Újabb részletek a HADOPI 2 törvényből

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
5 perc a bíró elõtt? én nekem kell bizonyítanom az ártatlanságom?
biró:
- ügyész úr, fel tudtak lépni a Mr Dubios hálozatára?
- igen
- van telepítve a gépén az állami megfigyelõ, minden billentyüleütést logoló, védelminek nevezett szoftverünk?
- nincs
- Bûnös! következõ!

gondolom kint az ajtó elõtt meg sor áll

lehetne ócsítani is:

elég lenne egy terminál:
- van önnek hálozata? i/n
- drótnélküli? i/n
- telepítve van a védelmi szoftver? i/n
és ha nincs, a gép kinoym egy csekket

mégjobb, ha a védelmi szoftvernek nincs Linuxos verziója:
- Linuxot hazsnál? igen, bûnös, 1500 euro

és hányszor lehet majd megbüntetni valakit emiatt? naponta? kéthetente?
vagy havonta amikor lejár a net tiltása?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ki más akarna büntetni mint egy konzervativ!
ide fogunk jutni jövõre mi is, szuper lesz, éljenek azok akik szerint a liberalizmus szitokszó 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lábközy Féreg? <#wow3>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

"Az új szabályozás elsõsorban a WLAN- és a WiFi-hálózatokat használókra vonatkozna. Az eléréseket titkosítani kellene, aki ezt elmulasztja számíthat az 1500 eurós bírságra."

Hirtelen nem jut eszembe mi annak a rendszernek a neve, volt is cikk róla több helyen: Amikor a routeredet, és a netkapcsolatodat megnyithattad mindenki elõtt, és aki a rendszerbe regisztrált, az hotspotként használhatta a neted. Volt is térkép, Bp-n több száz ilyen hs-t találtam. Franciáknál is több ezer lehet... Most azokkal mi lesz pl?

Szánalmas ez a Lábközi tényleg :/
Franciaország: szabadság, libertéé, demokrácia, szólásszabadság....

Hol van ez már???

Kíváncsi vagyok Sárközi mennyit kapott a lyukvédõ lobbitól...
Ne aggódj, neki csak a neve magyar, saját magát sem tartja annak, görög-zsidó származású. Nincs hozzá semmi közünk, hála a jó égnek. <#ticking>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

B0nFire
Nem tudom, hogy várhatják el az átlagfelhasználótól, hogy titkosítsa a kapcsolatát. Ugyanis nem minden user informatikus, és nem kell hozzá érteni.

Az meg csak hab a tortán, amit egy fórumon olvastam, hogy valamelyik városban pont az önkormányzat épületére lehet gyönyörûen rácsatlakozni, mert nyitva van. No most az önkormányzat elvileg meg tud fizetni egy informatikust, akinek gondoskodnia kellene arról, hogy ne lehessen rajtuk keresztül "potyázni", mert ez egy kicsit égõ. De ha ez egyik helyen így van, akkor el tudom képzelni, hogy más helyeken, rengeteg közhivatalban, iskolában, nyilvános helyeken is így van. Nuku titkosítás, gyakorlatilag hotspotként mûködnek ezek az intézmények. Az persze más kérdés, hogy más hálózatára engedély nélkül rácsatlakozni törvényellenes.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Ruley
Hihi, lesz itt forradalom, megdöntjük a "médiaipar" meg a szerzõi jog elnyomását!

Lassan ideje lenne már észbekapniuk a politikusoknak, hogy, ahogy mondani szokás "az elõzõ háborút vívják", az Internet korában az iyesmi már nem így mûködik. És ha ezt nem bírják elfogadni, akkor LOL a képükbe, meg egy fityisz.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Istenem ez már tényleg ahogy a cikkben is olvasható szánalmas. Remélem az alkotmánybíróság tényleg visszadobja mert nem lenne jó ha egy ilyen törvénytervezet az egész kontinensen elterjedne. És ez is csak az átlagfelhasználóknak az életét fogja megnyomorítani.
Ez a Nicolas Sarkozy még egy ok arra hogy ne legyek büszke magyar... Más: a "valaki lõje le a gátlástalan szerzõi jogvédõket" terminust rövidíteni kéne, lehetne mondjuk úgy, hogy (Va)laki (L)õje le (a) (G)átlástalan (S)z(e)rzõi (J)ogvédõke(t). A zárójeles részek összeolvasandóak.
← ElőzőOldal 2 / 2