Laptop külsõ hütõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mauro
Állítólag õ sokat hût a gépen.

Hûtõ

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Mauro
Sziasztok Dell Inspiron M5110 Black A8 LX 4GB milyen hûtõt ajánltok?

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

alcotb
én vettem egy ilyet és az a baj vele hogy túl közel van az asztalhoz és kevés levegõt tud beszívni ezáltal kifújni is...szal kb 2 fokot hût mindenen szal kb 0...viszont egy ilyet jó lene csinállni:

http://logout.hu/cikk/notebook_hutopad_hazilag/teljes.html

de eddig alulap hiányában nem sikerült :(

Minden ugyanaz másképpen.

roblee
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Van egy ASUS notebookom:
Athlon X2 DC QL-65 2,1GHz
Radeon HD 4570 512MB
3GB RAM
Ha mondjuk egy újabb játékot próbálok ki rajta, pl: Force Unleashed vagy Modern Warefare2...mennyire bírná a notebook hûtése. Mennyire melegedne túl, mert ezeknél a játékoknál már keményen dolgoznak a procik.
Köszi a válaszokat!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Ezekbe a ventilátorok szerintetek hány voltosak? és amelyikbe három van? gondolom párhuzamosan van kötve. A laptop USB kijövetelénél hány volt jön ki? Köszi a válaszokat.
Én is kaptam egyet(ajándékba-ajándék lónak ne nézd a fogát) (ráadásul 6-rupi volt) :) ,igaz csak egy venti van benne,de most már nagyon forrik az agyvizem hogy én csináljak egyet otthon házilag,(csak valami jó minõségû venti kell bele. (erre is azt írják hogy hangtalan-<#falbav>) de ez nem így van.(2 hónapos a cucc de már van hangja csak akkor nincs mikor nem használom) <#nevetes1>
Segítsetek: compaq nx9010-em van. Ehhez tudtok egy jó kis faja hûtõt, mer folyton kikapcsol!

every damn day

A Zalmann hütés az mennyivel lehet hatásosabb mondjuk éztem az ára 4 szerese a vaterás cuccéhoz képest de a felépítése sokkal jobb mivel az ára is több.
-Üdv! Ugyanezt a típust vettem én is a vatyerán,2800ért postával.Vinyón hût kb:10fokot,procin semmit.Kicsit már morog,és a ledeket sajna csak kiforrasztgatni lehet(akit zavar a fénye) Zalmann gyárt még állítólag jókat úgy14ezer körül.

én most vettem vateráról 3ezer pénzért a vinyot meghütti valamennyire de a procit azt nem nagyon
mennyire hatásos? mennyibe kerül?

és megéri ilyenre költeni?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Czdano
Jóféle ;o

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

És ez mennyire hatásos ?
kifli
link -.-"
kifli
kifli
tesómnak ilyenje van:
jaszy
Egy tescós frigó is megfelel!

DanielT

immovable
<#wilting>
MerlinW
A nejlon jót tesz neki, ha alul van a szellõzõnyílás..:)

[merlinw.org]

Nekem is volt régen egy elég ócska laptopom, amikor beindult a hûtés, még a legócskább játék is eléggé akadozott rajta, fõleg nyáron. Aláraktam szatyorban egy jégakkut, s egész jól mûködott(a másik oldalára meg könyvet, hogy ne billegjen:) )

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Hegi90
ez visszafújja a levegõt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Prince of Máté

maszekoljál ilyet:

Bár lehet hogy téged jobban fog hûteni minta gépet<#idiota>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Calver
akkor már ne aprózzuk el

szegény topicnyitó, nyitott egy alapból értelmes témát, de a sárgabékafailek kinyírták a témát <#szomoru1>

"The trees move. Do you not see it?"

teljesen fölösleges, ha régóta megvan a gép és már túlmelegszik, akkor lekapod a hátlapját, kiszeded a sok beragadt port meg szöszt a ventilátor és a lamellák közül és újra a régi, még "ágyban, párnák között" is...
Metalmilitiakid
ennél jobbat már nem érdemes venni

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Apus
AS_:SA_:SASD:AS_:sa_?:asD?_:SA:?A
+fav

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Benny04
XDD

Doomista
:DDDd egy képet sem látok :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Calver
sárgabékafail ollé

"The trees move. Do you not see it?"

milk4
Tiszta FAIL ez a topik:D

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

autoszimulator
:DDd

.: mobilize.hu :.

DanielT
Na még egy pár békát rakjunk be!

Kmarha
Hja, meg vizual tuningosoknak jol jon, mert ezer szin forrasa lehet egy jobb fajta kulso huto :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

URL=http://img156.imageshack.us/i/htlaptop.jpg/][/url]
Kmarha
mint kevesbe hozzaerto ugy gondolom, hogy ha megfeleloen asztalon hasznalod, ahova azt terveztek is (szoval nem agyban, parnak koze sulyesztve), raadasul a laptopod belso hutoje is idoben bekapcsol, mukodik es rendszeresen tisztitva van, akkor tokeletesen felesleges.

Ha a fentiek megis stimmelnek, es a gep megis tulmelegszik akkor esetleg, talan kiprobalnam, de egyebbkent nem latom sok ertelmet.

Anno havernak volt egy csodaroncs laptopja, melynek a belso hutese nem birta a strapat. Ketto szerviz utan vett egy ilyent, azota meg nem volt problema. Aztan lehet hogy a masodik szerviz segitett neki :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Errõl a dologról mi a véleményetek?

Mennyire lehet hatásos?