398
Egyeztessük az időjárást
-
#38 Hehe, akkor te közel vagy. -
cucma #37 itt a vihar szele...Békés megye -
#36 itt is kezd beborulni amúgy:) -
Immigrants #35 Szerencsére nem sok volt és csak kisseb kár keletkezett de már elment -
#34 siófokon még nem esik de lehet h fog :) egyenlőre kurwa meleg van :D -
#33 ha net van, még nincs nagy vihar -
Immigrants #32 A kész újra itt vagyok leverte a tetőnket a szél beverte a teraszt a jég 5 cm-s víz áll az udvarban és ez van az egész utcában -
#31 Bonyhád, süt a nap, enyhe felhősödés kezdődik de rohadt meleg van! -
#30 Tolna, süt a nap, felhő nincs, és dög meleg van :D -
#29 nah, szombathely, most márqrva hideg, erős szél, szakadó eső. és most verekedte át magát egy nagy fekete felső a kőszegi hegyen, jelenleg lámpa mellett ülök -
tpeterr #28 Szarvas->Szahara -
#27 Miskolc, napos idő. :D -
#26 Miskolc, seggrepesztő meleg van, és a hajam selymes az izzadságtól :) -
#25 szabolcsban tiszta az ég, egyre melegebb az idő. -
#24 balatonalmádiban izzad a picsám -
#23 Borsodban is hétágban süt a nap... -
bracsek #22 Szentkirály, süt a nap, ég a pofám, pedig rosszat sem tettem, és a hajam kifehéredik, ha ilyen nap lesz továbbra is. -
Immigrants #21 Ez így van.Na én megyek Sümeg (mellett,Csabrendek)villámlik dörög nagyon sebes szél mindjárt eső,Később akár orkán ahogy elnézem és vihar -
#20 Arra nem gondoltok, hogy ö nem ezekröl az oldalakról akarja megtudni, hanem az sgsektöl akarja hallani? Én jó ötletnek tartom, jó topik lehet ebböl még.
Pécsvárad, napos az idö és egyre melegebb van, a reggeli kellemes hüvöshöz képest ez már egyre rosszabb :S -
Immigrants #19 Mér lennék az!! -
#18 mama2-e vaty? -
#17 Időkép, Radarkép
Ezekből meg tudod állapítani :D -
#16 AccuWeather -
#15 Budapest, napsütés, hajat kéne mosnom. -
#14 weather.com, google earth -
cargame #13 Idokep.hu vagy metnet.hu - minek kell ezert topikot nyitni? .... -
#12 szombathely, szeles, felhős, de még nem fáj a fejem -> nincs a közelben a hidegfront -
#11 pont azt akartam belinkelni az előző hszbe :D -
#10 idokep.hu erről szól - országszerte gyűjtik az adatokat és az alapján készülnek a kimutatásaik, hogy mi merre megy. -
#9 -
#8 Békéscsaba 28 fok gyenge fuvallat hajam meg már megérett egy vágásra. -
COOLancs #7 Bp napsütés, és még mindig kopasz vagyok -
#6 Debrecen, semmi szél, már most rohadt meleg :D Ja és a hajam is bírja.. -
#5 Kecskemét,kicsit szeles az idő,de a hajam még mindig bírja. -
#4 Győr, szeles idő, és tincseim még mindig ugyanolyan kezelhetőek:)) -
#3 -
#2 Budapest, süt a nap és a hajam még mindig egészségtől sugárzó. :) -
Immigrants #1 Helló!Ez a topik azért nyílt hogy pontos időjárást tudhassunk meg az ország bármely részén. Pl.:Siófokon esik az eső és déli szél fúj (írj valaki aki Siófokon lakik) Ebből a Pécsiek következtethetnek,hogy a vihar lassan hozzájuk is elér.Első kérdés.:Sümeg-től pár kilométerre lakok és rossz időt mondtak a tv-ben.Milyen idő van nálatok ami akár Sümeget is érintheti