43
Laptop külső hütő
-
#43 Állítólag ő sokat hűt a gépen.
Hűtő -
#42 Sziasztok Dell Inspiron M5110 Black A8 LX 4GB milyen hűtőt ajánltok?
-
#41 én vettem egy ilyet és az a baj vele hogy túl közel van az asztalhoz és kevés levegőt tud beszívni ezáltal kifújni is...szal kb 2 fokot hűt mindenen szal kb 0...viszont egy ilyet jó lene csinállni:
http://logout.hu/cikk/notebook_hutopad_hazilag/teljes.html
de eddig alulap hiányában nem sikerült :(
-
#40 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Van egy ASUS notebookom:
Athlon X2 DC QL-65 2,1GHz
Radeon HD 4570 512MB
3GB RAM
Ha mondjuk egy újabb játékot próbálok ki rajta, pl: Force Unleashed vagy Modern Warefare2...mennyire bírná a notebook hűtése. Mennyire melegedne túl, mert ezeknél a játékoknál már keményen dolgoznak a procik.
Köszi a válaszokat! -
balcsi70 #39 Ezekbe a ventilátorok szerintetek hány voltosak? és amelyikbe három van? gondolom párhuzamosan van kötve. A laptop USB kijövetelénél hány volt jön ki? Köszi a válaszokat. -
balcsi70 #38 Én is kaptam egyet(ajándékba-ajándék lónak ne nézd a fogát) (ráadásul 6-rupi volt) :) ,igaz csak egy venti van benne,de most már nagyon forrik az agyvizem hogy én csináljak egyet otthon házilag,(csak valami jó minőségű venti kell bele. (erre is azt írják hogy hangtalan-) de ez nem így van.(2 hónapos a cucc de már van hangja csak akkor nincs mikor nem használom) -
syberia2 #37 Segítsetek: compaq nx9010-em van. Ehhez tudtok egy jó kis faja hűtőt, mer folyton kikapcsol! -
MRalkar #36 A Zalmann hütés az mennyivel lehet hatásosabb mondjuk éztem az ára 4 szerese a vaterás cuccéhoz képest de a felépítése sokkal jobb mivel az ára is több. -
mrlittlescent #35 -Üdv! Ugyanezt a típust vettem én is a vatyerán,2800ért postával.Vinyón hűt kb:10fokot,procin semmit.Kicsit már morog,és a ledeket sajna csak kiforrasztgatni lehet(akit zavar a fénye) Zalmann gyárt még állítólag jókat úgy14ezer körül. -
MRalkar #34 én most vettem vateráról 3ezer pénzért a vinyot meghütti valamennyire de a procit azt nem nagyon -
Orionk #33 mennyire hatásos? mennyibe kerül?
és megéri ilyenre költeni?
köszi -
#32 Jóféle ;o -
#31 -
MRalkar #30 És ez mennyire hatásos ?
-
#29 link -.-" -
#28 -
#27 tesómnak ilyenje van:
-
#26 Egy tescós frigó is megfelel! -
-
#24 -
#23 A nejlon jót tesz neki, ha alul van a szellőzőnyílás..:) -
FL Zoli #22 Nekem is volt régen egy elég ócska laptopom, amikor beindult a hűtés, még a legócskább játék is eléggé akadozott rajta, főleg nyáron. Aláraktam szatyorban egy jégakkut, s egész jól működott(a másik oldalára meg könyvet, hogy ne billegjen:) ) -
#21 ez visszafújja a levegőt. -
#20 -
COOLancs #19 maszekoljál ilyet:
Bár lehet hogy téged jobban fog hűteni minta gépet -
#18 akkor már ne aprózzuk el
szegény topicnyitó, nyitott egy alapból értelmes témát, de a sárgabékafailek kinyírták a témát -
karajjj #17 teljesen fölösleges, ha régóta megvan a gép és már túlmelegszik, akkor lekapod a hátlapját, kiszeded a sok beragadt port meg szöszt a ventilátor és a lamellák közül és újra a régi, még "ágyban, párnák között" is... -
#16 ennél jobbat már nem érdemes venni -
#15 AS_:SA_:SASD:AS_:sa_?:asD?_:SA:?A
+fav -
#14 XDD -
#13 :DDDd egy képet sem látok :D -
#12 sárgabékafail ollé -
#11 Tiszta FAIL ez a topik:D -
#10 :DDd -
#9 Na még egy pár békát rakjunk be!
-
#8 Hja, meg vizual tuningosoknak jol jon, mert ezer szin forrasa lehet egy jobb fajta kulso huto :) -
MRalkar #7 URL=http://img156.imageshack.us/i/htlaptop.jpg/][/URL] -
#6 mint kevesbe hozzaerto ugy gondolom, hogy ha megfeleloen asztalon hasznalod, ahova azt terveztek is (szoval nem agyban, parnak koze sulyesztve), raadasul a laptopod belso hutoje is idoben bekapcsol, mukodik es rendszeresen tisztitva van, akkor tokeletesen felesleges.
Ha a fentiek megis stimmelnek, es a gep megis tulmelegszik akkor esetleg, talan kiprobalnam, de egyebbkent nem latom sok ertelmet.
Anno havernak volt egy csodaroncs laptopja, melynek a belso hutese nem birta a strapat. Ketto szerviz utan vett egy ilyent, azota meg nem volt problema. Aztan lehet hogy a masodik szerviz segitett neki :D -
MRalkar #5 [IMG]http://[/IMG]
-
MRalkar #4