Online játékokkal az egészséges táplálkozásért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benedekco
Én pl szart eszek mindennap mert south parkot nézek.... ja és a seggemen tolom fel a táplálékot, majd a számon szarok...amúgy a kölyöknek internet meg laptop kell, medzsboksz, rajztábla, esetleg foci labda, vagy egyéb játékok, könyvolvasás meg még véletlenül se...

Mé há nem?

„Az utóbbi negyven évben az amerikai gyerekek és fiatalok körében megháromszorozódott az elhízottak száma.”
Szülõk hol vannak? ki neveli õket?

- gyere fiam menjünk a Mekibe!
- fiam segítenél egy kicsit? nem érek, rá apu éppen játszom .

Gyerek le van szarva, nem mozog, zabál, ül otthon veri magát a gép elõtt. Láttam 12-13 éveseket részegen, energia itallal kezükben. Az egyik kajáldában a szemem elõtt az anyuka adtak 15 éves gyerekének a felest.
Az egy dolog hogy valaki genetikailag nincs rendben, vagy nem jó a pajzsmirigye.

„egyik oka a médiában keresendõ, elsõsorban a hirdetésekben, amelyek magas kalóriatartalmú, de csekély tápértékû élelmiszerek és italok fogyasztására csábítanak.”
Szerintem meg a szülõi felügyelet hiányzik, túl sokat engednek a gyereknek.
Túl sok idõre hagyják a gép elõtt, nem nézik, hogy mit csinál. Megveszik neki a pepszit, csipszet, sok ócska kaját, otthon ül, nézi a TV-t. Lusták és el vannak butulva.

Az meg badarság hogy pont internetes játékokkal tanítják meg a gyerekeket helyes táplálkozásra. Idáig süllyedt a világ.

mad mind
Az egészséges étkezéshez pénz kell. A cikkben írt néger családoknak nem nagyon van pénzük egészséges ételre, ráadásul az internet sokkal olcsóbb.