delete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
de ilyent nem szabad csinálni<#banplz>

[mondom a házigazdának<#idiota>]

anno 1987

hidd el van...
Vaxi

S😄_FSD:_FS:d-F:sd-:d-:_DFS:d😄😄:
Van olyan hülye, aki ezt elhiszi, hogy kifizetik?!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

dragon11
én is 😄

fook
van maffiozó ?😄

Én irónikus célzattal írtam 😊

Atti12
reklám --> ban

De jó, ez a pénzkeresõs "kattints minden vacakra" feladatokat akkor is meg tudja csinálni, ha épp a haverjaimmal sörözök. 😊

Maximus4
"de pl a maffiozo nevû játékhoz is jo kondizni" Igen,jó lenne.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Doomista
Aszittem már hogy keylogger 😄DDdd

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

itamragy
elindittod megcsinálod a dolgodat leálittot beálittod hogy mikor indúljon és magátol megcsinálja amit te az elõbb.(pl.van ez a pénzkeresés hogy rá kell kattintanod és pénzt kapsz ha pl 5szõr kákkatintasz 1 nap,ehhez nagyon jo.de pl a maffiozo nevû játékhoz is jo kondizni.sok mindenre jo

Egyszer fenn, Egyszer lent.

matyi0323
ez miez? hogy müxik? vami youtube videó róla?😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

werkfilm
kínai

itamragy

Makró-szerkesztõ program, mellyel mûveleteket vehetünk fel, és játszhatunk vissza. A program egyaránt alkalmas az egér, illetve a billentyûzet által végzett tevékenységek rögzítésére. Felhasználhatjuk programok elindításához, mûveletsorozatok

nekem sokmindenhez jo volt.és ha tudtok ilyen fajta programokat oszátok meg itt

Egyszer fenn, Egyszer lent.