Az autópiacra is betör a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg ha a Microsoft csinálja a "CarOS"-t akkor tuti lesz rá vírus is, mert már csak szokás alapon is kell rá írni valamit. <#alien>#alien>
Kara kánként folytatom tanításom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Persze, amikor nyomogatod a gázpedált és tekered a kormányt, érezd csak továbbra is úgy, hogy te vagy a mindenható.
Aha, egyrészt, ennyi idõ alatt egy épkézláb szabványt nem tudnak összehozni, másrészt meg mirõl beszélgetnek? Az olajcsere-periódusról, az idõjárásról, esetleg a hüvelygombáról?
Majd ha lesz egy egységes forgalomirányító rendszer, akkor lesz mit "mondaniuk" egymásnak, de addig ez csak idétlenkedés.
Sz.gép: Al, ne tedd! Nincs az a hülye, aki szétver egy 2000$-os számítógépet!
BUMM!!!
Al: Mégiscsak király vagyok!
Nálam így járnának a hibásan mûködõ, vagy a túl okos rendszerek.
Asszem most még vicces, de majd akkor...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Mert itt a tobbseg latott mar MS termeket...abbol indulnak ki (jogosan...)
"Ráadásul az Ms a hadiiparban is jelen van ami a precizitás terén a 2. helyen van az ûrkutatás után. Itt említendõ meg hogy ebbben a kategóriában zártabb szabályok vannak."
Valamint celhardverek....(teszem azt 1 hadihajon nyilvan nem kell olyan sokmindennek a hatterben futnia,mint 1 otthoni gepen..gondolom en)
Micsoda??? Kiértékeli az adatokat, és javaslatot tesz??? Hát, majd ha valamelyik rendszer emberi beavatkozás NÉLKÜL képes lesz megtenni egy 20 km-es utat, akkor majd térjünk vissza a témára... Addíg meg hasznosabb egy elektromos, vagy egy hibrid jármû... Még a BMW hatékony dinamika nevû technológiájára is érdemesebb költeni... Kíváncsi vagyok/leszek az EULA-ra... Már ami az MS jogait és kötelezettségeit illeti... Persze, valószínûleg még nagyon sokáig csak passzívak lesznek ezek az eszközök, nade meddíg??? Hameg passzív, akkor azon kívül, hogy az MS-nek, a biztosítónak, nameg az autógyártóknak jól jön a parasztvakítás, a vásárlónak miért is éri ez meg???
Persze, valamit tenni (lépni) kell, nade ezt így... pffff
Most komolyan! Ki az aki elhiszi, hogy a sell, mól nem emel majd árat, ha az autók "átlagos átlagfogyasztása" és ezáltal a bevétel, nyereség is érezhetõen csökkenni fog??? Nem tudjátok, hogy fogyóban az olaj, gáz, és minden egyéb ásványi anyag készlet??? Az emberiség legnagyobb á(r/)tverése, amit mindenki (még az eszkimók, busmanok is) bevesz(/tt), sõt... Nem is tesznek ellene semmit!!!
]-[7]-[
Már látom amint egy kocsikázás után a haverokkal ua. utvonal után össze ülünk és lessük ki a jobb sofõr az MS szerint. :))) LOL
-Béla ott kellett volna 3.-ba rakni és nem 15cm-el elõtte, mert így 0,003cl benzinnel többet fogyasztottál mint és ezért béna vagy.
-Ja Gézukám, de így látod az idõmet? 10ezredmásodpercel elõbb voltam ott mint te.
:)))
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)
]-[7]-[
Akinek csak annyi pénze van, hogy éppnen csak meg tud venni egy PC-t, az csak egy halom ócskavas elõtt üljön OS nélkül? Ne csak a gazdagok kiváltsága legyen a számítógéphasználat... (A M$ ugyanis így képzeli el a világot...)
]-[7]-[
LZ forever
LZ forever
De boccs, Linux fejlesztõként én elfogult vagyok.
]-[7]-[
amugymeg nem tartom jó ötletnek a kocsikat a Világhálóba integrálni-.- esetleg külön világháló és külön 'autoháló' és ezt a kettõt 1, jól ellenõrizhetõ ponton összekötni
Armin & Ayu fan
Másrészt szép és jó a vezeték nélküli internet, de egyelõre méregdrága, nem sokan engedhetik meg maguknak. Azt hiszem, technikai akadályai vannak, hogy miért nem képesek nagyobb tömegeket lefedni olcsón, mint az optikai kábel esetében.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
(tudom, hogy nem errõl szól a cikk, de ha az MS elkezdi, nincs megállás)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]