Szépen alakul Jack Ryan sorsa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van aláírom, hogy nem. A 2004-esnek tényleg egyedi hangulata volt. Csíptem azt a számot amiben feltûnt anno régen. 😄
Én is jobban bírnám Jane-t, nagyon örülnék neki. Viszont az õ filmje kevésbé volt hû a képregényhez. A családja lemészárlását is teljesen megváltoztatták. Stevenson filmje sokkal hûebb volt az eredetihez, de a film valóban gyengécskére sikerült. A 2004-es sem volt erõs, de megvolt az egyedi hangulata. Nem tudom, hogy Riami-t mennyire zavarnák a 2004-es filmben látott változások, de eredetileg a Megtorló a Pókemberben szerepelt elõször és késõbbi népszerûsége miatt kapott külön füzetet.
Na de hogy ON is legyek,nem öreg Clooney ehhez?..nem úgy volt,hogy ha lesz még,akkor nem árt egy fiatal,hogy ne ezt is minden filmben más játssza?
Dolph Lundgren for president<#hehe>#hehe>

Én nem éppen így fejezném ki magam, de igazad adok. Odáig vetemedtem nemrég, hogy a keresztapámnál belelestem a Punisher 2-be. Bár ne tettem volna. :S Ray Stevenson-t csíptem a Rómában, de ez a film rossz választás volt számára. Régebben nagyon reklámozták, hogy mennyire durva lesz. Való igaz. Durvának durva, de elég sokszor felesleges és értelmetlen durvulás van benne. Na meg überkemény csillárról lógós, körbepörgõs ( Chuck Norris is megirigyelné ) a kemény fiút el nem találós lövöldözõs, kivégzõs jelenet a film elején. Nemegyszer béna beszólások ( SPOILER: Lásd mikor a diliházból megszabadított idióta gengszter bátyó megkajálja a biztonsági õrt. pffff SPOILER VÉGE), gyenge párbeszédek tarkítják az amúgyis elég erõtlenre sikeredett sztorit. Számomra nem adott semmit ez a film. Gondoltam belelesek már, ha annak idején annyira nyomatták, hogy el lehet felejteni Jane-t. Na mondom jól van adjunk esélyt Stevenson-nak. Az élmény kb. ez volt a filmmel kapcsolatban: Elkezdõdött. "Óóóó már vége is van? 😮 Köszönöm Istenem!"
Hát ha meg tudják fûzni Jane-t, akkor azt mondom hajrá ( vagy keressenek egy másik hozzá hasonló karakterû egyént ). Egyébként az elsõ Punisher-bõl is ki lehetett volna hozni többet is, de hát ez van. Azért bírtam. Amúgy annak idején megvolt képregényben az a szám amelyben Pókember találkozott a megtorlóval. Abban eléggé kigyúrt volt a fazon, de azt be kell látnunk, hogy a képregényekben nemegyszer túlságosan is eltúlozzák a testfelépítést. Attól, hogy nagyon kigyúrt volt Castle benne, nem feltétlenül kell rögtön Stevenson-ra asszociálni. Számomra amúgy is fura volt, hogy egy ilyen nagydarab fickót tettek ebbe a filmbe. Nem igazán karakteres arcú a fazon. Olyan hatást gyakorolt rám, mint annak idején mikor felvetették azt, hogy Vin Diesel is lehetne a 47-es. Hát de most komolyan gyerekek. Egy brutál kigyúrt fazon feszítene egy elegáns öltönyben? 47-es nem egy pocakos öregúr, de azért Diesel durva lett volna. Azért mert kopasz, nem feltétetlenül lesz 47-es alteregó. Ennyi erõvel nevezhetne a konditerembõl ahova járok egy szétkokszolt kopasz csávó, hogy " Na mostmá' én leszek a Hitman". Egyébként Olyphant-et mint színészt bírom, de azért õ is furán tetszelgett 47-es szerepében. A sztori meg kicsit el lett cseszve a romantice szállal ( Most komolyan. Tegye fel a kezét, aki bármelyik Hitman részben találkozott nõi segítõtárssal, aki ráizgult volna a 47-esre. 😄 )
A lényeg: Ne Stevenson legyen már, ha egy mód van rá.
Hát ha meg tudják fûzni Jane-t, akkor azt mondom hajrá ( vagy keressenek egy másik hozzá hasonló karakterû egyént ). Egyébként az elsõ Punisher-bõl is ki lehetett volna hozni többet is, de hát ez van. Azért bírtam. Amúgy annak idején megvolt képregényben az a szám amelyben Pókember találkozott a megtorlóval. Abban eléggé kigyúrt volt a fazon, de azt be kell látnunk, hogy a képregényekben nemegyszer túlságosan is eltúlozzák a testfelépítést. Attól, hogy nagyon kigyúrt volt Castle benne, nem feltétlenül kell rögtön Stevenson-ra asszociálni. Számomra amúgy is fura volt, hogy egy ilyen nagydarab fickót tettek ebbe a filmbe. Nem igazán karakteres arcú a fazon. Olyan hatást gyakorolt rám, mint annak idején mikor felvetették azt, hogy Vin Diesel is lehetne a 47-es. Hát de most komolyan gyerekek. Egy brutál kigyúrt fazon feszítene egy elegáns öltönyben? 47-es nem egy pocakos öregúr, de azért Diesel durva lett volna. Azért mert kopasz, nem feltétetlenül lesz 47-es alteregó. Ennyi erõvel nevezhetne a konditerembõl ahova járok egy szétkokszolt kopasz csávó, hogy " Na mostmá' én leszek a Hitman". Egyébként Olyphant-et mint színészt bírom, de azért õ is furán tetszelgett 47-es szerepében. A sztori meg kicsit el lett cseszve a romantice szállal ( Most komolyan. Tegye fel a kezét, aki bármelyik Hitman részben találkozott nõi segítõtárssal, aki ráizgult volna a 47-esre. 😄 )
A lényeg: Ne Stevenson legyen már, ha egy mód van rá.
Stevenson egy fos. Thomas Jane, forever.