Gitározás

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki nem írogat ide rajtam kívül, na sebaj. Most fedeztem fel egy új gitártabos oldalt tele ingyenes magyar dalok gitár kottáival!

Érdemes megnézni, mert állandóan frissül új tartalommal!
A kérdés nem az, hogy ki mennyire szeret gyakorolni. Mert ugye én sem vagyok oda a sok-sok ujjgyakorlatért. De mikor jön egy laza gitárlecke, akkor már mégis megjön az ember kedve, ha úgy szól a dal, mint ahogya a rádióban. Nem? :)

Ki mit gondol errõl?
Helló mindenkinek!

Sok-sok egyszerû gitár akkordot találhattok a GitárEgyetem oldalán! Kezdõ vagyok, de a segítségükkel már több egyszerû kis dal is megy! :) Szóval ajánlom mindenkinek!
Nem kattintható, szóval itt van: gitároktatás ingyen
Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt: http://gitaregyetem.hu
Garantáltan megtanít gitározni, ráadásul INGYEN!
sziasztok!

Van egy Stagg SW201 gitárom. nem egy nagy szám, de a szivemhez nõtt, és nem akarok elektroakusztikus gitárt venni ezért egy hanglyuk pickup mellett döntöttem. ki is néztem egy Artec WSH12 hanglyuk-pickupot... azért van szükségem rá mert fellépésen az eddigi térmikrofonos megoldás csak ritkán jön be. szükségem van egy ilyen cuccra, csak nem tudom jót választottam-e.
Hangszeres oktatók, tanulni vágyók figyelem!

Szeretnék lehetõségként felajánlani egy ingyenes hirdetési felületet az új honlapomon. Az oldalon városokra bontva és hangszer szerint lehet regisztrálni, ezután megjelentek az adatbázisban és a tanárok, vagy tanulni vágyók város és hangszer szerint kereshetnek tanárt, vagy tanulót! Az oldalt folyamatosan keresõ optimalizáljuk, így 3 hónapon belül egyre feljebb kerül a google listáján.

Gyertek, regisztráljatok még ma! Nem csak gitárosoknak!

Gitáriskola

Sziasztok!
Elkezdtem magamtól gitározni tanulni ,csak egy kicsit nehéznek bizonyosult .Ezért szeretnék veszprémben vagy a környéken találni egy gitár tanárt.
Ha valaki tud ebben segiteni akkor kérem irjon erre az e-mail címre:[email protected]

Köszönöm
Falcon87
Lol, ezt a topikot még nem is láttam, pedig mamageci nyitotta :D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Egyetértek Terenszel!

Én is autonom kezdtem el gitározni tavaly nyáron, egy fémhúros akusztikus gitáron, az Új-Gitáriskola segítségével. Egy évvel késöbb, (most) már egy elektromos gitáron játszom! Nagyon jól meg lehet tanulni akár 1 év alatt is, csak gyakorolni kell, de hogyha szereted a dolgot, akkor nem fogod letenni...:D

Üdv: Iván

Dirty Deeds, DONE DIRT CHEAP!!!

Terensz
Gitár Hadtest a lekjóabb!!4

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

MerlinW
Helyette jönnek a 0csillagos jútúb videók:)

[merlinw.org]

Legend Killer
:D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Terensz
Így van!!4

Valamint: ha kellõen kitartó, felveszik a Gitár Hadtestbe <#eplus2>

Legend Killer
és amíg gitározik, addig se esgézik legalább.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Terensz
1.: vegyél egy nejlonhúros gitárt. (A fémhúros egy életre elvenné a kedved.)
2. Barátkozz vele, próbálgasd a bundokra merõlegesen lefogni a húrokat. Mondom merõlegesen, nem párhuzamosan <#idiota> A legtöbben ezen a ponton adják fel, mert mindenkinek csúnyán fel szokták törni a húrok az ujjbegyeit. Fémhúrossal össze is sz..rnád magad a fájdalomtól.
3. Csattogj be egy hangszerboltba és vedd meg a Muszty-Dobay Gitáriskolát. Minden normális helyen árulják.
4. Tanuld meg az alap akkordokat, meg pár apróságot, minthogy melyik dúrnak mi a párhuzamos mollja. (dírdúrcsittcsatt) (Ez 1 év alatt napi 2-3 óra gyakorlással megvan)
5. A skálákat is gyakorold.
6. Ha elégedetlen vagy magaddal, menj el gitártanárhoz. A zeneiskola akkor jó ötlet, ha szereted a klasszikus zenét, meg van napi 4-5 órád gyakorolni.

MerlinW
Zeneiskoláról hallottál-é?

Egyébként ha van hallásod, magadtól is megtanulhatsz játszani autonom, még internet sem kell hozzá. Igaz 2-3x annyi idõ alatt mintha oktatnák. Mondjuk kottát olvasni nem árt tudni, de azt az általános iskolás ének könyvekbõl is elsajátíthatod.

[merlinw.org]

mama 2
Kapjátok már be ide is csak offoltok... -.-

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Jim Morrison
lol :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Törölt felhasználó
Ez van<#hehe>
theone91
Mama nem képes beismerni, hogy lusta a chipstõl zsíros újjaval bepötyögni abba a k-rva keresõbe a Gitározás szót. És ilyen baromságokkal jön, mint a #17-es komment.

<#levele>

ruffirant
lol

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

VRSDM
most ettõl független mamszi én nem sértegetlek. nem is tettem soha.
õszintén örülök hogy ittvagy :]

u dont have to listen anybody else but me

laci 700
Szerintem a Gitározás topik is pont a gitározásról szól...
lol Topik rövid neve: Gitározás Topik teljes neve: Nagyon megtetszett a dolog. -.-

(Amúgy én tényleg a Csodalámpától kaptam gitárt!<#vigyor3> Fender Squier Strat Standard és Egy Fender Frontman 25R erõsítõ.<#kacsint>)

Close

Legend Killer
:DD

Benny04
omg.

Legend Killer
tudtam, h te nyitottad

<#idiota>:D

:D

Zsolek123
De szép az a gitár.<#eljen>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

milk4
Kár hogy ez nem az igazi mama2...kár:'(

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

dobos topik van?

akyyy
Miért nem kérsz a csodalámától gitárt? Hátha megy vele a Cod 2.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Christiansen
mamicsek! ott a gitározás topik tele gityósokkal, ráadásul
hetente megkérdezik ami miatt topikot nyitottál..

20

mama 2
Miért te fasz nélkül jársz baszni is? Persze hogy szeretnék venni de ide értelmi sérült emberek járnak úgylátom :|

jackcsabi
Ahhoz képest az elsö hszedben ott van hogy venni szeretnél... köszipuszy

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

mama 2
ez igazából a gitározás TANULÁSÁRÓl szól nem általánosságban a gitárokról :| és a beszerzésérõl

Prince of Máté
Nem való a magadfajtáknak, elrontanád.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

jackcsabi
Hülyeség lett volna... 25ezer hozzászólásos topikba minek is írni, túl kihalt...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Szolnokboy1
FAKE!!

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

mama 2 él!!!!!!

jackcsabi
Most már jó kedvvel fogok elaludni <#idiota>

ruffirant
ez nem az igazi mama 2.elvileg feltörték a regjét bár errõl több olvasható az új topikjában.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Mr_no_NaMe
ne irigykedj
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

werkfilm
drogos geci gitárosok

ProGabe
inkább oboázzál^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Christiansen
mamszikám, hogy gondolhattad, hogy nincs ilyen téma még? :CCCCc

hangmester.hu
arkadiahangszer.hu
codahangszer.hu
jó zenélést,

CLOSE.

Atkamon
Amúgy sem fog megtanulni... holnap majd hegedülni akar már.

Hat, meg ha neten keresztul is akarsz rendelni, szvsz elobb valami hangszeruzletben nezd meg magadnak a kerdeses darabot.

Ja, es neten szvsz nem fogsz megtanulni gitarozni. Egy tanar mindenkeppen kell. Hidd el, megeri. :)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Oldal 1 / 2Következő →