Benoit Sokal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
every damn day
Már nyilatkoztak hogy nem az volt...
every damn day
asd
Racism is a weapon of mass destruction!
Addig is Return to mysterious Island 2, Secret Files 2 és Still Life 2!
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Õ lesz a KETTES SZÁMÚ szerelplõ.
every damn day
Paradise tényleg nem olyan remek mint a Syberia, de a grafikája remek, és mondjuk az sztorija sem elvetendõ...
every damn day
Syberia alapmû, tényleg remek játék lett...Paradise már korántsem tetszett annyira, a többivel nem játszottam...
de örülnék ha lenne Canardo-s játéka is :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
am fav+ :)
asd
Sinking island kellemes és izgalmas nyomozás, szerettem nagyon
Paradise valóban egy közepes anyag, viszont szép (mind minden Benoit játék:))
Syberia alap
Többit nem ismerem.
[merlinw.org]
lesz elvileg 3. rész is valamikor, bár nem sok jót olvastam róla
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
every damn day
S persze nem akarok flémet kelteni, elnézést, ha annak tûnt!
every damn day
Azért nyitottam ezt a témát, hogy akit érdekel valami Benoit Sokalról, vagy a játékairól, az ide írjon! Esetleg a játékkal kapcsolatban is lehetnek kérdések, pl. hol lehet kapni, meg ilyesmi. Tõlem is kérdezhettek, bár csak hárommal játszottam, azokat eléggé ismerem.
every damn day