A legújabb Stargate Universe előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha BSG-s lesz, akkor tuti nem nézem.

Akármilyen is lesz, én tuti nézni fogom.
Hát szerintem ez az eddigi legjobb elõzetes. Mint másoknak nekem is megvannak a kételyeim a sorozattal kapcsolatban, de nagyon várom. Ahogy Justin Louis is elmondta az interjúban a készítõk nem akarták az elõzõ 2 sorozatot másolni(mert az SGA tényleg húzott az SG-1 felé, bár ezzel nem volt baj) és inkább valami újat mutatni.

Szerintem az, hogy az egész kapu forog nagyon durva, na és, ahogy Hammond is elmondta(RIP Don S. Davis): "Spinning is so much cooler than not spinning"<#vigyor>
Egyébként az SGU-t már annyi sorozathoz hasonlították, hogy az már hihetetlen.

Szóval várjuk meg az októbert, én kíváncsian várom és szerintem folyamatosan nézni fogom az SGU-t.
"Amúgy O'Neill tábornokot semmi sem pótolja, SOHA 😊 "

/signed<#worship><#rinya>
Most akkor az egész csillagkapu forogni fog? Mert ez így elég gagyi. Meg csak nekem tûnt fel, hogy az átlag életkor eléggé lecsökkent? Mondjuk a jó bigék végett nembaj, de egy ilyen filyataltól nem lehet valami nagy alakítást elvárni.
CybeRick
Annyi mindent írtak már össze az új SG-U-ról, hogy jó lesz ha már végre elindul. Akkor letisztul a "köd" 😊
Annak idején a SG-A is vegyes fogadtatásban részesült. Soha nem lesz már olyan az SG mint az SG-1 idején volt. Ez már egy modernebb vonal lesz. A most felnövõ generáció saját SG-je, persze próbálják megtartani a régi fanokat is. Remélem sikerül nekik. Az új színászgárdából az idõsebbek már bizonyítottak sci-fi-ben is.
ÉS igen, erõsen BSG szaga van a dolognak, de én így is szeretni fogom, mert a BSG is megérdemelte hogy szeressük.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Direkt megnéztem, egyetlen egyszer nem mosolyognak egyik trailerben sem. Paráztatás lesz ez keményen.

Persze nemfeltétlenül rossz, csak más mint eddig.
Úgy értem ezt, hogy alapból olyan sötét horrornak tûnik az egész a tréler alapján... ellentétben azzal, hogy az SG sorozatok eddig a humoron alapultak, és ezért is szeretjük nagyon sokan... O'Neill fanyar humora,Sam Carter brilliáns bája, de ottvan T'ealc fa arca is 😊 Atlantiszban meg a kiállhatatlan Rodney-t nagyon eltalálták szerintem... No meg Teela jó nõ 😛

Szóval az, hogy soha nem tudták komolyan venni a veszélyeket, és mindig volt valami szórakoztató az egészben a sok nyomasztó, depressziós, sõtét scifi sorozat mellett... Na ez volt az, ami kiemelte az SG-t, a többi közül.

Félek, a trailer alapján ez is ilyen menekülõs, paráztatós, lelkizõs sorozat lesz :/

Na majd meglátjuk
Ahogy láttam, eléggé más a hangulata mint az SG1-nek meg az Atlantisznak... 😞
Olyan battlestar galactikás nem?

Amúgy O'Neill tábornokot semmi sem pótolja, SOHA 😊
majd meglátjuk...
BaliBoy
Hát ez ismét sz@r volt. 😞
Nem méltó az SG univerzumhoz.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End