Megvan a Fûrész VII írója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.sawfilms.extra.hu
Hivatalos poszter, Mozgó poszter, Filmrészlet (Körhintás csapda) és egyéb infók...
Hivatalos poszter, Mozgó poszter, Filmrészlet (Körhintás csapda) és egyéb infók...
Az elsõ jó volt. AZ ELSÕ!!!
jólvan nem kell túlzásokba esni.....
Magyar Fûrész rajongói oldal!
Magyar Fûrész rajongói oldal!
lassan teljes lesz az elsõ évad....
Én nem tudom, hogy fogadjam a hetes Fûrészt. Majd meglátjuk. Ami a hatodikat illeti, egyértelmûen befejezésnek volt tervezve, tehát olyasmi lesz, mint a Fûrész III esetében. Lezárul egy korszak.
"Kicsit csalódott vagyok, amíg ragaszkodtak hozzá hogy 6 részes lesz addig elhittem hogy van rendes koncepciójuk, idén véget ért volna,"
miért ne lenne koncepció? a 6 rész egészet fog alkotni. de ettól még lehet folytatni.
miért ne lenne koncepció? a 6 rész egészet fog alkotni. de ettól még lehet folytatni.
hmm, én örülök neki, hogy lesz még hetedik rész is, ha tudnak valami újat mutatni. egyébként nekem is az elsõ tetszett legjobban, majd ezt követi az ötödik rész.
ez már láncfûrész xD Az elsõ nagyon jó volt a második unalmas a harmadik katasztrófa. A többit meg sem néztem :)
Egyáltalán mihez kell ennyi fûrész???!<#mf1>#mf1>
...és ficamok.
Ízlések...
Kicsit csalódott vagyok, amíg ragaszkodtak hozzá hogy 6 részes lesz addig elhittem hogy van rendes koncepciójuk, idén véget ért volna, de így most vagy elnyújtják, vagy valami izzadságszagút hoznak össze ...
"kijelentés, miszerint a Fûrész harmadik része volt az utolsó emészthetõ darab a sorozatban. "
a negyedik volt a legászabb:) gyönyörú a befejezése, ahogy a farkába harap a kígyó.
a negyedik volt a legászabb:) gyönyörú a befejezése, ahogy a farkába harap a kígyó.