7
  • Sir Ny
    #7
    felszálltak, útközben meghaltak, visszafordultak, majd visszaszálltak a Földre, és feltámadtak, és gyorsan összedobtak vmi szar filmet.
  • Wizek
    #6
    Két oka van:
    1) A NASA nadrágszíját megszorították.
    2) Nincs olyan dolog a holdon, ami mellett a megszorított kölcségvetéssel újra érdemes lenne oda elmenniük.
    Inkább másra fordítják a kölcségvetésüket. (Egy ilyen akció árából sok fontosabb (eredményeseb, kifizetődőbb) kutatást pénzelhetnek.)
  • Tower Guard
    #5
    Ezek alapján szerintem sem jártunk a Holdon... valószínű elindult a csapat de nem jutottak el addig, útközben meghaltak, vagy épp eljutottak de vissza már nem stb., de a lényeg hogy gyors forgattak egy kis mesét, hogy mégis legyen sikerünk.
    Ha tényleg akkoriban jártunk volna a Holdon, azóta ez miért nem történt még meg? Nem vagyunk már annyira fejlettek mint azelőtt? Nincs már pénz ilyenekre? Ugyanmár, Nem visszafele fejlődünk az időben. Simán lettek volna még sorozatosan expedíciók a Holdra.
  • Tower Guard
    #4
    A Holdra szálással kapcsolatban itt van egy kis érdekesség :

    1. Amikor az asztronauták leszúrták az amerikai zászlót, az lobogott - márpedig a Holdon nincsen szél.
    2. Azokon a képeken, amelyeket az Apollo űrhajósai a Hold felszínén állva készítettek, nem látszik egyetlen csillag sem.
    3. A Holdra szálló egység fedélzetén készített képeken nem látszik egyetlen kráter sem.
    4. A leszállóegység 17 tonnás volt, ám semmilyen nyomott nem hagyott a felszín homokjában - miközben a mellette álló űrhajósok lábnyoma tisztán kirajzolódott.
    5. Miközben a Holdon nincs nedvesség, atmoszféra és jelentős gravitáció, a finom homokban olyan élesek voltak az űrhajósok lábnyomai, mintha nedves homokon jártak volna.
    6. Amikor a leszállóegység felemelkedett a Hold felszínéről, nem lehetett látni, hogy láng csapott volna ki a meghajtó rakétából.
    7. Ha az ember felgyorsítja a holdsétáról készített felvételt, olyan érzése van, mintha az a Földön készült volna - és lelassították volna.
    8. Az űrhajósok túl sem élték volna az utat a Van Allen sugárzási övezet okozta károsodás miatt.
    9. A Holdról hozott kövek pontosan olyanok, mint azok, amelyeket egy tudományos expedíció a Déli-sarkon talált.
    10. Mind a hat Holdra szállás Richard Nixon elnöksége idején történt - egyetlen másik amerikai vezető sem állította, hogy embert küldött volna a Föld kísérőjére, pedig az elmúlt negyven év gyors technológiai fejlődést hozott.
  • YLi
    #3
    Te biztosan nem.
  • dzsagon
    #2
    Nem is jártunk a Holdon.
  • Exen
    #1
    A honlap azért nem semmi lett.