13
-
kisjuzer #13 Nos ilyen Projektorok,kelendőek lennének,itthon is,de nem csillagászati árakon. -
#12 Ezt nemcsak a foxconnrol lehet elmondani:) Tapasztalatból mondom. -
polarka #11 Nem emléxem rá, h cég támogatná (bár lehet, már rég néztem meg). Igazából nekem annyi jött, le h a szoftvert fejlesztették, az eszközök adottak voltak, bárki megveheti a boltban. Akkoriban 350$-ért. -
Szemjuel #10 igen erről talán már volt is videó annak idején, mikor a srác kitalálta és összerakta :) örülök, hogy volt cég aki felfedezte magának ezt a remek kis útitársat! :) -
polarka #9 Egy kis érdekesség. -
Flashy #8 teszt egy ilyen telefonról, bár inkább vicces -
tucky1 #7 KATT -> a kínaik már árulják. -
torcipepe #6 naja, több éve léteznek már külső eszközök.
én is be akartam szerezni egyet, de rájöttem, nem az én pénztárcámhoz van szabva.
talán így beépítve emberi áron hozzá lehet jutni, nem kell eladni az egyik vesénk. -
kvp #5 Alapvetoen nem jo otlet, legalabbis nem ebben a formajaban. A mai telefonokon altalaban van video kimenet (a sonyericsson szabvany csatlakozokon pl. kompozit video es sztereo hang kimenet van). Ezeket siman ra lehet dugni egy tv-re, vagy egy hordozhato (de kulso taprol mukodo) rendes projektorra. A dolog max akkor hasznos ha a telefon kepenel 3-4-szer nagyobb kepet tud megejeleniteni, a telefon kepernyojenek megfelelo fenyerovel, lehetoleg asztalra helyezett allapotban. A jelenlegi megoldasok meg inkabb csak techdemo kategoriasok, tehat a napi hasznalatra meg nem igazan alkalmasak.
ps: A foxconn tobb dologrol hires, ezek kozzul a leg probelmasabb a rossz minoseg, de mondjuk ha gyerekeket dolgoztatnak az osszeszerelosoron akkor mire szamitsunk. Sajnos az apple, az msi es a hp is gyartat veluk hardvert, pedig ez sokat art a minosegnek. -
#4 Vajon akár csak egyetlen film végignézéséhez elég lesz az akku? Rendes fényerőt feltételezve. -
roliika #3 Hoppácska mi van itt! -
roliika #2 640*480 12 ANSI lumen...egy szentjános bogár jobban világít.
Nézni ezt meg itt. -
roliika #1 Már tavaly év végére ígérte a Motorola ezeket a telókat...most megint év vége... ha minden megvan akkor több ezer telefont lehet legyártani 1 nap alatt (8-10 000 sem kirívó).
"nem kell a miniatűr kijelzőre támaszkodnunk. " <- Jjja 3 col helyett nézhetem 4ben a videnyút (mert LED megvilágatás van a jelenlegi "pico" projektorokban...1 vagy 2 darab extrafényes led...).