8
-
Klub #8 Jönni fog csak ki kell várni a megfelelő pillanatot. -
#7 Ezek szerint én tévhitben voltam, mindig is azt hittem, hogy egyértelműen jön PC-re is. -
#6 Mondjuk azért ez már egy vicc, amit ezek a szerencsétlenek művelnek... Addig oké, hogy XBX360 exkluzívnak készült, csak így a csúszás 4. vagy 5. évében(ha jól rémlik, a box megjelenésére készült volna, húzónévnek) már kissé szánalmas az exkluzivitással szopatni a népet... -
xido #5 csatlakozom...alakul ez így..remélem nem csak becsapom magam azzal,hogy érzek benne kis Carpenter:Őrület torkában hangulatot...esetleg egy régi Amigás játékot is,címét passzolom,H.R.Giger látványtervével volt tele és a srác valami horroros párhuzamos univerzumba csöppent..na díjaznék ilyen pszichopatikus élményt,ahol kiderül,hogy a valóság ilyen Stephen Kingi ál-tudathasadásos pokol:) -
Mcsiv #4 a kód egyrésze átjárható a két platform között, gondolom jelenleg 360-ra fejlesztik/fejezik be az enginet, majd befejezik pc-re is. Egyébként meg parasztvakítás az a mondat csak:) -
#3 a játékmenet nem igazán győzött meg és már a grafika sem ütött akkorát, mint azt pár éve tette volna, így felőlem arra jelentetik meg, amire akarják -
#2 "a megjelenés után nem kizárt, hogy elkezdik a PC-s változat fejlesztését is."
'Elkezdik'? Akkor mit demonstráltak az egyik Intel Developer Forumon anno?:) -
knightbali #1 Eddig nem sokat tudtam a játék történetéről, de ez nem hangzik rosszul.