Nem Penge lesz a negyedik rész főszereplője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát....én nagy Penge fan vagyok, de szerintem oly fölösleges ez....

Inkább hagyják békén a trilógiát és kész.....esetleg majd évek múlva egy feltámadás még sikert hozhat.
IMYke2.0.0.0
Sikerült az idézõjeleket kihagynom a kiemeléseknél, de így is érthetõ, hogy mire gondoltam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Helyesen:

"Érdekes tény látott napvilágot a "Blade" (Penge) következõ részérõl. Mint kiderült, ezúttal nem a "Fénybenjáró" lesz a történet fõszereplõje, hanem elsõ ellensége, a Stephen Dorff alakította Deacon Frost.

Stephen Norrington alaposan belehúzott. Miután bukott egy embereset a Sean Connery fõszereplésével készített "A szövetséggel", pár évre hanyagolta Hollywoodot. A napokban azonban bejelentette, hogy õ felel majd az új A holló filmért és ha már ott járt, akkor legújabb tervérõl, a már régóta esedékes új Blade (Penge) filmrõl is beszélt."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ötvös Tibor kolléga: a rohadt, kibaszott "-ket (idézõjelek) használja! Vagy menjen újságíró tanfolyamra és/vagy üljön vissza az iskolapadba!

A cikkben minden filmcím összeolvad a - nem túl minõségi - prózával! Egyszerûen idegesítõ, és olvashatatlan az írásmód!

Na most akkor az lesz a címe, hogy FROST?!
Háááát, ezzz katasztróófális.

Nyilván nem ez lesz a Penge 4, csupán egy mellékszál. De azét remélem jól megcsinálják, jó kis akció-horrort össze lehet ebbõl hozni. Valamint ne feledkezzenek meg a Penge 4-rõl sem, alig várom mind2õt.
<#zavart2>

Solten
<#szomoru2>

Saor Alba

Lehet, tévedek, de ha M. J. Watson (Kirsten Dunst) fõszereplésével lenne egy vígjáték, az is Pókember-film volna? A Penge az Pengérõl szól, pont. Ha nincs benne Penge, akkor meg nem Penge-film 😊
úgy hogy a Penge nem film alapból, hanem képregény. És Deacon Frost valszeg a képregényben is benne van. Így végülis a Penge képregény egyik szereplõjérõl van szó még mindig.

Akkor hogyan kaphatja meg a Penge címet egyáltalán,meg a jogokat a címre?
Szóval egy Oscar gyanús vámpír-életrajzi drámával lesz dolgunk...
Seriously, what da helll?<#wilting>