13
-
Flint Sullivan #13 www.sawfilms.extra.hu
Hivatalos poszter, Mozgó poszter, Filmrészlet (Körhintás csapda) és egyéb infók... -
Silenzio #12 Az első jó volt. AZ ELSŐ!!! -
feriland #11 jólvan nem kell túlzásokba esni.....
Magyar Fűrész rajongói oldal! -
Stonee #10 lassan teljes lesz az első évad.... -
Flint Sullivan #9 Én nem tudom, hogy fogadjam a hetes Fűrészt. Majd meglátjuk. Ami a hatodikat illeti, egyértelműen befejezésnek volt tervezve, tehát olyasmi lesz, mint a Fűrész III esetében. Lezárul egy korszak. -
winnie #8 "Kicsit csalódott vagyok, amíg ragaszkodtak hozzá hogy 6 részes lesz addig elhittem hogy van rendes koncepciójuk, idén véget ért volna,"
miért ne lenne koncepció? a 6 rész egészet fog alkotni. de ettól még lehet folytatni. -
feriland #7 hmm, én örülök neki, hogy lesz még hetedik rész is, ha tudnak valami újat mutatni. egyébként nekem is az első tetszett legjobban, majd ezt követi az ötödik rész. -
#6 ez már láncfűrész xD Az első nagyon jó volt a második unalmas a harmadik katasztrófa. A többit meg sem néztem :) -
boomsly #5 Egyáltalán mihez kell ennyi fűrész???! -
Flashman #4 ...és ficamok. -
Reg5 #3 Ízlések... -
tyuklepes #2 Kicsit csalódott vagyok, amíg ragaszkodtak hozzá hogy 6 részes lesz addig elhittem hogy van rendes koncepciójuk, idén véget ért volna, de így most vagy elnyújtják, vagy valami izzadságszagút hoznak össze ... -
winnie #1 "kijelentés, miszerint a Fűrész harmadik része volt az utolsó emészthető darab a sorozatban. "
a negyedik volt a legászabb:) gyönyörú a befejezése, ahogy a farkába harap a kígyó.