1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • Nohab
    A Haulinban láttam, hogy egy pótkocsis bement egy telephelyre, de utána eltűnt.

"Extrém helyszinek lesznek" : remélem azért a jég fog csúszni, nem úgy mint eddig, hogy szinte direkt se tudtam semmit előhozni. A földút ne olyan legyen mint az aszfalt, csak más hangot adjon ki.

"extrém fuvarok" : lehessen érezni, hogy van súlya a rakománynak, de ne úgy, hogy egy picivel nagyobb a fékút. Ugyan ez az elindulásnál is. Kanyarodásnál meg sodródásra nem is emlékszem, még ha 130-al mentem is.

"extrém körülmények": ha időjárásra gondol, akkor az esőben csússzon az egész, illetve a földút sarasodjon be.

"extrém konkurencia.": rég láttam már azt, hogy egy másik kamion az én szállítható listámból vitt el szállítmányokat...

Meg az a hülye forgalom (pl.: satufék) , meg a zöldhullám teljes hiánya...

Realisztika szagot akarok már!
  • Tinka123
    sztem álmodj csak tovább...:D
  • leho94
    Nekem már csak az is elég lenne ha az AI nem csak az úton menne , hanem jönne be a telephelyre rakodni meg stb .. Üres pótokat a cégnél akasztaná fel .. De ezt az SCS soha sem fogja megcsinálni ..
  • nenus
    meg azért valami életet is tegyenek bele...pl ne keljen gombokat nyomkodni akasztáskor,meg a kocsit szintezni is kelljen amikor a pótkocsi alá állsz.meg valami törésmodell.vagy pl 1 házat lemodelleznek nem úgy h csinálnak 1 kockát aztán az ablak meg csak a textúra...normálisan 3 dimenziósra csinálják meg a házat.meg ha a belső nézetben működik a visszapillantó akkor külső nézetben is..meg valami forgalom változás is legyen...pl buszmegállóban megáll a busz vagy karambol van és kimegy a rendőr (azt is lássa az ember) és 1 vagy 2 sávot leszűkít.de lenne még mit bele tenni csak nem akarom ezeket még ide írni ;)
  • King of Roads
    meg azért szálljon már el a kiskocsi ha frontálisan belemegyek
    tom nem GTA de pont azért mert szimulátor...nekimegyek vmi mazsolának és megállít 2 mp alatt...
  • leho94
    Engem csak a fizika érdekel:D Ne 10mp alatt legyen már a kamion 130-on
  • norbi56
    Hát igen rakhatnénak valami jobb grafikai motort,azt ETS-hez hasonlóan remélem a fülke rugózás azért meg lesz de ennél azér tlehetne sokkal több fejlesztés is:)
  • norbi56
    Az omnit azt néztem én is a linket ami msn-en van neked kint:)
    OFF az kb mikor jön ki? oN
  • kifli
    legalább fejlesztenének valamit, a motoron, hogy kicsit szebb és élethűbb legyen, nem akarok grafbuzi lenni csak már unalmas hogy ugyanaz a játék mindig, csak a modelleket cserélgetik, ez nem egy külön játék ez egy kiegészítő
  • gumikacsa
    Nem nem, közük sincs egymáshoz. Ezek a Softlab Nsk munkái, és már a hard truck 2 (king of the road) is jobb, mint az scs bármelyik játéka. A rigs of rods-t 1 gyerek készíti, csak szórakozásból, ennek ellenére érdemes egy pillantást vetni rá.

Nekem még a transporterben van némi bizodalmam, pláne, hogy nekik már játszottam egy programjukkal.
    Illetve buszos játékok közül jónak tűnik a hamarosan megjelenő City bus simulator (eddig word of busdriver címen futott), illetve a másik, az omnibus simulator, amit valószínűleg agyon lehet majd modolni
  • norbi56
    Rigs of Rods nem gagyi:D:D:D abból még lesz 1 jó cucc sztem
  • passatgt
    ezek is scs cuccok szerintem, legalábbis ua a motor van alattuk
    rig n roll meg már 25 éve jön:)
    rigs of rods meg gagyi

tehát nincs?:)
  • Carlos
    Régi WMH tagok jelentkezését továbbra is várom, mizu veletek?
  • nenus
    én amikor idejöttem (a láma fejemmel a pttm-be) beismerem csináltam hülyeségeket...de amikor olvastam,akkor még nem fogtam fel de ha már vissza gondolok nagyon jó idők voltak...sok öreg róka már nincs ott sem helyettük vannak a sok lámák akik azt hiszik ha már 1 kereket tudnak a kamion alá varázsolni már ők a profik...na de sztem mind1..ez a 18 wos extreme trucker topik nem a pttm AA haulin meg ets..további szép estét mindenkinek!
  • Carlos
    Ezért is tipliztem onnan többekközt.
    Emléxem amikor még malév gépet rajzoltam az AA-hoz meg magyar randőrautót textúráztam. A többiek meg csinálták a magyar skin-t.
    Azok voltak a szép idők.

Már aki emléxik rá. És a WMH-ra... (sajna kevesen vannak)
  • nenus
    igazad is van..már minden második gyerek konvertál,modol stb.aki meg nem csinálja ezeket azok vagy kunyerálnak vagy más modelljét feltörik,átalakítják és azt mondják h az övé (ezt is lásd:ETS topik) -.-
  • nenus
    de van ám..még mennyi..így hirtelen eszembe jut a hardtruck sorozat a king of the road a rig'n'roll (most fog kijönni) rigs of rods és még sorolhatnám
  • Carlos
    Egyetértek!
  • leho94
    Nem éri meg :D Hiába zárod le , feltörik egyből..
  • gumikacsa
    nem véletlenül hagytam abba a modolást
  • leho94
    Nem , ebbe remélem kicsit nehezebb lesz moddolni , és akkor nem minden második ujreg 9 éves srác tud majd konvertálni meg stb.. Azok tették tönkre az ETS-t is
  • passatgt
    más kamionos játék van az scs-eseken kívül?
  • [HUN]FaTaL
    Újabb kamionos topic. Majd ez is tele lesz a sok fogyatékossal mint az ETS meg a Haulin topic.
  • gumikacsa
    Inkább a pttm óta. Azóta az scs elkezdett nagyon pofátlan lenni.
  • KAMIONOS KOGYO
    +fav
  • Carlos
    Inkább a sok kis U14-es gyökér. Amúgy ez a sorozat az AA óta csak romlik. (szerintem)
  • leho94
    az ETS az nagyon egy elkúrt valami .. Főleg a tagok akik küldik vele
  • papi08
    Hali! Nekem nagyon tetszik a képek alapján ez a játék, Remélem a gépigénye nem lesz nagyobb a Haulin-énál.
  • jackcsabi
    Nem elég az ETS topik? Ugyan olyan izé mindkettö...
  • leho94
    +fav
  • CseNo
    Végy egy baró kormányt, egy pár üveg hideg sört, kapcsold be a legjobb zenéket, indítsd el a játékot, és megtudod.
    Ha nem tetszik, el lehet inni sétálni. Köfi.
  • King of Roads
    jóféle, csak ez a graf már télleg nagyon uncsi...
  • Wolfsnack
    gyerekek, meséljétek már el hogy mi az ami ennyire megfog titeket ezekben a kamionos gémekben
    nem tudok rájönni mi olyan csudajó ezekben
  • norbi56
    AZ ausztrál környezet tetszik nagyon:)A havas már nem annyira dehát...:D

+fav várom a játékot!
  • Darukezelő
    Gondolom a grafika alapján leszűrtél mindent.
  • gigamen
    Kalap kaki, béna egy játék a képekből itélve
  • dragon11
    Nem sokat változott a Haulinhoz képest.
  • Falcon87
    Kinek vitte azt a hűtőt?:DDD
  • akyyy
    Én szoktam látni, Miskolcon meg néha barcikán borsodchemnél. 2 vgy 3 rendőrautó kisérő, plusz a kamion aminek valami extra nagy a szállítmánya, általába ugy hivják, túlméretes vagy túlsúlyos jármű.

itt van is egy videó az egyikról
  • LeWyTy
    Hányszor másolják még le magukat?