13
  • vion3
    énn a helikopteres első küldijében nem találtam a furgont merre van pedig leszedtem mindet amit láttam.
  • dhrider666
    Szevasztok srácok. Van egy kis gondolm. Letöltöttem a játékol.Feltelepítettem.Eddíg minden szép és jó! El akarom indítani a Játékot, és kapom ezt az üzenetet a drága gépemtől: "Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details." Helyezze be az eredeti cd-t bla bla. Hogyan tudom ezt kikerülni? MSN: [email protected] aki tudja lécci vegyen fel!!!!

Előre is kösz!!
  • Titan44
    Khm, a Transformers eredetileg nem japán rajzfilmsorozat volt, a Hasbro pedig a kezdetektől birtokolta a jogokat. Az igaz hogy a játékokat ( ezek előbb léteztek mint a rajzfilm ) először Japánban kezdték eladni, de ez is a Hasbro volt, a Takara nevű céggel karöltve.
  • Loverman
    mindenkinek tudom ajánlani a Wolverine játékot. szinte jobb lett mint a film (de tényleg, ez nem szarkazmus)
  • roliika
    Egyébként mire fel ez a gépigény? Kétmagos proci, 1 giga ram és 256-os kártya??? Vattafakk???
  • Killgore
    Akkor ez egy hétvégi nem ajánló...
  • winnie
    akkor ugrálj.
  • Szefmester
    ps2-n asszem végigtoltam, de a fallen kivégzése után Optimussal egy nagy fehér semmiben találtam magam ahol folyton meghaltam, ha nem ugráltam..
  • Hegi90
    Hát azért lenne miről írni...
  • Cat #4
    "Nem tudom mi lett velük."

Megöregedtél és egyre több az unalmas, ötlettelen játék.
  • Narxis
    Az első résznél ez mindenképp jobb lett, bár a szokásos filmhez készített "instant játék" minősítéstől nem szabadult.
  • Foshyy
    Egy újabb hétvégi 'nem ajánló'. :)
    Egyébként régebben annyira nagyon vártam a hétvégi ajánlókat és mind nagyon tetszett is, de manapság csak gyorsan átfutom őket ha egyáltalán rákattintok. :S Nem tudom mi lett velük.
  • Lunki88
    Akkor ezen mit ajánlanak? :D Bár a film se volt nagy durranás, az első jobb volt.