9
Szedett már szét valaki Canon Pixma IP4300as nyomtatót?
-
#9 NYOMTATÓK
Itt szvsz tudnak okosat mondani... -
#8 Az a szivacs, gondolom a tintatárolos szar, ami ha megtellik bemondja az unalmast a nyomtató, nem tudod esetleg kézzel elérni és visszatömködni, vagy esetleg kicsit megégetni ( valami felforrositott szöggel, mert akkor összemegy) ? -
bszomszed #7 A fedél nyílik. A borítás nem enged. -
#6 Benne maradt egy darab szivacs?
Akk nem lehet hogy az a darab szivacs a fedélnyitó mechanikát is akadályozza? -
bszomszed #5 Működött, csak a használt tinta tárolójának tisztítása közben az egyik szivacs kiesett, és ez akadályozza a nyomtatófejet a mozgásában. Mechanikai hibajelzést küld. Van a gépen négy jelzés, amelyeket benyomva a nyomtató borításának hátsó része felnyílik csuklás nélkül. Viszont itt megállt a tudomány, valamennyi lehetséges gombot, pöcköt, hajlítható fület benyomtam, de az elejét kitartóan tartja valami. Amire nem tudunk rájönni többen sem. Biztosan egyszerű annak, aki összerakta, feltehetően csak egy-két jól irányzott mozdulattal megoldható az egész, de még a szervíz sem tudott érdemi választ adni, hogyan tovább. A szerelési útmutatók hozzáférhetőek, kellemes USDban meghatározott összegekért, ezért azt inkább hanyagolom. -
#4 Canonhoz nemigazán értek.
Eddig működött? -
bszomszed #3 roppant humoros, csak nem tudom itt és most értékelni -
#2 Feszítővas? -
bszomszed #1 Már két napja küzdünk egymással én és a nyomtatóm. A gyárilag megjelölt négy pöcköt benyomva a nyomtató felengedi a borítója hátsó részét, viszont a nyomtató eleje továbbra is rögzítve marad. Nem tudja valaki a Canon titkot?