20
  • Pesta76
    Nagyon adta neki a film. Remélem a 2 is hasonló képpen fog szerepelni!
  • SonnyXF
    Nem mintha olyan öreg lennék a 31 évemmel, de nem most kezdtem hasonló filmeket nézni, és az ég világon nem volt vele semmi baj. Sőt nagyon tetszett. Nem nagyon értem a japán műfajjal való összehasonlítást ebben az esetben, .... de ha már reagálni lehet rá, akkor azt mondom, hogy egy The Grudge (Az átok) féle horrort simán ver.
    A Tükör 2-ért pedig kár, mert továbbra is Kiefer Sutherland-del lenne az igazi.
  • RixosWalerius
    Nekem pedig egyáltalán nem tetszett, és éppen akkor néztem amikor ismerekedtem a műfajjal:)
  • giga123
    Ezek tök hülyék simán beszartam a filmtől full jó volt mert direkt egy olyan tárgyról csináltak horrort amit szinte mindne nap használsz . Én béldául úgy néztem meg a filmet hogy mindne lámpa fel volt kapcsolva a szobában és még így is féltem. + ráadásul a tükörbe sem tuttam nézni egy ideig.
  • tmk
    Én sem láttam az eredetit (nem is tudtam h feldolgozás :))
    Viszont nekem tetszett a tükrök. Az elején ráadásul még az adrenalin szintemet is felvitte, amit nem sok horror film tudott eddig. Csak a vége fele elvesztette a film ezt a hatását, de pont az eleje miatt nekem tetszett.
    A cikk iróval pedig nem értek egyet, én sem ma kezdtem a horror film nézést.

Korábban már valaki irta egyébként és osztom a véleményét, hogy a japánok jó sztorikat irnak, viszont megvalósításban amerikaiak jobbak...
  • Athor
    Nekem nagyon bejött a tükrök, az eredetit meg nem láttam, da az az igazság, hogy a japán horrorok nem is nagyon jönnek be.
  • zoltannemeth
    Felmagasztalják a Japán horrorfilmeket!Jó pár filmet megnéztem a szigetországból,de nem igazán tetszettek!Az alapsztorik jók,de ennyi az egész!Szerintem végre olyat kellene összehozni,ami rendesen ötvözi a japán történet zsenialitást és az amerikai "profi film" készítést.
    A Tükrökkel nekem se volt semmi bajom,profi volt.Az eredeti is láttam,de az nyomába se ér!
  • kalapos01
    Ez az elmúlt tíz évben egyszer sem fért volna be a legjobb 20-20 horror közé. Tavaly sem. Miért pont tavaly? 2008 tele van fasza horrorfilmekkel. Ja, hogy nem mindegyik ment moziban? És, hogy több mint a felét nem Amerika csinálta?
  • nkmedve
    Lehet nem volt valami nagy szám, de a tavaji horror-felhozatal annyira gyenge volt hogy ezt simán bevehetjük a legjobbak közé.
  • AZTA
    Nekem viszont rengeteg film van amit meg se nézek, ezt mégis végignéztem és azt a másfél órát meg is érte.
  • scagnetti
    Annyira rossz szerintem se volt, csak nem mutatott semmi újat.
  • T O M
    kevés film van amit nem tudok végignézni, olyan rossz, de ez ilyen volt
  • pepe792
    Nekem kifejezetten tetszett. Pl. a Kör 2 ennek a nyomába se érhet. Várom a 2. részt.
  • viizo
    Alexandre Ajától sokkal többet vártunk, főleg a kiváló Sziklák Szeme remake után - de sajnos nagyon középszerű, tucathorror lett, így nagy csalódás volt a Tükrök :/
  • winnie
    gndolj bele, hogy ez egy olyannak volt a másolata.

én speciel nagyon vártam, de valóban gáz film volt. vagyis nem gáz, csak egy ezerszer látott valami. egy pillanata sem volt eredeti, mindent látjattunk mindenhol, lineris sztori, nulla meglepetés, előre kiszámítható ijesztgetések. Ajától nem ezt várta volna az ember.
  • zaki
    szerintem is, a cikkiró meg nézze a japán nézhetetlen fosokat
  • Cekrény
    szerintem is jó fllm volt...
  • Johnny Maize
    Nekem is tetszett.
  • moRtiZ
    Mar nem azert, de az ismeroseimnek, es nekem is nagyonis tetszett a mirrors. Az meg hogy ma kezdtuk volna a horror nezest az vicces felteves.
  • Etinger
    Nekem Jack Bauer miatt bejött :D