Az RTL Klub visszaszól az ORTT-nek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
És amit sokan szeretnek az már automatikusan jó??? Na gratula.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

immovable
Én meg nem vagyok annyira frusztrált, hogy olyasmiért bántsalak téged, amit amúgy sokan szeretnének, de én nem. Mások vagyunk. Furcsa más szemszögbõl olvasni mi micimackó.?
zola2000
Dehogynem ^^

A

ja igen. Én 14 éves koromtól szinte horror filmeken nõttem fel, minden akciófilmet megnéztem amelyikben csúnyán beszéltek, south park-ról ne is beszélve, mégsem lettem egy elfajzott állat.
Ezt az ORTT-t eltörölném a Föld Színérõl. Meg a hülye karikáikat is! Szerintem túl nagy, így nagy felületet foglal el az adott mûsorból!!! Másrészt én szeretném eldönteni, hogy az adott mûsort megnézhetik e a gyerekeim vagy sem!!! Ha ezzel csak segíteni szeretnének, akkor tenyék be az újságokba, de ne a képernyõre!!! Harmadrészt még a gyerekek úgyis azt akarják jobban megnézni ami tilos. Vagyis a 18-as karikás film, vagy adás érdekli a legjobban, és azzal hogy ki van téve, csak mégjobban figyelemfelkeltõ az egész!!! Undorító. Bezzeg külföldön nincs ilyen! Utánunk a tûzözön címû film. Nagyon jó akciófilm, az egyik kedvencem. A szöveg benne a legjobb. Az ORTT miatt 18-as karika és ÁTSZINKRONIZÁLÁS!!! 15 percig bírtam, aztán ki is kapcsoltam, mert így teljesen szar volt, élvezhetetlen!!! Mikor veszik észre, hogy ezzel a baromsággal a nézõket üldözik el a képernyõk elõl!!!!
Az ORTT elmehet a búsba - az összes cenzúrázó/korhatárbesoroló f.szság egyszerûen nevetséges. Ha a szülõk azt tennék, ami a dolguk (ti. gyereket nevelnének), és nem mindenben másra akarnának hárítani minden felelõsséget (ti. "TI intézzétek el, hogy a gyerekem csak azt lássa, ami neki való"), akkor nem lennének ilyen és ehhez hasonló ökörségek. Amúgy meg éljen az álszentség: a médiából tiltsuk ki az utolsó fedetlen nõi mellet (nem ám a világ legtermészetesebb dolga, nem szoptat minden csecsemõt az anyja normális esetben) és a legegyszerûbb anyázást is - de kérdem én, mi a francért, ha otthon úgyis látja/hallja ezeket a gyerek? Elmennek a francba, a retekklub qrvaszínvonalas mûsoraival együtt. <#falbav>
én meg nem vagyok annyira frusztrált, hogy olyasmiért bántsam õket, amit sokan szeretnek, de én nem. mások vagyunk. (ha megérdemlik, ha jogos, mehet a bünti, de az más, mint a vérpistis "vesszenek, mert blöeeeeee" hozzáállás. elõtte a vöröslõ, f
jtató fej.
Sztem hülyeség volt büntetni õket.
Azért van ott h "szülõi felügyelettel" h a kis kölyköknek majd az anyjuk mondja meg mit nézzenek. Ha õ nincs ott akkor az már nem a tv hibája, hanem azé aki gyereket vállalt de b@szik nevelni...
BaliBoy
Jaaaaj a szegény retek klub..... Én már azért is 100x súlyosabban büntetném õket amiért a mûsor palettájukon van egy olyan mûsor, hogy mónika só.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bla-bla-bla retekklub...beszívták, mert ez sokba fog fájni a reklám miatt...gyökerek...végre valami jó mûsört fognak adni, lehet olvasni könyvet helyette, meg gondolkodni 😊

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

ja én is utálom, hogy a filmekbõl, sorozatokból gyakran többpercnyi anyag tûnik csak úgy el.
Egyszer egy anime sorozat egyik részét (csak hallottam) azért nem adták le, mert egy rajzolt nõi szereplõnek elõbukkant..kapaszkodjatok...
a válla.<#guluszem1>
Magoo
Találjuk meg a közös nevezõt:
Szünjön meg az összes olyan IQ beszélgetõs show mint a Mónika, és ugyanakkor az ORTT is ballagjon ki a világból és az meg ne cenzúrázza a filmeket amiket egyszer egy rendezõ már megvágott. Ne játszák õk a mesteri vágót a nyesésükkel. Szánalom ahogy rombolják a filmek, sorozatok színvonalát.
Tehát, no IQ show, no ORTT, és mindenki happy 😊

mert ha -IQ-s cigányokat néznek akik 3másodpercenként szidják egymást az jót tesz a fejlõdésüknek<#violent>

← ElőzőOldal 2 / 2