26
Peugeot garancia
-
#26 Ugyan már! Audim van, nem is régi az alkatrész árak abszolut nem magasak, mint egy Golf IV -é. -
neoG #25 Egy Fujifilm FinePix S5800 a szenvedő alany.De asszem nem c*gánykodom.Amúgy is komolyabbnak tűnik, ha a kis LCD-n fényképezek:) -
BenceYCE #24 Peugeot-ot soha! Citroen egy fokkal jobb de azt SE! Renaultot talán, de az alkatrész árak AUDI szégyenítők! -
#23 Attól még xar francia autó, majd meglátod miket összefogsz vele szívni... -
Garga Pitic #22 OFF, már nincs pözsóm :)
Árketegória és technikus kérdése.
Olcsó vackokat kompletten cserélnek, kb 25-30ezertől fölfelé javítanak.
Ha belefutsz egy buzgómócsingba aki lecsekkolja az olcsó vackot is, buktad. -
surnew #21 -
surnew #20 Tisztelt fórumtársak!
A Peugeot jóváhagyta a gari igényemet nagyon korrekt cég csillagos 5 Peugeot Xeviko!!!!! -
neoG #19 Na igen.Pont ez a kérdés:D
Mert most van látható külső behatás.Ha bekapcsolom, és átváltok nagy kijelzőre, akkor ugye LCD fehéren világít+látszik a folyás.De...:)
Mi van akkor ha nem lehet bekapcsolni? -
tom235 #18 Miért nem japán-t vettél? -
#17 Itt Pugokban jobban tudnak segíteni :) -
#16 Külső sérülés látszik rajta? Mert ha igen, akkor nincs garancia. -
Garga Pitic #15 Most van egy géped rossz kijelzővel, de fényképezésre alkalmasan.
Mikrózd meg és lesz egy fényképezőgép-maketted.
Jól látható külső behatás után elhajtanak a garanciaigényeddel. -
#14 és akkor megszűnt a szolgáltató függősége is _? -
surnew #13 nekem telő járt így (neoG) mikróba 2mp gariban kicserélték:D -
neoG #12 Fényképező lepottyant, és abban a minutumban oda lett a kijelzője.Esetleg remény, hogy gariba megoldják?:D
Vagy ha esetleg kinyírom a panelt, akkor cserélik?:) -
surnew #11 köszönöm szépen SOMA!! -
#10 akkor mint irtam kötelesek megcsinálni. -
surnew #9 van papírom számla minden! -
#8 van róla papirod, hogy szakszervizben csinálták?ha van akkor azzal oda vissza kell vinni ahol anno szerelték, és kötelesek megcsináélni garanciában. ha nincs papirod, akkor b@szhatod az egészet -
#7 emlékeztek pár éve a nagy made is törökország táliák maguktól rohadtak a magyar sózozz utaktól és ott is azt mondta a gyártó hogy le kell mosni ilyen használat után -
surnew #6 én értem jaszy, csak akkor mi a 12 év a szakszervizi javítás nem gyári javításnak számít? -
#5 Sérülés esetén nincs garancia! Használt autóra amúgy sem sok van!
Nekem a motor ment tönkre 2 héttel a vásárlás után, 6 éves Golf IV, de lesz@rták a fejem! A perköltség meg több lett volna mint a javítás (240E), arról nem is beszélve hogy hónapokat várhattam volna az autó javítására. Megcsináltattam, ennyi!
Ezek benyelős dolgok!
Egyébként a 307 nem egy szerencsés választás, én is akartam anno venni, de rengeteg ismerős és szakértő haver NAGYON lebeszélt!
(volt akinek flottában 7 Peugeot-ja volt) -
surnew #4 azért vettem franciát, mert erre volt pénzem a golf ugyan ebben az árban évjáratban majdnem 1 millával több lett volna.
-
#3 kellett neked ratyi francia kocsit venni
örülj hogy nem kúszik valami csiga hibrid a seggedbe az ülés szövetén át -
#2 Na az Xboxra van 2 év teljeskörű és 3 év 3LED -e garancia.
teljeskörűbe beletartozik kontroller, meg az előlap is. én multkor kértem előlapot, mert a régiből kiesett a rugó. posta kiküldte.
de halottam olyat, hogy egyesek azt mondták hogy szar a kontrollerjük, és küldtke nekik újatt. igy lett nekik 2 kontroller xD -
surnew #1 Sziasztok ezt a topikot azért indítottam, mivel garancia érvényesítő tapasztalatokra, trükkökre vagyok kíváncsi.
Én most állok egy probléma előtt vettem egy 5 éves P307-est első tulajos végig vezetett szervízkönyv, még az izzót is a szakszerviz cserélte.
Na szóval az autót megvéve láttam , hogy a bal hátsó ajtó alatti küszöbön lentről felfelé van egy rozsda folt,ezt elvittem egy fényezőhöz, aki megnézte, és mondta, hogy nem szakszerű javítás miatt(rossz üregvédelem) jött ki a rozsda, és bentről kifelé.Az előző tulajt felhívtam, mivel barátom, és mondta, hogy volt egy kisebb baleset sárvédőt cserélték természetesen szakszervizben. A kérdésem szerintetek a 12 év átrozsdásodási garancia é, vagy nem ebben az esetben?