Harmadikként jön a Hitachi 2 TB-os merevlemeze
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
ezen felröhögtem XDDD
LZ forever
1. minden vincsi betelik egyszer..... ezért ajánlom figyelmetekbe a DELETE parancsot
2. amit egyszer kiírsz lemezre azt nagy valószínûséggel sosem fogod elõvenni
<#ejnye1>#ejnye1><#falbav>#falbav>
Meg aztán én nem töltök le akkora mennyiséget. Tényleg csak azt töltöm le, amire nagyon kíváncsi vagyok, mondjuk 10 éves koromban láttam moziban és tetszett, azóta tévék nem játsszák, vagy neadjisten Magyarországon be sem mutatták. Ezekre vadászom leginkább. A jelenlegi mozibemutatókat hétrõl-hétre elküldi a filmkatalógus, de annyira érdektelenek (számomra), hogy még az ismertetõt sem vagyok hajlandó elolvasni, hát még a filmet letölteni. Az utolsó, amit leszedtem a Batman legújabb része volt, de végig sem bítram nézni. Azelõtt ezt a beharangozott Twilight-ot, de az sem tetszett semennyire sem. Nálam egy filmnek tényleg ütõsnek kell lennie, hogy letöltsem, pláne, hogy meg is tartsam. És azért nem születik minden hónapban egy Indiana Jones vagy Terminator.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Egyébként komolyan, olyan gyorsan jött a több 100 giga aztán 500 aztán 700 meg aztán a terrás, hogy ha ezt a gyorsaságot nézzük, már simán 10 terrásnál tarthatnának az eladások.
LZ forever
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
LZ forever