Kamerával egészülhetnek ki az iPod lejátszók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm...Vajon mennyivel kell többet fizetni ha benne lesz a kamera?
SE-ból csak az Xperiát venném, mert ahhoz nem a szutyok memory stick kell, viszont azt nem is Õk gyártották :)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
"a forrás azonban a darabszám alapján azt valószínûsíti, hogy az új sorozatok egyedül az iPodokban kaphatnak helyet."
Én meg ez allapján azt valószínüsítem hogy a forrás egyszer nyomhatna már egy logout-ot a facebook-on, myspace-en meg a twitter-en EGYIDEJÜLEG és kereshetne már magának valami p!nát. Sok bitagyú TechCrunch-os.
Én meg ez allapján azt valószínüsítem hogy a forrás egyszer nyomhatna már egy logout-ot a facebook-on, myspace-en meg a twitter-en EGYIDEJÜLEG és kereshetne már magának valami p!nát. Sok bitagyú TechCrunch-os.
N82
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
En is sonyericsson telefont hasznalok. Igaz, hogy csak 2Mp-es a fokamera es csak 320x240-es a kijelzo es csak 4GB-os, de fokent az ara miatt vettem, mert olcso volt. Viszont sajnos meg a profibb valtozatok sem tudjak elerni az osoreg 2Mp-es full frame-es szenzoru olympus-om minoseget. Pedig abban meg semmi extra elektronika nincs, csak egy normal filmes haz es egy 35mm-es szenzor, mechanikus zarral. Gyakorlatilag csak a hatlapban ter el a filmes valtozattol, ott van az osszes extra kezeloszerv es az lcd is. Nem egy profi gep, de valamiert ujabban meg a dragabb kompakt kategoriaban sem latni rendes 35mm-es szenzorokat, pedig az oreg gep zajszintje kozel 0, meg ejszaka is. (a zaj 0 lux-nal atlag 1-1.5 bit, mig a mai cmos szenzoroknal ez akar 4-5 bit is lehet, 8 bpp-es mintavetelezesnel)
K800i-m van. Rendes AF, Xenon vaku, 3.2MP. Nem butít meg a MP háború. De sajnálom, hogy ezt a szintet még elég kevés gyártó ugorja meg. Az innov8-on kívül pedig nem is igazán van érdemben jobb. Pedig igény lenne rá.
Én egy kompakt fényképezõ helyett használom a telefonom kameráját, mivel mindig kéznél van. Amit sajnos egy fényképezõrõl nem tudok elmondani.
Már rég megoldható lenne egy kompakt gép tudása egy telefonban, csak felsõbb érdekek nem engedik.
Én egy kompakt fényképezõ helyett használom a telefonom kameráját, mivel mindig kéznél van. Amit sajnos egy fényképezõrõl nem tudok elmondani.
Már rég megoldható lenne egy kompakt gép tudása egy telefonban, csak felsõbb érdekek nem engedik.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Ezt csak azért rendelték,hogy a konkuráciát és a médiát megtévesszék vele,ezek a kamerák megérkezésük után repülnek a kukába.:D
anno 1987
mármint azzal, hogy nem volt az mp3 lejátszóban kamera? ugyan már!
wired-en meg nem véletlenül vetették fel, hogy ha ez igaz, akkor a kompakt gépeknek tulajdonképpen leáldozott!
wired-en meg nem véletlenül vetették fel, hogy ha ez igaz, akkor a kompakt gépeknek tulajdonképpen leáldozott!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én!
LZ forever
Samu: Tottttálisan igazad van! <#worship>#worship> 3 megapixeles fotómasinával évekig elvoltam. Egyedül amit hiányolok a szifonban az egy normális kamerakezelõ program, valamint hogy ne fix fókuszos legyen. Bár a legtöbb képhez amit eddig csináltam vele bõven elég volt a fix is. Egy telefon nem is arra van hogy valaki a National Geographic-nak fotókat csináljon. Ez csak egy lehetõség, hogy ha látsz valami izgalmas témát jövet-menet akkor elõkapod a kütyüt és lõsz gyorsan egy képet.
Szerintem.
Szerintem.
Nem tom ki akar telefonnal fényképezni... <#banplz>#banplz>
egyébként meg megvan annak az oka, hogy akkora képet készít: Nem kell akkora teljesítmény a megnyitásukhoz szerkesztésükhöz, így fürge és pattogós lesz a rendszer! nézz meg egy telefont, ami 5mp -s képeket csinál... szánalom... + azok minõsége is... arra amire egy telefonnak szüksége van(háttérképhez, csengésnél kép stb) teljesen elég a 2-3 megapixel ! de ezt a hozzád hasonlók úgy se tudják felfogni, mert titeket megbutít a pixelháború!
egyébként meg megvan annak az oka, hogy akkora képet készít: Nem kell akkora teljesítmény a megnyitásukhoz szerkesztésükhöz, így fürge és pattogós lesz a rendszer! nézz meg egy telefont, ami 5mp -s képeket csinál... szánalom... + azok minõsége is... arra amire egy telefonnak szüksége van(háttérképhez, csengésnél kép stb) teljesen elég a 2-3 megapixel ! de ezt a hozzád hasonlók úgy se tudják felfogni, mert titeket megbutít a pixelháború!
Inkább szifonba jöhetne valami komolyabb kamera. Nem tom ki akar Ipoddal fényképezni. Most majd lesz a telefonban meg az ipodban is két gagyi kamera.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Eddig mért nem volt kamera ezekben ? Kicsit le vannak maradva...
iDontcare