39
AZ A-Team oszlopos tagjával játék készül.
-
Carmageddon #39 Jaja ezt kaptam válaszban. -
#38 Ahozképest hogy pc, x360, ps3 ra igértek egy fullos játékot csak Xbox Live Arcade jön valami :( -
Carmageddon #37 The game, which started as Mr. T will be shortly released by Microsoft on XBLA. Keep your eyes peeled for a game featuring an African American in the jungles of Latin America! -
Carmageddon #36 nagyon nem foglalkoztok vele? -
Carmageddon #35 Sose lesz kész? -
Carmageddon #34 Csináljátok már faszom. -
Carmageddon #33 :D:D -
Carmageddon #32 ezt a játékot is basztátok megcsinálni -
Carmageddon #31 Az nem olyan vészes. -
Carmageddon #30 Aha értem -
vbn #29 27643 -
Carmageddon #28 Jaja mennyibe kerül most? -
vbn #27 venni kell hdd-t 1 terásat -
Carmageddon #26 Csak fel kéne telepíteni de az a kibaszott c meghajtó miatt nem tudom a faszomba. -
vbn #25 Szerintem kérd el a csávótól és c++ ba kifejleszted ha megtanulod végre használni:D -
Carmageddon #24 ? -
Carmageddon #23 ebből se lesz semmi. -
Carmageddon #22 Kész lesz ez a játék még a világvége előtt? -
Carmageddon #21 Ezzel mivan? -
#20 Nácik ellen? :o
Milyen története lesz ennek? -
#19 Csak nehogy itt is elkezdj flémelni mint máshol. -
#18 ? -
#17 lol -
#16 van az több is. a rockyban is ugyanúgy néz ki, pedig az már van 30+ éves is. -
#15 Király lesz!!!Mr.T az egyik legnagyobb akcióhős! -
COOLancs #14 és lehet majd benne hereverézni? -
#13 Mr T megtalálta az örökélet gyógyszerét,már 20 éve ugyan úgy néz ki :D -
#12 Amúgy a játékról nincs sok infó de ha lesz biztos fellendül majd a topik. -
#11 Hulk Hogan vs. Mr. T -
gyuri12 #10 Tudom,de mivel a Szupercsapatot is csak miatta néztem annak idején,így ezt sem hagyhattam ki.:D -
#9 Pont azért reklámozta ő -
gyuri12 #8 Csak Mr.T miatt néztem ezt végig a TV-ben.:) -
#7 Lal :D -
#6 -
#5 -
karajjj #4 vagy tv-shopban árulni? :D -
#3 vagy minél több snickerst dobálni a tankból -
karajjj #2 mit kell benne csinálnom? minél több aranyat cipelni magadon? :D -
Vélhetően senkinek sem kell bemutatnunk Mr. T-t, a legendás A-Team oszlopos tagját, aki a Zootfly csapatának köszönhetően videójátékhőssé válik hamarosan.
A hivatalos Mr. T képregény jogait megszerezve egész játéksorozat készülhet hősünk kalandjai alapján! Az első rész mindjárt Dél-Amerikába kalauzol el bennünket, ahol a nácik és hatalmas masináik ellen vehetjük fel a küzdelmet. A történet során főszerepet kap majd Will Wright is, aki csupán egy véletlen egybeesés során emlékeztet a neves játékdizájnerre, ebben az univerzumban egy elrabolt tudós ő, aki Mr. T segítségére lesz a nácik elleni harcban. A játékot PC-re, PS3-ra és X360-ra készíti a Zootfly, nem mellesleg pedig a Prison Break játék munkálatait is átvette a csődbe ment Brash Entertainmenttől - ha minden jól megy hamarosan Michael Scofield története is játszható állapotba kerül.
LINK