Harmadikként jön a Hitachi 2 TB-os merevlemeze

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joeperry
Én is😄DD

http://joeperry.blog.hu/

õ a rendszeresen rendszeresen jelentésére gondolt, hogy úgy elég vicces, te meg gondolom arra goldoltál, hogy elég gyakran veszed õket elõ, nem rendszeresen.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

B0nFire
Én meg holnap bemegyek a bótba, veszek egy 1 Terás vinyót, aztán ki sem bontom a csomagolásból, hanem egybõl vágom a kukába! Na, erre varrjál gombot. Még a DVD-írást is megspórolom.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

B0nFire
Mi volt annyira nevetséges? Hogy rendszeresen nézem a filmeket, amiket kiírok lemezre? Miért, te hogy szoktad? Kiírod, aztán rögtön hajítod a kukába, vagy mi?

Én nemhogy elõveszem, de rendszeresen veszem elõ...
ezen felröhögtem XDDD

LZ forever

2. ponttal maximálisan egyetértek. Néha van csak kivétel 😊
B0nFire
Hatalmas tévedés. Én nemhogy elõveszem, de rendszeresen veszem elõ, amik lemezre vannak írva. Nem azért archiválom, hogy utána a sarokban porosodjon.

Alapszabály:
1. minden vincsi betelik egyszer..... ezért ajánlom figyelmetekbe a DELETE parancsot
2. amit egyszer kiírsz lemezre azt nagy valószínûséggel sosem fogod elõvenni

<#ejnye1><#falbav>
Enyém nagyobb 😊
Nah, akkor most a kinek mekkora c. játék megy? 😊
B0nFire
+ Majd elfelejtettem, van egy ugyanekkora tárolókapacitású laptopom is. Tehát arra is tudok pakolni.

B0nFire
Hát, szelektálok, tudod. Csak azokat a filmeket tartom meg, ami tényleg megüti azt a szintet, hogy érdemes megtartani. Ezeket idõrõl-idõre archiválom, majd törlöm a HDD-rõl, így szabadítok fel helyet.

Meg aztán én nem töltök le akkora mennyiséget. Tényleg csak azt töltöm le, amire nagyon kíváncsi vagyok, mondjuk 10 éves koromban láttam moziban és tetszett, azóta tévék nem játsszák, vagy neadjisten Magyarországon be sem mutatták. Ezekre vadászom leginkább. A jelenlegi mozibemutatókat hétrõl-hétre elküldi a filmkatalógus, de annyira érdektelenek (számomra), hogy még az ismertetõt sem vagyok hajlandó elolvasni, hát még a filmet letölteni. Az utolsó, amit leszedtem a Batman legújabb része volt, de végig sem bítram nézni. Azelõtt ezt a beharangozott Twilight-ot, de az sem tetszett semennyire sem. Nálam egy filmnek tényleg ütõsnek kell lennie, hogy letöltsem, pláne, hogy meg is tartsam. És azért nem születik minden hónapban egy Indiana Jones vagy Terminator.

hmm te nem tom hogy férsz el én majd 2 TB háttértárolón alig birok kijönni... ugye a sok film...

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

B0nFire
Ejha! Erre aztán már lehet pakolni. Az én 200 Gigás vincsim kezd szûkössé válni. Fõleg a filmek foglalnak el sok helyet. Nem is tudom, én rosszul érzem magam, ha 40 Giga alá megy a szabad terület...

Hát, itt a sok HD poresz, és nem tudom, mit csináljak velük..
Egyébként komolyan, olyan gyorsan jött a több 100 giga aztán 500 aztán 700 meg aztán a terrás, hogy ha ezt a gyorsaságot nézzük, már simán 10 terrásnál tarthatnának az eladások.

LZ forever

Így van! Bár nekem elég lenne egy 256GB-os OCZ SSD rendszerháttértárnak és 1TB tárolásra.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

ha nem elég veszel kettõt és raid-be kötöd.😄 mellé SSD rendszervinyónak 😄 szeretném én is😛
Talán igényelnél nagyobbat?
Még csak 2 TB-nál tartanak?

LZ forever