279
Ingyenes Foci Mmo
-
Nicco #279 Üdv! Most találtam ezt a játékot, lehet végre találok valamit Kicks óta... azóta is hiányzik.
http://football.gamekiss.com/main.jce -
e gergely #278 nem tudom. elvileg csak elindítod a launchert az minden frissítést leszed és ellenőrzi, hogy a szerver elérhető e. Itt a beállításokra rá kell elvileg menni, mert teljes képernyőről a pipát mindig kiszedi, majd ok és start. Vagy nem tudom mi a hiba, szedd le minimumra a grafikát a beállításoknál, hátha az. Vagy lehet újra kell rakni, nem tudom. Lehet rendszergazdaként kell futtatni, jobb klikk a launcherre és az exe-re, tulajdonságoknál ez bepipálható, vagy win7 kompatibilitással kéne futtatni, nekünk az van. -
szapor #277 Windows 8-am van és ez a hiba fogad indításkor:
-
e gergely #276 most indult pár hónapja, német szerós :) nekünk jó, angol nyelvü. Real Soccer a neve. Sok magyar van fent. Irányítás könnyen megtanulható, bár egérrel kell mozogni és lőni, passzolni, lehet szintet lépni, skilleket venni, csapatba kerülni. Van bedobás, kirúgás, lapok, szabálytalanságok 11-esek, kapust is lehet fejleszteni, de ahhoz menedzseri tapasztalat kell. Most ez a legjobb. -
szapor #275 vmi jó foci mmo játékot nem tud valaki?? :) -
e gergely #274 milyen poszton vagy? Én DF (védő) -
e gergely #273 tudtad angolosítani a játékot? Lejebb 4-5 hozzászólással leírtam. -
szapor #272 már nekem is jó. :) nevem: Lacyka11 :) felvehetsz. -
e gergely #271 nekem bejön, legalább is most néztem :) -
szapor #270 http://www.kicksonline.com.mx/
nem jön be nekem az oldal :S van akinek jó? mert az xkick az meg arab vagy mien nyelven van :( -
#269 Jáccható, csak a varázsa már nem akkora mint anno volt gametribeal :( Ettől függetlenül a semminél jobb. :p -
e gergely #268 Na milyen? -
e gergely #267 én már 5-ös szintű vagyok, eddig nincs vele probléma, jól megy a játék, van európai szerver is, én csak most találtam erre az oldalra. Vannak már európaiak is, pl. nemrég 3 lengyelbe botlottam, ugyanolyan öltözet, ők együtt játszanak, jó lenne egy hasonló magyar csapat is :) -
#266 Most töltöm, meglesem, h játszható-e. Anno próbáltam am gametribe megszünése után ezt a mexikói témát, de aztán vagy te laggoltattad őket vagy ők téged :S
ugyh most tesztelem ma este, és írok h mi a stájsz. -
e gergely #265 Megvan, hogyan lehet angolosítani is:
A játéknak a Data\UItexture mappályában vannak nyelv mappák (english, Mexican) és ezekben képek. Alapból a játék Optionsában lehetne nyelvet választani, de itt az optionsban ezt nem lehet, így gondoltam az angol fájl képeivel felülírom a Mexican mappa tartalmát, mivel gondoltam a mexikós mappára hivatkozott, és jó lett, az elején a bejelentkezés meg a focista kiválasztása mexikói, de szinte minden angol lett. Ha van rá igény, így magyarosítani is lehetne a játékot. :D -
e gergely #264 Heló, a Mexikói vagyis Amerika kontinensi szerveren lehet játszani és nem is késik. Itt az oldala, viszont a játék Mexikói, Spanyol nyelven van, majd megnézem, hátha átlehet-e benne írni a szavakat magyarra, vagy az angol nyelvi fájlal felülírva elindul-e ez. http://www.kicksonline.com.mx/
Ezen az oldalon középen van egy Registrate, ott kell regisztrálni, felhasználónév, majd 2x a jelszó e-mail cím, nem mindre küld regisztrációs megerősítést, én még citromail-al próbáltam először, arra nem küldött, utánanéztem a fórumon, ott a gmail-t ajánlották, regisztráltam még egyszer más felhasználónévvel freemail-es e-mail-emmel, azt már elfogadta. A sexo a nem, ezt nem tudtam sehol lefordítani, gondolom a kék a fiú, én arra raktam. Alatta a teljes nevedet kéri, én megadtam, alatta meg hogy milyen nemzetiségű vagy. Alul el kell fogadni a felhasználási feltételeket, majd a jobb oldali envivar-al küldi el az adatokat, nem a regresar-al :D
Ha ez megvan, az e-mailt megerősíted, ott kiírja majd felhasználónevedet és a jelszavadat is. http://www.kicksonline.com.mx/ oldalon a regisztráció alatt a bal oldali Decárgalo gombbal a bejelentkező oldalra kerülsz, ott letöltheted a játékot és beléphetsz, 533 mb a játék és kész. Feltelepíted, elidítod, engedélyezed a portokat ha kéri, majd frissíti magát, majd elindul.
Több szerverhez is lehet a játékban majd csatlakozni, nem úgy van, hogy lv1-10 és lv11-20 külön szerverek, lv1-55-ös szerverek vannak, de van mexikói, amerikai, europai, europain senki sem szokott lenni, így egy amerikaira kell belépnem ha játszani akarok. Most 2. szintű vagyok, eddig sok támadót és középpályást láttam, én védő vagyok, így biztos hasznos leszek majd.
Megnézem, hogy valahogy lehet-e angolosítani vagy magyarosítani a játékot :D Nem laggol a játék, élvezhető, talán egy picit késik a becsúszás, futásnál nem igazán érzékelni a késést, de nem vészes, télleg csak egy apró késés van, élvezhető jó a játék. -
#263 Ha bárki találna vmi hasonló focis játékot, írjon már ide legye szives :) -
#262 Amúgy köszönöm hogy írtátok itt és megtaláltam az XKick játékot :D -
#261 Sziasztok! Én is visszatértem remélem még emlékeztek rám. Neveiteket leírjátok? Ismét játszhatnánk együtt :) -
#260 Nem sok játékos van sajna. Meg ruhát venni sem tudok sajna, de érdekes játéknak tűnik. -
#259 ITT AZ XKICK hivatlos site-ja, lehet regelni letölteni ingyé -
szapor #258 nem akar vki jönni jáccani a X-Kick nevü játékkal az is ilyen :D -
szapor #257 Van ez a X-Kick játék ez is az? de ott hol kell regisztrálni? :S -
szapor #256 Ez a kicks online már nem játszható? régebben sokat játszottam vele és most is kedvet kaptam hozzá -
Nicco #255 Hát Gosu, bízzunk benne, hogy jó lesz és lesz nálunk is :) A sima változatnál is csak törődés kellett volna szerintem és sokezer ember játszott volna vele... de a lag teljesen kinyírta ezt az egyébként nagyon jó kis játékot.
-
#254 Nah végree egy nagyon nagyon jó hír : L I N K :)
Már készül koreában a Kicks Online továbbfejlesztett új változata mondhatni 2. része XKick Online névre keresztelték, és már closed beta fázisban van, nagyon jónak néz ki, persze nekem az alap is tetszett, csak a bugokat, laggot meg ieneket kellett volna kijavitani, ehhez képest most új külsőt, kapus posztot, szinteket, skilleket, játékrendszert kapunk stb stb-t kapunk ( vagy legalábbis ígérnek). Egy szó mint 100 én már nagyon várom, kérdés hogy európában is lesz-e egyáltalán, a másik hogy free lesz-e vagy p2p esetleg b2p... :P -
#253 Football superstar nekem sem jött be egyáltalán, kickshez hasonló úgy sincs :(
Btw én most ezzel tolom dec óta: League of Legends aki szereti a dotát, annak tuti bejön, aki nem annak is :D -
Malarki #252 Nem tud valaki valami hasonló stílusú játékot? Kipróbáltam a Football Superstart, de nem jött be. -
Nicco #251 Asszem akkor én is keresek mást... vagy marad a wow és mellette fm2010. Remélem én is, hogy egyszer lesz normális, lagmentes eu szerver is... bár szvsz kevés esély van rá -
#250 Hali nicco ! :D
Hát spanyol a szöveg azzal nem lehet mit csinálni sztem.
Egyébként nem jáccok már én sem vele. Helyette találtam mást, pedig nagyon jó játék főleg a sport gémek közt, de ezvan, persze hozzáteszem titkon még mindig reménykedem hogy lesz megint kifejezetten Európai Kicks. :) -
Nicco #249 Hát, most telepítettem fel, de még mindig spanyol, remélem azért valahogy sikerült majd angolosítani... vagy mek is vissza tankolni wowba :) -
Nicco #248 Annyit kérdeznék még, hogy játékon belül lehet váltani angolra, vagy ott is végig spanyolul fog gagyogni a játék? -
Nicco #247 Pedig most, hogy szünetet tartok wowban, gondoltam benézek kicsit focizni... erre megszűnik a game :) na talán rámegyek majd erre a mexicoi cuccra.
-
#246 Ma már nem lehet belépni gametribeos kicks-re, végülis gt formáját hozva 1 héttel csúszott a hivatalosan bejelentett closehoz képest, ÁM ! Mexikóiak közben létrehozták saját szerverükön a lvl 1-60 EUROPE szervert, amin a mai nap már jóval többen voltak mint eddig, tudható be annak hogy aki kicksezni akar európában, az egyedül itt tud :P
MEXIKÓI KICKS HIVATLOS OLDALA -
#245 Mégicsak írok vmit, ugyanis rászántam magamat és kipróbáltam a mexikói kicks online-t amely kellemes csalódás volt számomra, ugyanis, részben mivel van sok európai is ( GT halála miatt ), ezért van hogy egyáltaán nincs lagg, a másik hogy még nem olyan rég indult az egész, szal nincsenek annyira nagy szintüek ( legnagyobb amit láttam az 30as szint körül volt ).
Nincsenek olyan sokan igy mindenki 1-60as szintig egy szerón vannak, s mivel a mexikóiak bénák :P így ez nem akkora gond.
Egyik hátránya ( hogy ne csak az előnyökről beszéljek ), hogy a skilleket ruhákat stb, nem lehet örökre megvenni pontból, csak "creditből", de elvileg erről olvastam hogy GM-ek ( igen mivel itt vannak játékon belül is) rendeznek minden héten versenyeket amin a győzteseknek creditet osztanak ki, amiből meglehet venni simán a kellő skilleket, ruhákat, stb...
Meg még most próbálkozok egy olyan dologgal hogyha meginvitálsz egy barátot, és elér egy bizonyos szintet akkor kapsz érte creditet :)
Na még tesztelgetem és írok, ha van vmi... -
#244 ezek szerint már nekem is hiába jönne meg hozzá újra a kedvem, így jártam :)
mindegy, azért jó volt amíg jó volt :D -
#243 Elérkezett az idő, gametribe megszüntett minden játékot melyet eddig üzemeltetett, s hír sem érkezett mindezidáig róla hogy bárki átvenné vmeiket is, sza VÉGE.
Ezzel én is befejezem hogy írjak ide, végülis sztem legjobb online foci játék volt, nagyon élveztem, dehát ez van, a mai világban a pénz beszél.
-
#242 Nos lezárul egy talán szép talán csúnya időszak az eu-s kicks játékosok számára.
HIVATALOS BEJELENTÉS
Magyarul a Gametribe dec 31.-én lelövi szervereit, többek közt a Kicksét is. A kérdés az hogy lesz-e valaki vagy valami ami megmenti, megment minket játékosokat, legfőképpen azok a játékosok bosszankodnak most akik már sok eurót beleöltek a karijukba. -
#241 Új patch :O Lehet mégsem halt még meg a gametribe számára a kicks lol
A patchről hivatalos hír nincs, azt kell tudni róla hogy 4 item(sapka,poló,nadrág,cipő) és 2 ugynevezett random box, az egyik 3k pontért a másik 120 kashért, és ien 50 meccsre szóló random stat boostokat tartalmaznak, tehát +8 longshoot, +8 running, +8 endu, vagy oat is hallottam hogy +15 :P szal érdekes, én még nem probáltam ki mondjuk, de biztos jó :P -
#240 Hát te tudod ;) gl hf hozzá :D
Amúgy vhogy sztem reklámozni kéne kickset a cégek körében, hátha vmeik megvenné :P