13
-
vion3 #13 énn a helikopteres első küldijében nem találtam a furgont merre van pedig leszedtem mindet amit láttam. -
dhrider666 #12 Szevasztok srácok. Van egy kis gondolm. Letöltöttem a játékol.Feltelepítettem.Eddíg minden szép és jó! El akarom indítani a Játékot, és kapom ezt az üzenetet a drága gépemtől: "Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details." Helyezze be az eredeti cd-t bla bla. Hogyan tudom ezt kikerülni? MSN: [email protected] aki tudja lécci vegyen fel!!!!
Előre is kösz!! -
Titan44 #11 Khm, a Transformers eredetileg nem japán rajzfilmsorozat volt, a Hasbro pedig a kezdetektől birtokolta a jogokat. Az igaz hogy a játékokat ( ezek előbb léteztek mint a rajzfilm ) először Japánban kezdték eladni, de ez is a Hasbro volt, a Takara nevű céggel karöltve. -
Loverman #10 mindenkinek tudom ajánlani a Wolverine játékot. szinte jobb lett mint a film (de tényleg, ez nem szarkazmus) -
roliika #9 Egyébként mire fel ez a gépigény? Kétmagos proci, 1 giga ram és 256-os kártya??? Vattafakk??? -
Akkor ez egy hétvégi nem ajánló... -
winnie #7 akkor ugrálj. -
Szefmester #6 ps2-n asszem végigtoltam, de a fallen kivégzése után Optimussal egy nagy fehér semmiben találtam magam ahol folyton meghaltam, ha nem ugráltam.. -
Hát azért lenne miről írni... -
Cat #4 "Nem tudom mi lett velük."
Megöregedtél és egyre több az unalmas, ötlettelen játék. -
Az első résznél ez mindenképp jobb lett, bár a szokásos filmhez készített "instant játék" minősítéstől nem szabadult. -
Foshyy #2 Egy újabb hétvégi 'nem ajánló'. :)
Egyébként régebben annyira nagyon vártam a hétvégi ajánlókat és mind nagyon tetszett is, de manapság csak gyorsan átfutom őket ha egyáltalán rákattintok. :S Nem tudom mi lett velük. -
Akkor ezen mit ajánlanak? :D Bár a film se volt nagy durranás, az első jobb volt.