52
Nagyon megtetszett a dolog.
-
gitároscsávó #52 Senki nem írogat ide rajtam kívül, na sebaj. Most fedeztem fel egy új gitártabos oldalt tele ingyenes magyar dalok gitár kottáival!
Érdemes megnézni, mert állandóan frissül új tartalommal! -
gitároscsávó #51 A kérdés nem az, hogy ki mennyire szeret gyakorolni. Mert ugye én sem vagyok oda a sok-sok ujjgyakorlatért. De mikor jön egy laza gitárlecke, akkor már mégis megjön az ember kedve, ha úgy szól a dal, mint ahogya a rádióban. Nem? :)
Ki mit gondol erről? -
gitároscsávó #50 Helló mindenkinek!
Sok-sok egyszerű gitár akkordot találhattok a GitárEgyetem oldalán! Kezdő vagyok, de a segítségükkel már több egyszerű kis dal is megy! :) Szóval ajánlom mindenkinek! -
gitároscsávó #49 Nem kattintható, szóval itt van: gitároktatás ingyen -
gitároscsávó #48 Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt: http://gitaregyetem.hu
Garantáltan megtanít gitározni, ráadásul INGYEN! -
PeaceFrog #47 sziasztok!
Van egy Stagg SW201 gitárom. nem egy nagy szám, de a szivemhez nőtt, és nem akarok elektroakusztikus gitárt venni ezért egy hanglyuk pickup mellett döntöttem. ki is néztem egy Artec WSH12 hanglyuk-pickupot... azért van szükségem rá mert fellépésen az eddigi térmikrofonos megoldás csak ritkán jön be. szükségem van egy ilyen cuccra, csak nem tudom jót választottam-e. -
stickerey #46 Hangszeres oktatók, tanulni vágyók figyelem!
Szeretnék lehetőségként felajánlani egy ingyenes hirdetési felületet az új honlapomon. Az oldalon városokra bontva és hangszer szerint lehet regisztrálni, ezután megjelentek az adatbázisban és a tanárok, vagy tanulni vágyók város és hangszer szerint kereshetnek tanárt, vagy tanulót! Az oldalt folyamatosan kereső optimalizáljuk, így 3 hónapon belül egyre feljebb kerül a google listáján.
Gyertek, regisztráljatok még ma! Nem csak gitárosoknak!
Gitáriskola
-
otgyoker #45 Sziasztok!
Elkezdtem magamtól gitározni tanulni ,csak egy kicsit nehéznek bizonyosult .Ezért szeretnék veszprémben vagy a környéken találni egy gitár tanárt.
Ha valaki tud ebben segiteni akkor kérem irjon erre az e-mail címre:[email protected]
Köszönöm -
#44 Lol, ezt a topikot még nem is láttam, pedig mamageci nyitotta :D -
Ivan986 #43 Egyetértek Terenszel!
Én is autonom kezdtem el gitározni tavaly nyáron, egy fémhúros akusztikus gitáron, az Új-Gitáriskola segítségével. Egy évvel késöbb, (most) már egy elektromos gitáron játszom! Nagyon jól meg lehet tanulni akár 1 év alatt is, csak gyakorolni kell, de hogyha szereted a dolgot, akkor nem fogod letenni...:D
Üdv: Iván -
#42 Gitár Hadtest a lekjóabb!!4
-
#41 Helyette jönnek a 0csillagos jútúb videók:) -
#40 :D -
#39 Így van!!4
Valamint: ha kellően kitartó, felveszik a Gitár Hadtestbe -
#38 és amíg gitározik, addig se esgézik legalább. -
#37 1.: vegyél egy nejlonhúros gitárt. (A fémhúros egy életre elvenné a kedved.)
2. Barátkozz vele, próbálgasd a bundokra merőlegesen lefogni a húrokat. Mondom merőlegesen, nem párhuzamosan A legtöbben ezen a ponton adják fel, mert mindenkinek csúnyán fel szokták törni a húrok az ujjbegyeit. Fémhúrossal össze is sz..rnád magad a fájdalomtól.
3. Csattogj be egy hangszerboltba és vedd meg a Muszty-Dobay Gitáriskolát. Minden normális helyen árulják.
4. Tanuld meg az alap akkordokat, meg pár apróságot, minthogy melyik dúrnak mi a párhuzamos mollja. (dírdúrcsittcsatt) (Ez 1 év alatt napi 2-3 óra gyakorlással megvan)
5. A skálákat is gyakorold.
6. Ha elégedetlen vagy magaddal, menj el gitártanárhoz. A zeneiskola akkor jó ötlet, ha szereted a klasszikus zenét, meg van napi 4-5 órád gyakorolni. -
#36 Zeneiskoláról hallottál-é?
Egyébként ha van hallásod, magadtól is megtanulhatsz játszani autonom, még internet sem kell hozzá. Igaz 2-3x annyi idő alatt mintha oktatnák. Mondjuk kottát olvasni nem árt tudni, de azt az általános iskolás ének könyvekből is elsajátíthatod. -
#35 Kapjátok már be ide is csak offoltok... -.- -
#34 lol :D -
#33 Ez van -
#32 Mama nem képes beismerni, hogy lusta a chipstől zsíros újjaval bepötyögni abba a k-rva keresőbe a Gitározás szót. És ilyen baromságokkal jön, mint a #17-es komment.
-
#31 lol -
#30 most ettől független mamszi én nem sértegetlek. nem is tettem soha.
őszintén örülök hogy ittvagy :]
-
#29 Szerintem a Gitározás topik is pont a gitározásról szól...
lol Topik rövid neve: Gitározás Topik teljes neve: Nagyon megtetszett a dolog. -.-
(Amúgy én tényleg a Csodalámpától kaptam gitárt! Fender Squier Strat Standard és Egy Fender Frontman 25R erősítő.)
Close -
#28 :DD -
#27 omg. -
#26 tudtam, h te nyitottad
:D
:D -
#25 De szép az a gitár. -
#24 Kár hogy ez nem az igazi mama2...kár:'( -
gyuri12 #23 dobos topik van? -
#22 Miért nem kérsz a csodalámától gitárt? Hátha megy vele a Cod 2.
-
#21 mamicsek! ott a gitározás topik tele gityósokkal, ráadásul
hetente megkérdezik ami miatt topikot nyitottál.. -
exider #20 20 -
#19 Miért te fasz nélkül jársz baszni is? Persze hogy szeretnék venni de ide értelmi sérült emberek járnak úgylátom :| -
#18 Ahhoz képest az elsö hszedben ott van hogy venni szeretnél... köszipuszy -
#17 ez igazából a gitározás TANULÁSÁRÓl szól nem általánosságban a gitárokról :| és a beszerzéséről -
#16 Nem való a magadfajtáknak, elrontanád. -
#15 -
#14 Hülyeség lett volna... 25ezer hozzászólásos topikba minek is írni, túl kihalt... -
#13 FAKE!!