13
  • Flint Sullivan
    www.sawfilms.extra.hu
    Hivatalos poszter, Mozgó poszter, Filmrészlet (Körhintás csapda) és egyéb infók...
  • Silenzio
    Az első jó volt. AZ ELSŐ!!!
  • feriland
    jólvan nem kell túlzásokba esni.....
    Magyar Fűrész rajongói oldal!
  • Stonee
    lassan teljes lesz az első évad....
  • Flint Sullivan
    Én nem tudom, hogy fogadjam a hetes Fűrészt. Majd meglátjuk. Ami a hatodikat illeti, egyértelműen befejezésnek volt tervezve, tehát olyasmi lesz, mint a Fűrész III esetében. Lezárul egy korszak.
  • winnie
    "Kicsit csalódott vagyok, amíg ragaszkodtak hozzá hogy 6 részes lesz addig elhittem hogy van rendes koncepciójuk, idén véget ért volna,"

miért ne lenne koncepció? a 6 rész egészet fog alkotni. de ettól még lehet folytatni.
  • feriland
    hmm, én örülök neki, hogy lesz még hetedik rész is, ha tudnak valami újat mutatni. egyébként nekem is az első tetszett legjobban, majd ezt követi az ötödik rész.
  • sonance
    ez már láncfűrész xD Az első nagyon jó volt a második unalmas a harmadik katasztrófa. A többit meg sem néztem :)
  • boomsly
    Egyáltalán mihez kell ennyi fűrész???!
  • Flashman
    ...és ficamok.
  • Reg5
    Ízlések...
  • tyuklepes
    Kicsit csalódott vagyok, amíg ragaszkodtak hozzá hogy 6 részes lesz addig elhittem hogy van rendes koncepciójuk, idén véget ért volna, de így most vagy elnyújtják, vagy valami izzadságszagút hoznak össze ...
  • winnie
    "kijelentés, miszerint a Fűrész harmadik része volt az utolsó emészthető darab a sorozatban. "

a negyedik volt a legászabb:) gyönyörú a befejezése, ahogy a farkába harap a kígyó.