81
Lineage 2 OFFMOD (NEM l2j) Kérdések, vélemények.
  • helliSh
    de nem buli? :D
  • Rage47
    Szétoffolod a saját topikod:D
  • Lammer
    zarjak-e! :D
  • helliSh
    nem döntöttem csak ez a szokasás
  • daemonervosa
    Senki sem szolt volna egy szót sem hogy gagyi vagy égő / a munka nem szégyen , ahogy a tanulás sem szégyen /, ha te ezt előre el nem döntötted volna.
  • helliSh
    ja most az fog jönni gyökér szakmunkás. Tájékoztatlak 4 alatt nem volt sohasem az átlagom álltalánosban. És azért választottam szakmát mert gimnáziumban elkursz 4 évet azért hogy legyen 1 papírod arról hogy dejó volt neked 4 évig és semmit nem érsz vele. Persze persze lehet menni aztán fősulira, csak nézd meg mennyi diplomás munkanélküli van, és aki dolgozik is mennyit keres. Persze mindkét esetben van kivétel.
  • helliSh
    nem diákmunka..Mivel 17 éves vagyok gyakorlaton vagyok. Idén fejeztem be az ácsot szal ez nem jött össze
  • anarga
    jaj ne.. szabadsagomat ne baszuk mar el azzal h eszembejuttatod a dj bubikat... amugy igen, nagyabol. bizots jo cimbik lennenek. egyik fail masik failure.

btw, en wizard of warral kezdtem c64en. elotte voltak masok spectrumon de nem kotottek le.
  • epicfail
    moran 2? :P
  • anarga
    jo is volt az a diakmunka meg kozepiskolaban 6-7 evvel ezelott =) 0 felelosseg, jo is volt.

nincs szuksegem arra h kiirjam hany eves vagyok, ez nem iwiw (nem mintha fent lennek rajta, kozel 3 eve toroltem magam). nem fogom megadni a szuletesi datumomat, anyam nevet, szemelyi szamomat es az autom rendszamat sem.

ez a topic fokepp ezert epic fail: "l2j teljesen legális offmod pedig akkor ha megvették. ncsoft fórum powa"

neharagudj de, l2j az kicsit mas mint az offmod. nincs gond ha teregeted a kicsi szarnyaidat meg mielott elveszitened a szuzessegedet, de elotte tajekozodni kene egy kicsit es nem az egekbe beszelni, hogy te tudsz valamit. mint ahogy azt probaltad eroltetni masik threadben is.

edesezni pedig edesezd a lanyokat az iskolaban, hatha szoba allnak veled, en szurkolok, hidd el! =)
  • LeonSilver
    Spectumon : Manic Miner,Delta Wing
    C=64 -en : Bard's Tale,E.L.I.T.E, Defender of the Crown,EoB,A.C.E.
    voltak a kedvenceim.
    Mi lesz ez?Retro tápig?
  • lammaer
    Alakul, alakul :)
  • epicfail
    Kings bounty, Pool of radiance elég régi? :P
  • lammaer
    Jaj istenem, überkedtek már itten hogy egy 2003-as játékkal ki játszott előbb, meg ki bilizett ki nem :)

Tolta vki a Quest for Tirest vagy a Fort Apocalypse-t? :)

Thread lokkoláson meg kár warriorkodni, ha nem érdekes a topik, úgyis elhal magától.
  • helliSh
    nem mondtam magamnak ellent, csak mondtam nem számít a kor. De te erre hivatkoztál akkor neked miért nincs megadva? De látom ez bonyolult
  • LeonSilver
    あなたは本当に嫌な奴にされています。
  • epicfail
    Zárd be ezt az egészet, nagyon felesleges.

Ne próbálgass a visszaosztással mert felesleges, ők már valóban akkor játszottak L2-t amikor te kb még általánosba jártál...

Egy valamiben igaza van azért, Iszonyatos pénzért de meg lehet venni l2-t... lásd orosz off... ők megtudták venni, nem hiszem hogy azért mert kivételeznek velük.
  • ChuckyHUN
    "kibaszottul nem az számít ki hány éves"
    "életkor miért nincs megadva"
    Magadnak legalább ne mondj ellent ÉDES.
  • helliSh
    no ha akkora a szád életkor miért nincs megadva?! Így egész könnyű beszélni, de tőlem mehetünk ventrilo ra mert így már igen kiváncsi vagyok a hangodra édes (;
  • helliSh
    fogalmam sincs azaz, és mond aranyom milyen fasságokat irogattam? Hidd el kibaszottul nem az számít ki hány éves... Ja igen non stop a gép előtt vagyok nem tünt fel.. Azért nem ismertem azt a "hatalmas" fórumot se, és képzeld el dolgozok ellenben veled szóval bebuktad az osztást ;)
  • anarga
    maskepp fogalmazva: amnesia mar akkor mukodott, mikor szemelyi kozeleben sem jartal. akkoriban meg bilire jartal, most mar csak egy uveget tartasz a geped mellett, nehogy elkelljen mozdulnod.

koltoi kerdes, 17 evesen miert van ekkora szad ?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075756116 itt is csak faszsagokat irogattal, fogalmad sincs l2rol, nem hogy azokrol amikrol itt pofazol. fail more pls.

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

ennyi penzbol, kerhettel volna anyadtol valami normalis gepet is, ami teljesit is valamit. ez ilyen tesco high-end kiadas.
  • helliSh
    tényleg mert nem a fórumon élem le az életem ezért a kurva anyám nem? Te valami igen nagy arc lehetsz aranyom..
  • LeonSilver
    Te tényleg szerencsétlen vagy.

Egyébként pedig elmesélem neked, hogy kb. még géped sem volt amikor az amnesia már üzemelt.
  • helliSh
    http://lineage2.amnesia.hu/index.php?f=57 ?!
  • LeonSilver
    Szerencsétlen
  • daemonervosa
    majdnem

Our users have posted a total of 103514 articles
  • helliSh
    amnesiát már most túlszárnyaltuk kommentileg.
  • daemonervosa
    ez már száz+1szer kilett tárgyalva ,olvass utána.

ha free l2 forumot akarsz ott van az amnesia.

lehet zárni.
  • helliSh
    nem lopott, olvass utánna meg lehet venni. l2j teljesen legális offmod pedig akkor ha megvették. ncsoft fórum powa
  • cSuwwi
    lopott dp is dp, szal...
  • MeoH #11
    Meg lehet venni a DPt? sure... Az lopott DP :)
  • helliSh
    ő ez 1 dolog, de attól mindenki leírhatja hol játszik mik a benyomásai. Ha valaki pl nem tudja eldönteni, milyen szerverre akar menni. Esetleg hol van sok magyar (mert magyar szerverek azok szánalmasak). Vannak más fórumok persze csak így nem 14 fórumba kell olvasni egyszerre hanem 1 be. Ha lesz rá igény akkor lesz, ha nem akkor meg lesz egy inaktív topic azt csá ;)
  • Tatyla
    szeró,már ettől a szótól is hányok alapból,kábé olyan mint a vok meg hasonló sms faszságok...
  • Hunter of Deer
    sztem ez felesleges topik mivel minden szero mas DP-t hasznal mas mukodik mas chronica van szal ez igy nem a legjobb ....

erre vannak mas forumok
  • helliSh
    Pontos összeget nem tudok, de hülyeséget sem akarok mondani bár régebben hallotam valamit erről. De nem 100.000 Ft az biztos :) 1-2 millió lehet. De igazából tényleg nem tudom.
  • Fehercsoki
    Mennyiért?
  • Bulykin
  • helliSh
    Csak kár, hogy a régi DP-et meg lehet vásárolni az ncsoft-tól :)
  • Monoton
    tört szeró. close
  • kuci06
    ezmiez?