75
Ati nvidia és egyéb driverek Windows 7-en hibák,észrevételek,javaslatok.
-
Sziasztok!
asus eah4850-hez kellene nekem catalyst, mert az enyém nem hajlandó elindulni(gyári asus.com-ról) win7X86 van a gépen. köszi. -
Spice1 #34 Két éve raktam össze pont a jelenlegi konfigom,és mostanában játék közben előjött nálam is ez a bizonyos "ati2dvag" hiba(swappolás,utána kék halál vagy hibaüzenet).Próbáltam frissiteni a drivert,de hiába ugyanúgy fagyogat azóta szinte minden játék random idő után.A túlmelegedést kizárnám viszont egyből mert nemporos,és a CCC-ben nézve is jó a hőmérséklet.Próbáltam már elég sok mindent más fórumokon olvasottak alapján eddig elég kevés sikerrel...Driver hiba,vagy a kártya hibásodott meg? -
ASUS ENGTX480 videokártya és Samsung XL2370, az lenne a gondom, hogy hiába van 1080p -re állitva a felbontás a VGA vezérlőben 1920x1080, ki van nagyítva a kép, nem illeszkedik a sarkokhoz. Tudom hol kell állítni, de akkor vissza veszi a felbontást
Hibás a driver
-
chris1124 #32 Sziasztok.
Mobility Radeon 7500 -hoz nem sikerült találnom win7-es drivert.
Ha esetleg van valakinek tapasztalata, hogy milyen driver jó, amivel működni fog, légyszi segítsen!
Előre is kösz!
Üdv.
chris1124 -
RazorCallahan #31 Helló!
Nekem efféle problémám van: Belassult a gépem minden működött de iszonyat csiga volt. Újra telepítettem a Windows XP Service Pack 2-t de se játék nem mükszik rajta se hangja nincs se videót nem játszik le se semmi. Egy driver scannerrrel sikerült legalább hangot kicsikarnom belőle de továbbra se működnek megfelelően a driverek. Én úgy tudom valamit a telepítésnél kell beállítani de nem tom hogy mit. Létszi segítsetek! -
köszi,sikerült! -
"I registered just to say that installing the XP drivers in compatability mode worked for me, using a Dell Inspiron B130." -
Sziasztok
Mobile Intel 915GM/GMS keresek win7 drivert,ha valaki tud pls szóljon -
Man19 #27 Üdv mindkenki!
Egy olyan problémám lenne, hogy feltelpítettem az ati 9.9-es driverét és a hozzá tartozó hd3650-es hotfixet(mivel ilyen kártyám van) és a CCC nem hajlnadó elindulni, pedig benne van az automatikusan induló programok között, a futó programok listájában is, és ha manuálisan probálom indítani akkor se történik semmi... Tudna valaki segítni pls??? -
smasszerka #26 Hello!
Nekemis csak 85Hz-re engedi tenni,átküldöd a cuccokat amiket felül kell írni,vagy eltudod mondani miket kell? -
vachel #25 Megoldódott a probléma. -
Xenada #24
-
vachel #23 Látom akadnak még akik ismerek eme márkát és nem csak fikázni tudják a CRT-ket :D
Na szal bezsezreztem a Build 7600 as wint,ami állítólag a végleges is lesz,xp- kihalásztam pár monitor konfig fájlt,amivel működött ez a monitor,beadtam a win 7-nek és láss csodát megy 3D környezetben is a 100Hz :)
Hogy drivert nem bírok frissíteni,azt bizonyítom egy képpel is ha kell:
Ne mondja nekem senki hogy ennyit tartalmaz egy 180mb-ás telepítő.Ugyan ez a helyzet ha csak DD vagy CCC-t akarok önállóan telepíteni. -
Grafikai munkára CRT jó. Játékra, multimédiára TFT az ajánlott. Mint írtam volt, ugye sokkal kevesebbet fogyaszt, nincs sugárzás, kíméli a szemet. Ez olyan mint a Windows-Linux dolog. Mindennek megvan a maga felhasználási területe. -
A srácnak nagyon jó monitora van. Nekem ennek a "nagytestvére" van a 454 és engem is bosszant, hogy Win7 alatt max 85 HZ-et enged csak beállítani, pl az 1600x1200/100Hz helyett. Amíg nem lesznek elérhető áron az IPS/PVA/MVA panellel szerelt változatok, biztosan nem fogom lecserélni. Pláne nem kakitalicska TN-Film-es monitorra... Lehet loholni a trendek után, de nem biztos, hogy megéri. Max a kivagyi parasztoknak, akik csak azért dobják ki a márkás(!) CRT-ket, hogy elmondhassák magukról, nekik 22+ os TFT jük van (azt azonban mindenki elfelejti, hogy a TN a legvacakabb technológia az összes közül, de legalább ÓCSÓ).
Mindazonáltal rendkívül kiábrándító, hogy sok mai játék kizárólag 60Hz frissít csak, a lusta programozóknak hála. (Vegyé TFT-t lúzer, azon nem fog kifolyni a szemed 60Hz-en...) -
Komoly grafikai munkákra a TFT alkalmatlan (nem színhelyes). A mai napig CRT-ket használnak nyomtatott grafikák készítéséhez.
Én a felsorolás végére ugyan írtam a monitor cserét, de a lényeg az volt, hogy ne szarozzunk béta OS-el, mert teljesen felesleges és hülyeség. -
neoG #19 Hjaaa...vegyünk trendi monitort...bocs, akkor nem szóltam:D
Akkor ne nézd meg, hogy milyen minőségi a srác monitora.Meg azt se, hogy mennyiért tudná kiváltani (tudás, minőség) -
asdadasdasda -
CRT. Biztos kurvajó volt a maga idejében, de 2009 közepe van. -
atomkrumpli #16 "a gyári drivereken kívül képtelenség frissebbet rá erőszakolni a kártyára" - nem léétezik -
:DDDD
szerinted októberig mennyi egy fizetős lány? :) abból vesz pár monitort szegény, inkább nézegesse feketén, úgy is káros most az UV sugárzás. -
2-esbe belekötök
lehet neki topicja. mármint az oprendszernek
persze ilyen hülye kis szar gondnak nem XD -
RYO21 #13 LOL az előbb még be volt zárva! -
neoG #12 Szerintem nézz utána,hogy milyen monitora van a srácnak...aztán meglátjuk, hogy akkor is könnyű szívvel kidobatnád e vele... -
Neee... komolyan nem találtál? Ez igen, ehhez is tehetség kell.
Hardware kérdés, probléma; Windows 7; Vista 64; Radeon HD
Tényleg nincs megfelelő topik. -
1 - Vista SP nélkül egy rakás hulladék. SP2-vel már használható.
2 - Meg nem jelent rendszerrel kapcsolatban nem panaszkodunk, hiszen nincs kész.
3 - Szembetűnően márkás monitorod helyett 20e Ft alatt kapsz 15-17-es TFT-ket 30-40-ért 20-22 colosat is. Tized annyit fogyaszt, nem árt a szemednek.
Tehát: használd a Vistádat, októberig szerintem kibírod Windows 7 nélkül is. Ha mégsem bírnád, szaladj le a térre és csípj fel egy lányt. Vagy vegyél, rád bízom. -
n3whous3 #9 nálam a 9.1-es cata is fut, pedig az már régi és csak vistára van, tökéletes. -
Igen, ez semmiképpen nem fért volna el a w7 topicban. :D -
-
ird le százszor, hogy "nem használok béta szoftvert, de legalábbis nem nyitok topikot az ebből adódó hülyeségeknek"
ha bétateszter vagy, akkor pedig irj annak a cégnek, akinek bétatesztelsz ... -
A megoldás baromi egyszerű: dobd ki az elavult crt monitorodat és vételezz egy tft-t... -
vachel #4 Még azt elfelejtettem, hogy a Windows 7-em az Build 7127-es,a Vista service pack nélkül és az SP1-el se lehet felülbírálni a 3D-s környezetet. -
Apocalipto #3 "úgy is jön az új Windows 7!"
Bezony -
r4pt0r #2 Van Win 7 topic, van vga topic. Vagyis ezt be lehet záni. -
vachel #1 Sziasztok.
Ilyen témát nem találtam és gondoltam nyitok egyet,úgy is jön az új Windows 7!:)
Nos nekem az a problémám van,hogy van egy Saphire HD 3650 AGP-s VGA-m.Lényegében meg vagyok vele elégedve,kivéve a Vista és Windows 7-es apróbb érdekességeit.A gyári cd-jén van hozzá 32bites vista driver csomag,ami fel is megy,csak hogy a monitort nem ismeri fel normálisan,mint az XP-n.A felbontásokkal nincs gondom,csak a képfrissítésből csal le 75Hz-ig a 100Hz-ből.CCC max 85Hz-t ír ki a moncsira,de a használható már csak 75Hz,ezt még meg is tudtam oldani hogy a rendszer 100hz-en fusson,felülbíráltam a driverrel,de hogy 3D-s környezetben képtelenség felülbírálni,már a hajamat tépem tőle.Refreshlock és társai nem vált be,első használatnál tökéletes,rendszer újraindítás után nem indul semmi csak kattog a monitor,refreshlokkal vagy anélkül az tökmindegy,drivert nem találtam a monitorhoz sehol,ez a probléma vista és win-7 alatt is.A másik gondom hogy a gyári drivereken kívül képtelenség frissebbet rá erőszakolni a kártyára,vagy a telepítőcsomag hülye,hogy nincs megjelnítésvezérlő ccc és a többi fontos opcio,vagy azt írja ki hogy nem talált VGA-t,ez viszont Xp-n se akar működni.Ha nem spórolták volna ki a CCC-ből a 3D képfrissítés felülbírálását nem lenne gond,érdekes hogy ez benne van az XP-s CCC-ben..Arra is gondoltam h lehet rejtett funkcio,mint a régi nvidia driverekben voltak ilyen rejtett dolgok amiket elő lehetett csalni.Valaki aki tudna megoldást azt kérem segítsen mert 3hete vadászom a guglit ez ügyben!
Monitor: Iiyama Vision Master Pro 451 S902JT (elvileg S902JT,gyakorlatilag sehol nem találtam infot a rendszereken)
VGA: Saphire Radeon HD 3650 512MB AGP