HD Film Vágása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

H4V0K
és ki írt virtualdubot? én virtualdubMOD-ot írtam ami támogatja az MKV-t ne okoskodjmár ha tudatlan vagy

Sanyix
mivel a virtualdub avit tud írni olvasni/ mpeget olvasni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MerlinW
MKV Editor, VirtualDub, Google. Mellesleg van videószerkesztõs topik nem is egy.

[merlinw.org]

"MKV fájlokról van szó "
Ööö, DivX5, DivX6 Pro, WMV9, X264, H264??? Pöttyet más a gépigényük, más más szoftverek ajánlhatóak hozzá.

#10 - Na jah, manapság amikor a menõ telefonok 720p videokat tudnak felvenni, sõt olcsóbb Fuji fényképezõ is. A real HD kamerákról nem beszélve.

Yeltzin
codec kérdése

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

akyyy
Nálam megnyitja, 8as van.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

H4V0K
sony vegas se nyitja meg, kiiírja hogy nem támogatott vagy ismeretlen formátum és kész

akyyy
miért? terjednek a HD kamerák, nem mindenki leötlött filmekre gondol

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Yeltzin
A legjobb videóvágó progi a Final Cut Pro, csak ahhoz rendes gép kell, nem PC 😊 (nekem sincs, sajnos...)

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

zyppy
ne vágj hd videót

BB7
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
Czdano
1-el lentebb videóvágás topik könyörgöm. Amugy meg sony vegas 7,8 legjobb videóvágó progi.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

HF
Úgy tudom hogy az új Edius támogatja a HD formátumokat, legalábbis a 4es és 5ös verziója biztos. Mindkettõt használtam, megbízható program.

Új gépet...
Esetleg Sony Vegas.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

H4V0K
MKV fájlokról van szó

H4V0K
*lefagy

H4V0K
VirtualDubMod mindig levagy amikor beillesztem a videót a programba... mit tudnátok ezen kívül ajánlani?