenyebbre hangolt második felével. Valamiért az Adventureland-nél a jó felütés ellenére sem hittem abban, hogy képes lesz végigegyensúlyozni a kötélen, ám nagyon hamar elkezdtem drukkolni, hogy sikerüljön és hál' istennek össze is jött neki. Mégha nem is tartom az év filmjének, mégis emlékezetes, és szimpatikus darabként gondolok rá.
  • niof
    Pont ezért nagy film a mai napig Tarantino Ponyvaregény-e is. A története nem egy lehengerlő, de Amerikában esetleg tényleg meg is történhetett volna. Mindenesetre én bírom az ilyen filmeket, kíváncsi vagyok erre is. :)