WinRar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nem azért mondom, de ez csak akkor mûködne, ha csak megtekintésre lenne engedély így is. Mert ha kicsomagolta a gépre, akkor onnantól oda adja tovább és akkor, akinek és amikor akarja.
erre szimplán az informatikában nem sok megoldás van, maximum annyi, hogy az exe fájlt átírod úgy, hogy a másik fél egyszer meg tudja nyitni egy megadott számkóddal, mely ezt követõen törlõdik/változik, tehát többet õ sem fér hozzá. De akkor meg nem szabad tömöríteni.
VAGY
elsõ indításnál a másik fél gépérõl valamilyen egyedi azonosítót elmentesz, és onnantól ha a következõ programindításnál ez az azonosító nem egyezik a mentettel, akkor bizony nem nyílik meg. de ez sem fog menni 😉
erre szimplán az informatikában nem sok megoldás van, maximum annyi, hogy az exe fájlt átírod úgy, hogy a másik fél egyszer meg tudja nyitni egy megadott számkóddal, mely ezt követõen törlõdik/változik, tehát többet õ sem fér hozzá. De akkor meg nem szabad tömöríteni.
VAGY
elsõ indításnál a másik fél gépérõl valamilyen egyedi azonosítót elmentesz, és onnantól ha a következõ programindításnál ez az azonosító nem egyezik a mentettel, akkor bizony nem nyílik meg. de ez sem fog menni 😉
.: mobilize.hu :.
1. ott van a felhasználói programok topikoknál fent KIEMELTEN a segítség topik, hogy elõbb oda írd a bajod, ha probléma specifikus
2. egy cirka 10-15 éves fejlesztésû programhoz egy kifejezetten informatikai fórumon szerinted nem csinálnak topikot 7-8 év alatt?
3. ha nem jó a keresõ, akkor esetleg most már ti is csináljátok azt, hogy kilistázzátok névsorrendben a topik listát a kategóriában és a firefox beépített oldal szöveg keresõjével átnézitek.......... senkinek eszébe se jutna, pedig még jobb is, mint a keresõ.
2. egy cirka 10-15 éves fejlesztésû programhoz egy kifejezetten informatikai fórumon szerinted nem csinálnak topikot 7-8 év alatt?
3. ha nem jó a keresõ, akkor esetleg most már ti is csináljátok azt, hogy kilistázzátok névsorrendben a topik listát a kategóriában és a firefox beépített oldal szöveg keresõjével átnézitek.......... senkinek eszébe se jutna, pedig még jobb is, mint a keresõ.
púúúúú
az Ip az változó szal lekódolod arra az IP-re, és véletlenül pont aznap változtatja meg a pasas, akkor annyi a fájlnak <#hehe>#hehe>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
AZ nem úgy van!!444!
A HSZ-emnek csak az elsõ fele volt gúnyolódás, a másodikat tök komolyan írtam <#wow2>#wow2>
Ujjlenyomat-olvasó igenis LÉTEZIK! Manapság az újabb notebookokba be van építve, szóval nem is egy egetrengetõ eszköz.
IP alapján? Én nem örülnék, ha egy vacak winrar tudná az ip-met. Amúgy szinte mindenki belsõ hálón van, így az internetkapcsolat tényleges ip-jét elég nehéz lenne megállapítani. Meg lehetne, csak igen körülményesen. De a legfontosabb: ha meg is lehet, ilyet nem tud a winrar, de szerintem soha nem is fog.
A HSZ-emnek csak az elsõ fele volt gúnyolódás, a másodikat tök komolyan írtam <#wow2>#wow2>
Ujjlenyomat-olvasó igenis LÉTEZIK! Manapság az újabb notebookokba be van építve, szóval nem is egy egetrengetõ eszköz.
IP alapján? Én nem örülnék, ha egy vacak winrar tudná az ip-met. Amúgy szinte mindenki belsõ hálón van, így az internetkapcsolat tényleges ip-jét elég nehéz lenne megállapítani. Meg lehetne, csak igen körülményesen. De a legfontosabb: ha meg is lehet, ilyet nem tud a winrar, de szerintem soha nem is fog.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Most gúnyolódhatsz , gondoltam itt IP re azonosítóként de mind1.
JuhéLY!!4
Minden héten újabb winrar topic <#zavart2>#zavart2>
Kéne már egy "Windows hangerõszabályzó", egy "Asztal megjelenítése" és egy "Ikonrendezés szempontjai" topic is <#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3>
Amúgy: Winrarnál a jelszó ellenõrzi a jogosultságot, jobb híján. Ha majd elterjed az ujjlenyomat-leolvasó, esetleg valami hangfelismerõ eszköz, + winrarék mindezt beleépítik a programjukba, akkor lesz majd személyreszabott, védett tömörítés. De addigra szerintem repülõ autók lesznek.
Minden héten újabb winrar topic <#zavart2>#zavart2>
Kéne már egy "Windows hangerõszabályzó", egy "Asztal megjelenítése" és egy "Ikonrendezés szempontjai" topic is <#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3>
Amúgy: Winrarnál a jelszó ellenõrzi a jogosultságot, jobb híján. Ha majd elterjed az ujjlenyomat-leolvasó, esetleg valami hangfelismerõ eszköz, + winrarék mindezt beleépítik a programjukba, akkor lesz majd személyreszabott, védett tömörítés. De addigra szerintem repülõ autók lesznek.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
egy .exe fájlról van szó , meg egy .txt rõl.
De ha nem lehet , akkor nem erõltetem 😞
De ha nem lehet , akkor nem erõltetem 😞
az a gond, hogy ha elküldesz valamit (konkrétan milyen filerõl van szó?) akkor azt bárhogy továbbadhatja, leírja/rajzolja egy a/4 es lapra cerkával, vagy lefotózza, v mittomén, azt meg nemtudod neki megtiltani, hogy csak egyszer nézhesse meg, valami olyasmi lehet, hogy feltöltöd, és csak x idejig adsz engedélyt, h megnézze, v megmutatod személyesen, aszt elszaladsz vele. 😄
@ Hellomarci
Szóval erre akkor nincs megoldás ? :S
de ahhoz, h használja, ki kell bontania, és ami bennevan, azt már simán továbbadhatja. pölö, ha egy word doksi, vagy egy .jpg van benne.
@ Hellomarci
Bocs , én vhogy sehol sem találtam :s
Bár mondjuk ezt egybõl kidobja a keresõ XDD
Igen tudom :S Konkréten az a problémám , hogy van egy eladni való fájlom , ami pár embernek elég nagy érték.Viszont ha egy valakinek eladom onnantól csak tovább adja másnak a jelszóval együtt és már annak meg is van ingyen.
Nem jó az sg keresõje!
Én sem találok meg sok mindent!
Én sem találok meg sok mindent!
Az igazán érdekes csak ez.
Amúgy nem.
Amúgy nem.
Sziasztok!Sehol sem találtam ilyen témát szóval megnyitottam , remélem nem gond.
1 kérdést szeretnék feltenni nektek ,WinRar ral kapcsolatosan.
Meglehet oldani hogy ha becsomagolok valamit és lejelszavazom , hogy azt a jelszót csak 1 valaki használja?Vagy erre milyen megoldás van?
1 kérdést szeretnék feltenni nektek ,WinRar ral kapcsolatosan.
Meglehet oldani hogy ha becsomagolok valamit és lejelszavazom , hogy azt a jelszót csak 1 valaki használja?Vagy erre milyen megoldás van?