Minden hatodik netező válaszol a spam levelekre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs se tûzfalam, se vírusírtóm. ha úgygondolom, hogy vírusos (lassú), akkor maximum újrarakom, becslésem szerint a tûzfal-vírusírtó jobban lassít, mint amennyi idõbe telik újrarakni.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
ez nemértem, miért gáz. akkor a felmérés szerint én übertapasztalt vagyok, mivel nincs ímélcímem (ha regizni kell, csinálok egy egyszerhasználatosaz)
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A demokráciában meg az a csodálatos, hogy mindenki úgy lehet hülye, amennyire csak akarja, és úgy teszi tönkre a gépét, ahogy neki tetszik; többek között ebbõl élnek meg a hardvergyártók, és a pc-szaküzletek, szervizek.
A baj ott kezdõdik, amikor valaki a zombi gépével kárt okoz a másik ember gépében. Ilyenkor már nem szeressük a dolgot.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ha feltételezzük, hogy a felmérés reprezentatív volt, azaz elhisszük, hogy Amerikában 8 netezõbõl mondjuk 5 tényleg ért valamennyire a netes biztonsághoz, akkor nem lenne ennyi fertõzött gép a neten és nem lenne ennyi zombi gép.
Ehhez mondjuk elég lenne annyira érteni hozzá, hogy a frissítéseket felrakja az xp-hez és van tûzfala+vírusírtója (friss). Ehhez szerintem nem kell komoly szakértelem.
Egyébként pedig elég olvasni a cikket:
"Ehhez képest alig egyharmaduk igyekszik elkerülni saját email címének közlését a nyilvános oldalakon."
Egy okot mondj amiért egy tapasztalt felhasználó szeretné ha ország-világ megismerné az email címét?
Ez imho elég alapvetõ dolog. Nem mintha garantálná, hogy nem kapsz spamet, de azért minek könnyítsük meg a dolgukat?
Tehát tulajdonképpen nem a klasszikus értelemben rákattintasz, hanem kimásolod a liket és azt nyitod meg? Ez miben különbözik attól hogy csak úgy simán rákattintasz???
<#vigyor2>#vigyor2><#wow1>#wow1>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
"a résztvevõk nagy többsége, mintegy kétharmada, gondolja magát kicsit vagy nagyon is tapasztaltnak az internetes biztonság terén."
Nem elég, hogy hülyék még az arcuk is nagy :-D
A tengerentúlon fogyatékosok az emberek...
http://goo.gl/gd6Zi5
nagy az isten allatkerje, csak keves benne a gondozo
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
régebben, amíg még volt regem az iwiwen, nem 1 emberrel vesztem így össze. kaptam az üzit, hogy küldjem tovább x ismerõsömnek, és holnap jobb napom lesz. ment a válasz, benne a mezei szótár krémjével. aztán persze még a küldõnek állt feljebb, amin meg persze nem csodálkoztam...
még "jó", hogy nem rajtam múlik, különben a világ nagy része szidná a felmenõimet 😊
Amúgy nekem nagy kedvencem az, amikor egy oldalon feljön a gif/flash, hogy ellenõrzi a C meghajtómat, és vírust talál... Úgy hogy egy deka windows nincs a gépemen... Igaz ez nem spam, de ez is eléggé fájdalmas dolog, és erre is ezrek kattintanak, és szedik le a szoftot, ami állítólag leszedi a spyware-t, gyakorlatilag meg... hát szerintem nem kell ecsetelnem 😊
Szóval lényeg: User error van. Amíg a felhasználók olyan hülyék, hogy ismeretlen címrõl jövõ levelet megnyitnak, majd megnyitják mellé a punci.exe-t mert azt írták h tök jó csajokat telepít a gépre...hááát...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Hát igen a kíváncsiságnak ára van...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"szerintem a spam jó dolog, mert lefoglalják az internet kapacitását. Amire a szolgáltatók bõvítéssel reagálnak, ami azért jó mert így még több spamet lehet elküldeni" -ismeretlen spammer hülye picsa kitalált idézete-...
Amerikában ennyire hülye emberek vannak. Azért ez kicsit szégyen xD
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
LZ forever