5
-
johny777 #5 Az első éved kegyetlenül jó volt, a második is hozta a színvonalat. A 3. évad piszok gyenge lett. Szerintem ez az évad is béna lesz, Dexter-re túlságosan ráerőltették ezt a családi apa szerepet. Pedig az első évadba mennyire jól játszotta a hidegvérű gyilkost, aki hétköznapi embernek álcázza magát. Pont az volt a lényege hogy nem érzett senki utána semmit sem. Csak akkor érezte, hogy él, ha valakit megöl.
Az első két évadot könyv alapján készítették el. Második évadban azért változtattak egy párat.
A harmadikat már önállóan készítették, meg is lett az eredménye. Ezért szerintem a 4 is sablonos lesz. Ott van a sorozat gyilkos akit Dexter keres, meg Dexter családja akivel foglalkoznia kell, és természetesen a vágya hogy héten háromszor a Tescoból hazajövet megöl egy pár embert majd a tengerbe hajítja a lego darabokat. Családi bonyodalmak, Dexter húgáról kiderül, hogy férfi, visszajön az FBI-os f*szi, aki ráhajt Dexter nőjére….
Izgalmasabb lett volna, ha valami jobb fő stroyt találnak ki. Mondjuk, a maffia kivégzi Dexter családját, ő hadjáratba kezd, de a maffia ráküld egy pár bérgyilkost, majd elszabadul a pokol…
Lehet, hogy badarságokat beszélek és tévedek, de úgy legyen.
-
Gilgamesh #4 Most nézem a harmadikat, tényleg jóval kevésbé körmötrágós és elvetemült, mint az előzőek, pedig hát épp az volna a lényege. Azért még mindig átlag fölötti a minőség, csak mintha elcsúsztak volna a kezdeti durvulástól - a popularitás / stúdió kegyei megtartásának az ára? -
berserk87 #3 Nekem meg pont a 3. évad tetszett a legjobban. Várom a következőt is. Nekem most a Dexter a kedvenc sorozatom. -
Eriongtk #2 Hát igen, az első 2 évad nagyon durva volt. A 2. évadzárón konkrétan az asztalt ütöttem :D, végülis a 3. sem volt rossz, ott is voltak körömrágós részek, de közelébe nem ért elődeinek, reméljük hozza azért a színvonalat. -
Librarian #1 Hát nekem az első évad iszonyatosan tetszett, a második is egész jó volt, de a harmadiknál már nagyon húztam a számat... szóval valahogy annyira nem várom. Remélem jobb lesz, mint a 3.