19
Lords of War and Money
-
Carmageddon #19 Megszünt a zene hozzá -
Carmageddon #18 Kinek kell a fiókom odaadom akinek kell. -
Carmageddon #17 Már nem működik a zene. -
Carmageddon #16 Greasemonkey ezt kell letölteni hozzá. -
Carmageddon #15 http://userscripts.org/scripts/show/140357 -
Carmageddon #14 Kiharcoltam a játéknak legyen csatazenéje, firefox alatt működik. -
#13 yah, így érthető -
Rabbit20 #12 sg-n ez a szokás ^^ -
#11 Az miaza kis lófasz a jobb oldalon, az egered? -
#10 lol
De most a géped hogy jön ide? XD -
#9 lol XD
Naszóval.
1 Itthon se voltam. Tehát nem a topicot nézegettem.
2 Igen, az egységek és az épületek azért a heroes koppintásai mert ez lényegében a heroes, csak online. Régen a neve Heroes of War and Money -volt. De megváltoztatták.(az orosz verziójának most is az a neve www.heroeswm.ru )
3 online játéknál mióta a grafika a lényeg? (lassú neten így is rengeteget tölt)
Na most nem jut más az eszembe :)
-
#8 -
#7 Ja, de ha favágó vagy? XD -
#6 "De ennek így mi értelme. Felteszem és játszok azzal."
ezt bírod irdoai munka közben is :S -
#5 xDDDDDD -
Fbn Lx #4 degeci :3 -
Fbn Lx #3 ez egy vicc...
totál leklónozták a heroes 5 egységeit, még a városok elrendezése is 100% ugyanaz, csak rajzszerű gagyi grafikával
Ráadásul ezt sehol meg sem említik, hogy kösz heroes 5 hogy elnyúlhattalak, vagy valami.
De ennek így mi értelme. Felteszem és játszok azzal. -
#2 bocsi. nem érdekel a játék. de muszáj volt írnom.
megsajnáltalak. órák óta biztos az F5re feszülsz már hogy naa.naa hátha valaki. de nem : ) hát szóval csak ezért írtam :] -
#1 Ez egy böngészővel játszható netes játék.
A harcrendszere a heroes harcrendszeréhez hasonlít. Elég sok dolgot lehet csinálni benne, pl vadászni(gép ellen harcolni) De lehet más játékosok ellen is harcolni, (1vs1 től 3vs3-ig valamint 4-en mindenki mindenki ellen...) Valamint vannak küldetések is, kártyajáték és egyebek.
A játék nem magyar, de van magyar klán, és jópár magyar is.
Itt tudsz regisztrálni
A játék kicsit összetett, ezért eleinte nehéz lehet kiigazodni, de könnyen hozzá lehet szokni :)
Ha valakinek valami kérdése van a játékkal kapcsolatban azt itt tegye fel.