14
-
johny777 #14 American Dad, Family Guy, Simpson család, Texas királyai. Bár az utóbbi szerintem csak nekem tetszik. A Family Guy nagyon durva és morbid. American Dad lájtos és könnyelmű poénokat lejt az amerikai büszke apán keresztül. Érdekes jellem benne a hal, és az ufó. Nem csoda hisz Family Guy-nak és ennek is ugyanazon megalkotója.
Én jelenleg ezeket ismerem, aki tud, mást írjon még!
South parkból néztem a legújabb részeket. Egyszerűen siralmas. Számomra a legelső rész a legemlékezetesebb amikor Cartman-t az ufók rektálisan megerőszakolják:D
-
bippo #13 Hali, címeket tudnál mondani? Szeretnék nézni ilyeneket, de nem tudom, melyikbe vágjak bele. -
winnie #12 a south park sajnos már régen nem vicces:( bár lehet, hogy ezt csak azért mondom, mert több mint 10 viccesebb animációs sorozat is született az SP óta, amikkel egyszerűen nem tud versenyre kelni... -
bakagaijin #11 Héten megnéztem moziban, kár volt. Unalmas, nagyon... Lehet hogy az álszent amerikaiaknak tud valami újat mutatni, de számomra mérhetetlenül mesterkélt volt. SouthPark vicces, ez max bevállalós de egyáltalán nem vicces. -
winnie #10 pesten 12 moziban, vidéken 10-ben megy. -
#9 Meg kell néznem!
Én is az olyan Amcsipita, Fórrarakógumi filmeket rühellem (gyak unom - elalszom rajtuk)az éretlen szexualitásukkal.
A Borat nagyon dúrva volt, néha tényleg fájdalmasan dúrva!
Mint a jó szex!
"De semmi buzulás!" - Torrente
-
#8 nem csoda, hogy bukta volt. pesten vetítették talán 5 moziban + vidéken még kettőben. mondjuk érthető, hogy a mai gazdasági helyzetben miért nem vállalták be a mozik. -
#7 Nekem tetszett a Borat(hihetetlen nagy arc a pali) és a Brünora is nagyon kíváncsi vagyok, de részemről nem a vígjáték az a műfaj ami miatt érdemes pénzt kiadni és a hatalmas vásznat bámulni. Szóval biztos, hogy megnézem, de nem hiszem, hogy moziban. -
winnie #6 az áldokumentum az valóban fricska, de ha egy kitalált alakról van szó, akkor ott eleve nincs helye tárgyilagosságnak. az elnevezés mindössze a stílusra vonatkozik, dokumentarista jellegű, de, ha már "ál", akkor a bruno álinterjúkra épít. -
#5 En 2 okbol nem szeretem ezeket a filmeket (ha vkit erdekel :):
A buziskodast ruhellem, nem birom nezni, undorodok tole..
Az áldokumentum mufajt meg paradoxnak tekintem. A dokumentum, pont h igazi, targyilagos lenne, de az "ál", az fricska a targyilagossagnak.
Na mnd1, ez csak szemelyes velemeny. A jo parodiat viszont szeretem. Ennek a Sasha-gyereknek van nehany jo poenja, intelligens meg tehetseges a szerepehez (pl 1 Adam Sandlernel fenyevekkel jobb, viszont meg ot sem tartom jo szinesznek ;)).
A filmjeit nem tudom megnezni, a fentiek miatt.. -
#4 A Borat-ról nekem vegyes érzéseim vannak, voltak sírva röhögős részek amin tényleg nagyon jót nevettem, de voltak olyan részek is amik baromira nem voltak viccesek(számomra). A Brünot is megnézem, már csak kíváncsiságból is. -
marcee #3 Én a Boratot nem bírtam végignézni. Nem is azért mert prűd lennék (bár az is benne van), hanem annyira utálom a kínos szituációkat, kellemetlen helyzeteket, hogy még filmen is nehezen viselem (például nekem a Kaméleon is szenvedés volt emiatt), pláne, hogy ott (és a Brüno-ban is) hús vér embereket szivattak. Úgyhogy ez utóbbit már meg sem fogom próbálni. -
wolruf #2 Azon kevesek közé tartozom, akiknek nagyon-nagyon nem jött be a Borat sem. Az előzetesét megnéztem ennek (ugye az egy figyelemfelkeltő, kedvcsináló kéne hogy legyen), nos baromira nem tetszett. Rontom az arányokat :)