Itthon jókorát bukott a Brüno

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

American Dad, Family Guy, Simpson család, Texas királyai. Bár az utóbbi szerintem csak nekem tetszik. A Family Guy nagyon durva és morbid. American Dad lájtos és könnyelmû poénokat lejt az amerikai büszke apán keresztül. Érdekes jellem benne a hal, és az ufó. Nem csoda hisz Family Guy-nak és ennek is ugyanazon megalkotója.
Én jelenleg ezeket ismerem, aki tud, mást írjon még!

South parkból néztem a legújabb részeket. Egyszerûen siralmas. Számomra a legelsõ rész a legemlékezetesebb amikor Cartman-t az ufók rektálisan megerõszakolják:D
Hali, címeket tudnál mondani? Szeretnék nézni ilyeneket, de nem tudom, melyikbe vágjak bele.
a south park sajnos már régen nem vicces:( bár lehet, hogy ezt csak azért mondom, mert több mint 10 viccesebb animációs sorozat is született az SP óta, amikkel egyszerûen nem tud versenyre kelni...
Héten megnéztem moziban, kár volt. Unalmas, nagyon... Lehet hogy az álszent amerikaiaknak tud valami újat mutatni, de számomra mérhetetlenül mesterkélt volt. SouthPark vicces, ez max bevállalós de egyáltalán nem vicces.
pesten 12 moziban, vidéken 10-ben megy.
NEXUS6
Meg kell néznem!

Én is az olyan Amcsipita, Fórrarakógumi filmeket rühellem (gyak unom - elalszom rajtuk)az éretlen szexualitásukkal.

A Borat nagyon dúrva volt, néha tényleg fájdalmasan dúrva!
Mint a jó szex!<#nyes>

"De semmi buzulás!" - Torrente
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Szolnokboy1
nem csoda, hogy bukta volt. pesten vetítették talán 5 moziban + vidéken még kettõben. mondjuk érthetõ, hogy a mai gazdasági helyzetben miért nem vállalták be a mozik.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Dynamic
Nekem tetszett a Borat(hihetetlen nagy arc a pali) és a Brünora is nagyon kíváncsi vagyok, de részemrõl nem a vígjáték az a mûfaj ami miatt érdemes pénzt kiadni és a hatalmas vásznat bámulni. Szóval biztos, hogy megnézem, de nem hiszem, hogy moziban.
az áldokumentum az valóban fricska, de ha egy kitalált alakról van szó, akkor ott eleve nincs helye tárgyilagosságnak. az elnevezés mindössze a stílusra vonatkozik, dokumentarista jellegû, de, ha már "ál", akkor a bruno álinterjúkra épít.
Tetsuo
En 2 okbol nem szeretem ezeket a filmeket (ha vkit erdekel :):
A buziskodast ruhellem, nem birom nezni, undorodok tole..
Az áldokumentum mufajt meg paradoxnak tekintem. A dokumentum, pont h igazi, targyilagos lenne, de az "ál", az fricska a targyilagossagnak.

Na mnd1, ez csak szemelyes velemeny. A jo parodiat viszont szeretem. Ennek a Sasha-gyereknek van nehany jo poenja, intelligens meg tehetseges a szerepehez (pl 1 Adam Sandlernel fenyevekkel jobb, viszont meg ot sem tartom jo szinesznek ;)).
A filmjeit nem tudom megnezni, a fentiek miatt..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Narxis
A Borat-ról nekem vegyes érzéseim vannak, voltak sírva röhögõs részek amin tényleg nagyon jót nevettem, de voltak olyan részek is amik baromira nem voltak viccesek(számomra). A Brünot is megnézem, már csak kíváncsiságból is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én a Boratot nem bírtam végignézni. Nem is azért mert prûd lennék (bár az is benne van), hanem annyira utálom a kínos szituációkat, kellemetlen helyzeteket, hogy még filmen is nehezen viselem (például nekem a Kaméleon is szenvedés volt emiatt), pláne, hogy ott (és a Brüno-ban is) hús vér embereket szivattak. Úgyhogy ez utóbbit már meg sem fogom próbálni.

Azon kevesek közé tartozom, akiknek nagyon-nagyon nem jött be a Borat sem. Az elõzetesét megnéztem ennek (ugye az egy figyelemfelkeltõ, kedvcsináló kéne hogy legyen), nos baromira nem tetszett. Rontom az arányokat :)