15
  • sylvanor
    Tényleg úgy hangzik, mintha látta volna már a filmet. A Tomb Raider is játékfeldolgozás. Ezek szerint arra is csak ezt mondhatta látatlanba. -.-'
  • Loverman
    te már láttad a filmet hogy felfedezted benne az igénytelen, műanyag, túlstilizált látványvilágot?
    UI: nem azért de a 80-as filmekben egyes filmek látványvilága undorítóan szar volt...
  • winnie
    mert akkor nem voltak játékok sem?:)
  • Silenzio
    Rohadtul felmegy bennem a pumpa, ha azt látom, hogy egy film ilyen igénytelen, műanyag, túlstilizált látványvilággal egy játékot próbál majmolni. Visszasírom a 80-as éveket, amikor még szó sem lehetett ilyesmiről :)
  • Bencesz
    Na ja, de azért remélem a látvány mellet a történetét is a lehető legjobban kidolgozzák, mert a játékokat imádom, és nagyon félek tőle, hogy ezt rontják.
  • cS6Szi
    Hát most nem azért de mondjuk a Karib-Tenger Kalózai is Walt Disney-s film és én ott sem csalodtan a látványon. Anyi az egész hogy valszeg hentelés nem lesz benne sem liter szám ömlő vér. De ezeknélkül is lehet látványos filmet csinálni, sőt sztem a legjobb akció filmek szinte a PG-13-as kategoriában vannak.
  • wfefe
    Ez egy mesefilm lesz, nem hinném, hogy a Walt Disnep komolyabb akció jelenetekkel kápráztatná el az "egész estés" filmjében a nézőket. Szerintem kap majd egy 12-es besorolást, vetítés matiné időben, azt jónapot.
    Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez baj. Csak hát... minek a kard, ha nem használja majd csak ütőfegyvernek?
  • lama king19
    sztem siker lesz.
  • koschwarz
    ha tudnak hasonlóan látványos harcolós jeleneteket varázsolni a filmbe...
  • koschwarz
    hülye vagy :)
  • TeDDyRuSh
    Mennyire sokat csalódtam, a hasonló feldolgozásokban, és mennyire nem akarok ebben csalódni.
  • zaki
    Tom Raider ezen beszartam :D
  • Cyberdevil
    Dastan herceg, ezen még mindig ki vagyok bukva.. :D
  • jahola
    Képek alapján jónak tűnik!
    Várjuk nagyon!
  • 05lampard
    A címből azt hittem, hogy megdöntötték Ahmedinezsád kormányát és valaki kikiáltotta magát Perzsia hercegének :P Tudom, hülye vagyok.