1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#130 tetszik a táj,de a kamion szokás szerint nem:l -
hungaryws #129
-
#128 Amúgy mi lett a logommal? -
nenus #127 remélem az indítókulcs működni fog :D -
#126 az eső ugyanolyan tré mint eddig..fhu de irritál ez az eső a hang a cseppek nem tom..egyszerűen szar -
DIESEL DOG #125 Ebben maximálisan egyetértek. -
#124 Meg minek? Teljesen huszadrangú, hogy mi a neve a kamionnak, sokkal nagyobb hibák szorulnának javításra a játékban -
DIESEL DOG #123 Annyi pénz license-re már égen-földön nincs. Főleg nem az SCS-nél... -
#122 A haulinnál csak jobb lesz, de gondolom licensel nem nagyon foglalkoznak most sem... -
#121 Pár képecske:
Itten - é!
nekem olyan haulin filinge van de majd meglátjuk. -
#120 Az scs-től. Mert ha minden megjelenne, amit 2009-re ígértek, dúskálnánk a kamionos, és buszos játékokban.
Bár, így is már most fél lábbal kint van a city bus simulator, ténylegesen nagyon közel a rig'n'roll, a transporter is elkészül, ha nem is idén, a transportando o brasil is, az omnibus simolátorral nem tudni, mi lesz, és az 18wos: et, gts...
A Truck Simulator 2010-et nem említem, az csak hülyítésnek tűnik, ha mégsem, kb annyira jó lesz, mint a bus simulator 2009, ami nemrég jelent meg, és elég kaki.... -
#119 -
DIESEL DOG #118 Apropó, CseNo jár még ebbe a topikba, illetve ide az SG-re? -
#117 szerintem tudom hogy melyiket adják ki előbb... -.- -
DIESEL DOG #116 Képek alapján nem lesz rossz game...
Ezekszerint akkor már két kamionszimulátor is várat magára. -
#115 Release Date: 10/6/2009 -
Vlala #114 Honnan lehet letölteni? -
#113 olyan szinten nem, hogy a játék már lassan két hete aranylemezre került -
balika666 #112 Az jó lenne :D nem tudom, hogy ők mennyire szoktak késni... most csak általánosítottam :D általában így szokott lenni a kiadóknál, hogy azt mondják október eleje... jó esetben megkapjuk október közepére :D aztán van amikor heteket, rosszabb esetben hónapokat kell várni :S de ha az scs-re nem jellemző a késés akkor örülök neki :D -
#111 Az scs-re nem nagyon jellemző a késés. -
balika666 #110 Akkor abból lesz kb november -.-
na mind1.. majd jön :D reméljük jóó lesz
am köszi a választ -
#109 Elvileg októberben. -
balika666 #108 hell!
tudja valaki mikor adják ki? -
#107 ez nem lesz rossz. -
#106 Most nézem, h szalagkorlát van a földút mellett... -
#105 Várjuncsak! Ha jobban megnézem az a Mack ott fölburalva nem is a játékos kamionja!!!:\ -
#104 wOw! Szent szar! Jól láttam hogy a jég betörik, és van törésmodell? :O -
hungaryws #103 Hivatalos oldal -
#102 thxD: -
#101 Jó a logód. -
#100 Lepjük el PttM topikot újra ^^ -
#99 Bár nem hinném hogy azt a Volvot megváltoztatják miután igy feltuningolzák... :/ -
#98 Akkor szvsz ez egy Haulin' ._. -
#97 Nem lesz full jobbos csak Ausztráliában sztem, mer asszem ott jobb oldalon van a vezető. Ami meg azt illeti, hát még télleg olyan mint az ETS de az ETS első képein meg tele volt Haulinos cuccokkal. -
#96 Sajna ja.
De akkor meg ott a -fav. Bár akkor az értelmes emberekkel sem tud dumálni az ember. -
#95 Jajóvan nem olvastam vissza :X -
#94 Ez full jobbkormányos lesz? -
#93 köszmár:D Attól félek ezt a topikot is megtalálja az ets-es banda -
#92 Akkor skera vissza abba a topikba!
#89: klassz képek! -
#91 ahogy látom ez egy ets , más térképpel , 1.3-as patch tulajdonságaival ..