60
-
#20 A számból vetted ki a szót.
Az erkölcsi hulla minősítéssel azért tökéletesen egyetértek. Sajnos még nem biológiai. -
#19 Amúgy lehet, hogy bejáccik az érzelmeimbe, hogy most néztem meg a Szövetség az ördöggel című filmet.
Ha valaki nagyon akarja utálni a franciákat (meg mondjuk a volt ENSZ főtitkárt, meg még egy csomó embert és népet), akkor kötelező anyag!
-
#18 Na ja!
Végül is lehet, hogy tényleg csak a jószándék vezérli, csupán csak korlátolt és nem lát túl a saját faxán. És eccerűen nem érti hogy miért hadakoznak ez ellen az emberek, amikor ez olyan jó (neki meg a barátainak). -
bvalek2 #17 A származása nem utal semmire, számos nem-magyar volt az aradi vértanúk között is. Inkább csak meg akartam nyugtatni #1-est, hogy ez a fickó nekünk nem sarunk... mondjuk a viselkedése tényleg arra utal, hogy nem érzi magát odatartozónak, mert akkor a polgártársainak nem tenne ennyire keresztbe. De hát az ilyenekkel nekünk is van tapasztalatunk ugyebár. -
#16 Kicsit előítéletes vagy..
Hogy feltételezhetsz olyat, hogy volt egyáltalán bármiféle szándéka bármit is jobbá tenni a saját helyzetén kívül? Ez így szerintem rágalmazás amit mondasz -
#15 Értem?
Szóval a következő lépés az lesz hogy kijönnek a médiaipartól és feltörik a titkosított hálozatot ezzel bizonyítják hogy vérpistike akár feltörhetné a netem és lophatna zenéket így már be is bizonyosodott a bűnösségem amiért nem percenként változó tíz a tizenkettediken hosszúságú jelszavakkal titkosítok. Este már az akasztófa alatt vagyok. Persze ha csinálok egy kiadót vagy bankot akkor lophatok jogtisztán. -
#14 Ha moralizálni akarnék, azt mondanám, hiányzik belőle a kitartás arra, hogy mint vezető folyamatosan jobbá akarja tenni a világot. 1-2X gyengének bizonyult és ezért most már a rosszat is elfogadhatónak tartja, nem kűzd ellene, sőt azt akarja bebizonyítani, hogy az a hülye aki nem ilyennek látja a világot mint ő. (Lásd még Berlusconi)
Röviden csak egy erkölcsi hulla! -
#13 A demokrácia következő szintje az lesz, hogy ha ellopják az autódat, akkor téged is börtönbe zárnak, mert nem akadályoztad meg.
Ha gyereket mersz csinálni, akkor már is mehetsz a dutyiba (a zuhanyzóba, hogy seggbe baxxanak), mert lehetővé tetted, hogy a xemét pedofilok terjedjenek.
Tiszta középkor!
Aki nem tanul a történelemből, az arra ítéltetett, hogy újra és újra megismételje a régi korok bűneit.
Asszem felcsapok tűzifa árusnak, úgy is minden hekker máglyán végzi! -
#12 Márpedig Magyarországon a liberális, liberalizmus szavak szitokszavak, köszönhetően a szadesznak, vagyis a volt állampárt egyik utódpártjának.
Mert ugye összenő, ami összetartozik.
Érdekes még, hogy Franciaországban sem az ún. szélsőjobb tette szitokszóvá a konzervatív szót, hanem ez a szarközi. Nagyon elgondolkodtató, mi hajtja ezt az emberszerű képződményt arra, hogy a nép jelentős részével szembeforduljon a médiaipar védelmében. Bár ha a #5-nek igaza van, akkor máris megvan a válasz. -
#11 őket nem fogják megbüntetni, bár ki tudja -
#10 5 perc a bíró előtt? én nekem kell bizonyítanom az ártatlanságom?
biró:
- ügyész úr, fel tudtak lépni a Mr Dubios hálozatára?
- igen
- van telepítve a gépén az állami megfigyelő, minden billentyüleütést logoló, védelminek nevezett szoftverünk?
- nincs
- Bűnös! következő!
gondolom kint az ajtó előtt meg sor áll
lehetne ócsítani is:
elég lenne egy terminál:
- van önnek hálozata? i/n
- drótnélküli? i/n
- telepítve van a védelmi szoftver? i/n
és ha nincs, a gép kinoym egy csekket
mégjobb, ha a védelmi szoftvernek nincs Linuxos verziója:
- Linuxot hazsnál? igen, bűnös, 1500 euro
és hányszor lehet majd megbüntetni valakit emiatt? naponta? kéthetente?
vagy havonta amikor lejár a net tiltása? -
#9 ki más akarna büntetni mint egy konzervativ!
ide fogunk jutni jövőre mi is, szuper lesz, éljenek azok akik szerint a liberalizmus szitokszó :( -
who am I 7 #8 Lábközy Féreg? -
Ahoy #7 "Az új szabályozás elsősorban a WLAN- és a WiFi-hálózatokat használókra vonatkozna. Az eléréseket titkosítani kellene, aki ezt elmulasztja számíthat az 1500 eurós bírságra."
Hirtelen nem jut eszembe mi annak a rendszernek a neve, volt is cikk róla több helyen: Amikor a routeredet, és a netkapcsolatodat megnyithattad mindenki előtt, és aki a rendszerbe regisztrált, az hotspotként használhatta a neted. Volt is térkép, Bp-n több száz ilyen hs-t találtam. Franciáknál is több ezer lehet... Most azokkal mi lesz pl?
Szánalmas ez a Lábközi tényleg :/ -
Ahoy #6 Franciaország: szabadság, libertéé, demokrácia, szólásszabadság....
Hol van ez már???
Kíváncsi vagyok Sárközi mennyit kapott a lyukvédő lobbitól... -
bvalek2 #5 Ne aggódj, neki csak a neve magyar, saját magát sem tartja annak, görög-zsidó származású. Nincs hozzá semmi közünk, hála a jó égnek. -
#4 Nem tudom, hogy várhatják el az átlagfelhasználótól, hogy titkosítsa a kapcsolatát. Ugyanis nem minden user informatikus, és nem kell hozzá érteni.
Az meg csak hab a tortán, amit egy fórumon olvastam, hogy valamelyik városban pont az önkormányzat épületére lehet gyönyörűen rácsatlakozni, mert nyitva van. No most az önkormányzat elvileg meg tud fizetni egy informatikust, akinek gondoskodnia kellene arról, hogy ne lehessen rajtuk keresztül "potyázni", mert ez egy kicsit égő. De ha ez egyik helyen így van, akkor el tudom képzelni, hogy más helyeken, rengeteg közhivatalban, iskolában, nyilvános helyeken is így van. Nuku titkosítás, gyakorlatilag hotspotként működnek ezek az intézmények. Az persze más kérdés, hogy más hálózatára engedély nélkül rácsatlakozni törvényellenes. -
#3 Hihi, lesz itt forradalom, megdöntjük a "médiaipar" meg a szerzői jog elnyomását!
Lassan ideje lenne már észbekapniuk a politikusoknak, hogy, ahogy mondani szokás "az előző háborút vívják", az Internet korában az iyesmi már nem így működik. És ha ezt nem bírják elfogadni, akkor LOL a képükbe, meg egy fityisz. -
danesz234 #2 Istenem ez már tényleg ahogy a cikkben is olvasható szánalmas. Remélem az alkotmánybíróság tényleg visszadobja mert nem lenne jó ha egy ilyen törvénytervezet az egész kontinensen elterjedne. És ez is csak az átlagfelhasználóknak az életét fogja megnyomorítani. -
sonicXX #1 Ez a Nicolas Sarkozy még egy ok arra hogy ne legyek büszke magyar... Más: a "valaki lője le a gátlástalan szerzői jogvédőket" terminust rövidíteni kéne, lehetne mondjuk úgy, hogy (Va)laki (L)ője le (a) (G)átlástalan (S)z(e)rzői (J)ogvédőke(t). A zárójeles részek összeolvasandóak.