LordsWM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszünt a zene hozzá
Kinek kell a fiókom odaadom akinek kell.
Már nem mûködik a zene.
Greasemonkey ezt kell letölteni hozzá.
http://userscripts.org/scripts/show/140357
Kiharcoltam a játéknak legyen csatazenéje, firefox alatt mûködik.
sg-n ez a szokás ^^
asd
lol XD
Naszóval.
1 Itthon se voltam. Tehát nem a topicot nézegettem.
2 Igen, az egységek és az épületek azért a heroes koppintásai mert ez lényegében a heroes, csak online. Régen a neve Heroes of War and Money -volt. De megváltoztatták.(az orosz verziójának most is az a neve www.heroeswm.ru )
3 online játéknál mióta a grafika a lényeg? (lassú neten így is rengeteget tölt)
Na most nem jut más az eszembe 😊
Naszóval.
1 Itthon se voltam. Tehát nem a topicot nézegettem.
2 Igen, az egységek és az épületek azért a heroes koppintásai mert ez lényegében a heroes, csak online. Régen a neve Heroes of War and Money -volt. De megváltoztatták.(az orosz verziójának most is az a neve www.heroeswm.ru )
3 online játéknál mióta a grafika a lényeg? (lassú neten így is rengeteget tölt)
Na most nem jut más az eszembe 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
xDDDDDD<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
degeci :3
ez egy vicc...
totál leklónozták a heroes 5 egységeit, még a városok elrendezése is 100% ugyanaz, csak rajzszerû gagyi grafikával
Ráadásul ezt sehol meg sem említik, hogy kösz heroes 5 hogy elnyúlhattalak, vagy valami.
De ennek így mi értelme. Felteszem és játszok azzal.
totál leklónozták a heroes 5 egységeit, még a városok elrendezése is 100% ugyanaz, csak rajzszerû gagyi grafikával
Ráadásul ezt sehol meg sem említik, hogy kösz heroes 5 hogy elnyúlhattalak, vagy valami.
De ennek így mi értelme. Felteszem és játszok azzal.
bocsi. nem érdekel a játék. de muszáj volt írnom.
megsajnáltalak. órák óta biztos az F5re feszülsz már hogy naa.naa hátha valaki. de nem : ) hát szóval csak ezért írtam :]
megsajnáltalak. órák óta biztos az F5re feszülsz már hogy naa.naa hátha valaki. de nem : ) hát szóval csak ezért írtam :]
u dont have to listen anybody else but me
Ez egy böngészõvel játszható netes játék.
A harcrendszere a heroes harcrendszeréhez hasonlít. Elég sok dolgot lehet csinálni benne, pl vadászni(gép ellen harcolni) De lehet más játékosok ellen is harcolni, (1vs1 tõl 3vs3-ig valamint 4-en mindenki mindenki ellen...) Valamint vannak küldetések is, kártyajáték és egyebek.
A játék nem magyar, de van magyar klán, és jópár magyar is.
Itt tudsz regisztrálni
A játék kicsit összetett, ezért eleinte nehéz lehet kiigazodni, de könnyen hozzá lehet szokni 😊
Ha valakinek valami kérdése van a játékkal kapcsolatban azt itt tegye fel.
A harcrendszere a heroes harcrendszeréhez hasonlít. Elég sok dolgot lehet csinálni benne, pl vadászni(gép ellen harcolni) De lehet más játékosok ellen is harcolni, (1vs1 tõl 3vs3-ig valamint 4-en mindenki mindenki ellen...) Valamint vannak küldetések is, kártyajáték és egyebek.
A játék nem magyar, de van magyar klán, és jópár magyar is.
Itt tudsz regisztrálni
A játék kicsit összetett, ezért eleinte nehéz lehet kiigazodni, de könnyen hozzá lehet szokni 😊
Ha valakinek valami kérdése van a játékkal kapcsolatban azt itt tegye fel.