38
Az izgulás h lehet legyőzni?
-
#38 Kinga19! Itt tedd fel a kérdésed a jogosítvány megszerzésével kapcsolatban! -
#37 Itt mindenki homokos, vagy csak nem tudjátok kiről van szó?;) -
#36 biciklivel -
#35 cumizd le a vizsgabiztost, biztos segíteni fog -
geo91 #34 te e vagy, kinga?
-
gyepesjoint #33 repülővel,gyalog -
#32 Azért kresz-en megbukni elég nehéz.
Kétszer meg főleg....
TANULNI KELL KINGA! (vagy engedd meg nekik, hogy "meghúzzanak", hátha... :D)
-
gyepesjoint #31 meghúztak kreszen? :O és maga a kresz milyen volt? átmentél? -
#30 járj metróval, földalattival, villamossal, trolival, fogaskerekűvel, HÉV-vel, libegővel, siklóval és busszal. -
#29 Előbb menj át magyar nyelvtanból... -
#28 DDDDD:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te ótvar buzi -
#27 HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
mostmár az sg-n is meghúztak -
#26 Sok gyökér elismétli más ugyanazt a poént, amit előtt pár kommenttel előtte lőttek el. Viccesek vagytok!
[...not] -
Narusco #25 aki mellesleg fiú :D ("Márkás ruhák" topik) -
#24 én is megbuktam kétszer....harmadjára végigtippeltem az egészet,átmentem
nem kell aggódni:P -
#23 alrekkk -
#22 -
#21 fap fap fap
tuknám azt a kis buta fejedet. -
Narusco #20 én itthon a könyvet elő sem vettem. annyi tesztet csináltam hogy már mind 70+ lett a végén. nem is paráztam vizsgán, de ne gondolkodj a kérdéseken, ami először eszedbe jut, a za jó. -
baca01 #19 Srácok basszus ti ennyire kockák vagytok? Menjetek szerváljatok már magatoknak valami nőt, mert ez szánalom a köbön, hogy egy nicknévre, amiben női név van így rágerjedtek... -
#18 igyál meg előtte egy deci rövidet. vagy csapold le azt az 1decit rólam :) -
#17 vizsga előtti szexszel -
#16 pacside hülye vagy! :D xD -
Unreal1942 #15 -
#14 buta vagy de azért dugnálak -
#13 mindenkiben van egy kis izgalom a vizsgákkal kapcsolatban. Én úgy ültem be a vizsgára, hogy ez egy dolgozat, jól kell válaszolni annyi. Így nem is lett úrrá rajtam, hogy jajj lehet megbukok, nem fog sikerülni... stb. képzelődések.
Én azt javaslom, próbálj ne túl nagy figyelemt szentelni a vizsgára. Vedd úgy, hogy egy sima számonkérés, amiből felkészültél, így nem lehet gond. Nálam ez be szokott válni és nem is izgulok vagy aggódok maitta. -
#12 Magánügy. -
#11 "másodjára húztak meg kresszen"
xD
ne hagyd magad,mond,hogy nincs nálad gumi... xD -
#10 Kinga, én majd korrepetállak. Írj privát üzenetet a címeddel együtt. -
#9 legközelebb egyél elötte valamit -
Ronny #8 -ban/-ben... -
#7 SZIA KINNGA! VAN KEDVED PETTINNGELNNI? -
#6 :/ szentem hülye topik de én nem olvasgattam elötte a kreszkönyvet 2-3 órával ne olvasgassad és ne gondolj a vizsgára ennyi :D -
#5 meghúztak ? hol ? a raktárba? -
Unreal1942 #4 -
geo91 #3 lenin bácsi megmondta már: tanulni, tanulni, tanulni! -
Kinga19 #2 volt aki azt mondta h egyek előtte vmit:S de nem tudom mi tévő legyek aki tud segítsen -
Kinga19 #1 Már másodjára húztak meg kresszen de nem azért nem nem tudom mivel itthon csak 72 pontosokat csináltam és tisztán emlékeztem ugyanazokra a kérdésekre amnik ott voltak de volt h egyszerüen leblokkoltam az izgalomtól