55
Silkroad privat serverek!
-
#55 Sziasztok!
SILKROAD-R, Merv szerverén "Magyarok" néven megalakult klánunk!
Magyarok Guild
Ingame keresd: bisoph_, zzz_O_zzz, SwE3ty_Lu, Rudolfness -
#54 Sziasztok!
Játszik valaki a Silkroad Revolution-al? Silkroad R?
Haverarc-al ketten kószálunk MERV szerveren. Klán-t illetve magyar játékosokat keressünk!
Kontakt pls! Adjatok ingame nevet! Thx!;)
Minket zzz_O_zzz vagy SwE3ty_Lu néven találtok.
Előre is kösz minden megmozdulást az ügyben.
peace -
scarface13 #53 Sziasztok!
SÜRGŐS!!!
Egy olyan embert keresek aki mellé társulhatnék az SBot program használatában. Természetesen az összeg rám eső felét utalva fizetném. 4 cliensre tartanék igényt. e-mail: [email protected] -
aztech #52 Sziasztok, a hunsro ezen a címen elárhető !!
www.codckak.info -
#51 HunSro érdekelne valaki irjon rám!Van neki oldala stb? -
kaitkeresek #50 Sziasztok! Hunsro-ra nálam lehet jelenkkezni aki akar !!! magyar silkroad -
asdelado #49 én iSroval jáccotam sokat. de most sj srozok. télleg isro a legjobb. csak oda nehéz prém nélkül abejutás. mindenki agyon van sun cuccokal és ugy szar.
sj sro azé jobb mert gyors(pvp sero) -
#48 ECSRO t feltettem miért nincsennek szörnyek???? -
SilkroadKing #47 Sziasztok ! Sjsrohoz nem tudnátok megmondani honnan kell letölteni a Li-s pk2 editet?
A download helyét irjátok le pls...
Thx -
zsoltz #46 töröld a gecibe ezt a fost...a privát szerverek amúgyis nagy szar, hiányzó itemek,hiányzó skillek,laggol mint a szar,nincs eu,tele van buggal,nincs goldért farkas és még sorolhatnám...isro a legjoibb ezt midnenki tudja de sokan nem szertik emrt hogy "lassú a fejlődés"pff...nyomd be botot és fejldőik helyetted te meg menj és csinálj mást -
#45 Am lehet törlöm ezt a topicot, nem sok értelme van és írni se írnak bele..:(
Nyitottam egy uj és értelmes Topicot: Általános eszmecsere/"Hallucinogén anyagok " nevü topciba nyugodtan írhattok..! -
#44 Am igaz h tele van buggal és sok nem elérhető skillek vannak de azoknak jo akik nem szeretnek küszködni!:D -
#43 Elkaptam! Tény!
De 3év után ki tudtam gyógyulni! Bár nem volt könnyű! És sokáig más MMO-k kellettek a felejtéshez! -
#42 Itt jól összegyűlt az alja népség :D
Flame off -
xxxpaulxxx #41 már el is kaptad és soha nem gyógyulhatsz ki -
#40 Egy betegség! :/ -
at16 #39 Silkorad az mi? -
csernok #38 Őőőő...Tudtok adni egy media.pk-t amiben benne van..Hogy loginolás közben..Ne adjon dc-t!!? (SJSRO) És van angol bot hozzá(angolok a skillek)...Helpet megköszönném..Talán adnák egy kis goldot SJSROn...
Előre is kösz. -
xxxpaulxxx #37 jaaa te vagy a cigány a magyar zászlóval, aki mindent telespammol az értelmetlen hülyeségeivel?
Adhatok egy puszit? -
#36 hát szerintem "reklámokkal" keresett pénztől így is elesnek, szóval...
de ná nagyon értek hozzá -
Dobronski #35 Szerintem józsi. -
Cat 02 #34 De. -
#33 Nem!
És ebben a formában, igaz, mert ugye nem jön nekik a Silk-ekből pénz!
Bár mégis azt hiszem, hogy másabb mint, pl. egy WoW tört szerver! -
Cat 02 #32 Attól még hogy ingyenes, a Joymax kezében van a játék. Gondolom ők nem vették meg tőle... -
#31 na meg teis -
#30 Ez a topik valami iszonyat fail, ahogy van :DDDD -
#29 o téleg
akkor ez ilyen item = pénzért free mmo?:D -
#28 Miért lenne illegális, egy ingyenes játék privátszervere? -
Treshencore #27 -
#26 mind szar ;) minden voltam és minden 90es karim van -
#25 álreg! -
Treshencore #24 hm? -
#23 Ez te vagy vagy werkfilm? -
Treshencore #22 grat
-
#21 még a cím is rosszul van XD -
#20 ASASASASASAS -
#19 frankó hogy ezt megnyitottad inkább black jack-ezz! amugymeg ITT mindent megtudsz ezekről az 'izékről' -
Cat 02 #18 Az, de senki se törődik vele... Akkor max rakják át sajátba. -
#17 Battlefield -
#16 csattogós falepke!!!