18
WinRar
  • autoszimulator
    most nem azért mondom, de ez csak akkor működne, ha csak megtekintésre lenne engedély így is. Mert ha kicsomagolta a gépre, akkor onnantól oda adja tovább és akkor, akinek és amikor akarja.

erre szimplán az informatikában nem sok megoldás van, maximum annyi, hogy az exe fájlt átírod úgy, hogy a másik fél egyszer meg tudja nyitni egy megadott számkóddal, mely ezt követően törlődik/változik, tehát többet ő sem fér hozzá. De akkor meg nem szabad tömöríteni.
    VAGY
    első indításnál a másik fél gépéről valamilyen egyedi azonosítót elmentesz, és onnantól ha a következő programindításnál ez az azonosító nem egyezik a mentettel, akkor bizony nem nyílik meg. de ez sem fog menni ;)
  • n3whous3
    1. ott van a felhasználói programok topikoknál fent KIEMELTEN a segítség topik, hogy előbb oda írd a bajod, ha probléma specifikus
    2. egy cirka 10-15 éves fejlesztésű programhoz egy kifejezetten informatikai fórumon szerinted nem csinálnak topikot 7-8 év alatt?

3. ha nem jó a kereső, akkor esetleg most már ti is csináljátok azt, hogy kilistázzátok névsorrendben a topik listát a kategóriában és a firefox beépített oldal szöveg keresőjével átnézitek.......... senkinek eszébe se jutna, pedig még jobb is, mint a kereső.
  • tomonor
    az Ip az változó szal lekódolod arra az IP-re, és véletlenül pont aznap változtatja meg a pasas, akkor annyi a fájlnak
  • Terensz
    AZ nem úgy van!!444!

A HSZ-emnek csak az első fele volt gúnyolódás, a másodikat tök komolyan írtam

Ujjlenyomat-olvasó igenis LÉTEZIK! Manapság az újabb notebookokba be van építve, szóval nem is egy egetrengető eszköz.

IP alapján? Én nem örülnék, ha egy vacak winrar tudná az ip-met. Amúgy szinte mindenki belső hálón van, így az internetkapcsolat tényleges ip-jét elég nehéz lenne megállapítani. Meg lehetne, csak igen körülményesen. De a legfontosabb: ha meg is lehet, ilyet nem tud a winrar, de szerintem soha nem is fog.
  • thelifeis
    Most gúnyolódhatsz , gondoltam itt IP re azonosítóként de mind1.
  • Terensz
    JuhéLY!!4
    Minden héten újabb winrar topic
    Kéne már egy "Windows hangerőszabályzó", egy "Asztal megjelenítése" és egy "Ikonrendezés szempontjai" topic is

Amúgy: Winrarnál a jelszó ellenőrzi a jogosultságot, jobb híján. Ha majd elterjed az ujjlenyomat-leolvasó, esetleg valami hangfelismerő eszköz, + winrarék mindezt beleépítik a programjukba, akkor lesz majd személyreszabott, védett tömörítés. De addigra szerintem repülő autók lesznek.
  • thelifeis
    egy .exe fájlról van szó , meg egy .txt ről.
    De ha nem lehet , akkor nem erőltetem :(
  • LoDMaSt
    az a gond, hogy ha elküldesz valamit (konkrétan milyen fileről van szó?) akkor azt bárhogy továbbadhatja, leírja/rajzolja egy a/4 es lapra cerkával, vagy lefotózza, v mittomén, azt meg nemtudod neki megtiltani, hogy csak egyszer nézhesse meg, valami olyasmi lehet, hogy feltöltöd, és csak x idejig adsz engedélyt, h megnézze, v megmutatod személyesen, aszt elszaladsz vele. :D
  • thelifeis
    Szóval erre akkor nincs megoldás ? :S
  • LoDMaSt
    de ahhoz, h használja, ki kell bontania, és ami bennevan, azt már simán továbbadhatja. pölö, ha egy word doksi, vagy egy .jpg van benne.
  • LoDMaSt
    Ehez kereső sem kell, csak olvasni, meg gondolkodni tudni.
  • thelifeis
    Bocs , én vhogy sehol sem találtam :s
  • EK1TEP
    Bár mondjuk ezt egyből kidobja a kereső XDD
  • thelifeis
    Igen tudom :S Konkréten az a problémám , hogy van egy eladni való fájlom , ami pár embernek elég nagy érték.Viszont ha egy valakinek eladom onnantól csak tovább adja másnak a jelszóval együtt és már annak meg is van ingyen.
  • EK1TEP
    Nem jó az sg keresője!
    Én sem találok meg sok mindent!
  • Apocalipto
    Az igazán érdekes csak ez.
    Amúgy nem.
  • Benny04
    érdekes...
  • thelifeis
    Sziasztok!Sehol sem találtam ilyen témát szóval megnyitottam , remélem nem gond.
    1 kérdést szeretnék feltenni nektek ,WinRar ral kapcsolatosan.
    Meglehet oldani hogy ha becsomagolok valamit és lejelszavazom , hogy azt a jelszót csak 1 valaki használja?Vagy erre milyen megoldás van?