22
-
Throme #22 Hát, szart inkább ne.
GyU szintű film azért odatenne rendesen.
Ahogy kijött anno a HP, a Narnia, Conan...., ezeknek a könyveknek a megfilmesítése - hangsúlyozom GYU minőségben - sokakat érdekelne, lenne tábora. Most nem Mo-ból induljunk ki....
Persze a jó reklám elkéne hozzá, nem mmondom... ;) -
winnie #21 inkább a sz*r, mint a semmi. ideje lenne feldolgozni, csak hát nem akkora a műfajt kedvelő réteg, hogy értelme legyen. -
jozef1976 #20 Teljesen egyetértek,de vagyok annyira naív,h gigászi költségvetéssel,brutál CGI-vel,és egy hozzáértő rendezővel el tudnám képzelni a vásznon...
Amúgy a regényciklust tényleg lehetetlen volna überelni. Szumma szummárum: inkább a semmi,mint a sz@r... -
bladesoft #19 Ha valaki hozzá nyúlna Salvatore Drow sorozatához tuti dzsihádot robbantanék ki .... Van ami csak könyvben jó. Gyürük Ura is jó film volt de a könyvhöz képest csak egy árnyék része. Drizzt világa pedig elmondhatatlan csak ha olvasod akkor képzelheted el. -
jozef1976 #18 Ámen! -
Throme #17 jozef1976.
Teljesen egyet tudok érteni veled.
Mindkét sorozat nagyon jó fantasy.
Párszor eljátszottam a gondolattal mekkora lenne viszontlátni bármelyik könyv sztoriját, szereplőit.... És ha hozzáveszek egy Gyűrűk Ura minőséget...
Mindkettő van olyan jó, ha nem jobb, mint a HP....
Csak ne valami uwe boll balfék kaparintsa meg a jogokat, inkább akkor senki ne vegye filmre!!
-
gulyasandras #16 Mr. Jackson: “I’m really excited to be working with Naomi and to fully explore the world she’s created,” he said in an e-mail message. “The Temeraire trilogy is the perfect blend of two genres I particularly love: historical war and fantasy. That blending will generate all kinds of creative possibilities.” -
Stirner #15 "mely a napóleoni háborúkban játszódik, ahol mind az angolok, mind a franciák sárkányokat is bevetnek a végső siker elérése érdekében."
Istenem ez mekkora szar lesz. Miért nem vagyunk képesek már leállni ezekről a sárkányokról... -
Mister #14 huhh, na az szerinem is jó lenne! :) -
boomsly #13 Ezzel tisztában vagyok, csak folytattam sztori vonalat.
-
jozef1976 #12 Ha mindenáron fantasy-t akar forgatni.akkor miért nem ugrik neki a Dragonlance-krónikáknak,vagy Salvatore Sötételf ciklusának? Mindkettő ordít a megfilmesítésért,a CGI meg adott lenne... -
NorbyI #11 Hallottam már a fantasyről sőt szeretem is de ez akkor sem annak hatott, inkább valami alternatív univerzumról vagy dimenzióról ahol még élnek sárkányok vagy ilyesmi. Éppen ezért is gondolom hogy butaság lesz. De bár tévednék és lenne olyan jó mint a Gyűrűk ura. De szép is volna. -
#10 Sztem hallott, de a történelmet mért kell bele keverni akkor? -
Gilgamesh #9 Annak ő csak producere, ha jól tudom.
NorbyI: Hallottál már olyanról, hogy fantasy, vagy te túl értelmes vagy az ilyesmihez? -
NorbyI #8 Sehol nincs szó az első vagy a második világháborúról, mivel ott az angolok és a franciák szövetségesek voltak. Itt a napoleoni háborúkról beszélnek. Persze ettől még az ötlet szerintem is baromság. Kétlem hogy érdekelni fog valakit is. Bár az amarikaiak síkhülyék, ők lehet kajálják majd. De értelmesebb nemzetek nem valószínű. :) -
#7 Meg ott a District 9 is, ugye. -
Mister #6 Hááát...
Én kb fél éve olvastam az Őfelsége sárkányát, de úgy a négyötödénél abbahagytam, mert egyszerűen gagyi.
Látványos lehet a film, de ez nem elég. -
#5 Hát bazzeg. Persze ez mellett a Hobbit másodlagos? Lószart... Azt kéne minél hamarabb megcsinálni nem másodsorba helyezni... -
boomsly #4 Sárkányok az első és a második világháború alatt is? -
boomsly #3 Sárkányok az első és a második világháború is. -
torcipepe #1 meglesz az első bukta??