Mr. T játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja ezt kaptam válaszban.
DNDN
Ahozképest hogy pc, x360, ps3 ra igértek egy fullos játékot csak Xbox Live Arcade jön valami 😞
The game, which started as Mr. T will be shortly released by Microsoft on XBLA. Keep your eyes peeled for a game featuring an African American in the jungles of Latin America!
nagyon nem foglalkoztok vele?
Sose lesz kész?
Csináljátok már faszom.
😄😄
ezt a játékot is basztátok megcsinálni
Az nem olyan vészes.
Aha értem
27643

Jaja mennyibe kerül most?
venni kell hdd-t 1 terásat

Csak fel kéne telepíteni de az a kibaszott c meghajtó miatt nem tudom a faszomba.
Szerintem kérd el a csávótól és c++ ba kifejleszted ha megtanulod végre használni😄

?
ebbõl se lesz semmi.
Kész lesz ez a játék még a világvége elõtt?
Ezzel mivan?
Falcon87
Nácik ellen? :o
Milyen története lesz ennek?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

zuio
Csak nehogy itt is elkezdj flémelni mint máshol.<#zavart1>

zuio
?

lobig
lol

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Sanyix
van az több is. a rockyban is ugyanúgy néz ki, pedig az már van 30+ éves is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

highlander15
Király lesz!!!Mr.T az egyik legnagyobb akcióhõs!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

és lehet majd benne hereverézni?<#idiota><#nyes>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

bardocz
Mr T megtalálta az örökélet gyógyszerét,már 20 éve ugyan úgy néz ki 😄
zuio
Amúgy a játékról nincs sok infó de ha lesz biztos fellendül majd a topik. <#vigyor3>

zuio
Tudom,de mivel a Szupercsapatot is csak miatta néztem annak idején,így ezt sem hagyhattam ki.😄

zuio
Pont azért reklámozta õ<#vigyor3>

Csak Mr.T miatt néztem ezt végig a TV-ben.😊

jackcsabi
Lal 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

zuio

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zuio
vagy minél több snickerst dobálni a tankból<#buck><#hehe>

mit kell benne csinálnom? minél több aranyat cipelni magadon? 😄
zuio

Vélhetõen senkinek sem kell bemutatnunk Mr. T-t, a legendás A-Team oszlopos tagját, aki a Zootfly csapatának köszönhetõen videójátékhõssé válik hamarosan.

A hivatalos Mr. T képregény jogait megszerezve egész játéksorozat készülhet hõsünk kalandjai alapján! Az elsõ rész mindjárt Dél-Amerikába kalauzol el bennünket, ahol a nácik és hatalmas masináik ellen vehetjük fel a küzdelmet. A történet során fõszerepet kap majd Will Wright is, aki csupán egy véletlen egybeesés során emlékeztet a neves játékdizájnerre, ebben az univerzumban egy elrabolt tudós õ, aki Mr. T segítségére lesz a nácik elleni harcban. A játékot PC-re, PS3-ra és X360-ra készíti a Zootfly, nem mellesleg pedig a Prison Break játék munkálatait is átvette a csõdbe ment Brash Entertainmenttõl - ha minden jól megy hamarosan Michael Scofield története is játszható állapotba kerül.

LINK