11
  • winnie
    a fejemben is ugyanez a gondolat fogalmazódott meg, csak 6 betűvel, amikor a te neved láttam. "emgenya"? "ngenya"? "mügendzsá"? "emzsenya"? a 911 már ment.
  • mgenya911
    engem csak az érdekelt hogy kell kiejteni ennek a baromnak a nevét ami 3 betű..
  • pixx
    Nekem Bryan Singernél ott van a house pilotja, hiszen ő inditotta el. Szerintem te tudod igazán, sok múlik...és egy produceren is.
    Mivel mindegyik filmes munka, összeségében...Narancsvidéket sose néztem, szóval passz...Chuck pilotja egész jó volt, és Odaát is nagyon jó sorozat, ám ott producer csak.
    Szerintem egy embert egész munkássága alapján kell megítélni, nem 3 vagy 4 film alapján. De ettől függetlenül amiben csak félig meddig van ott az a jó, ahol egyedül, az rossz...
    Ja igen és te vagy a hülye...
  • winnie
    persze én vagyok a hülye, mert azt hittem leesik a mondandóm lényege (el kell felejteni a tükörértelmezést...), miszerint értelmetlen úgy köpködni, ha nem nevezed nevén a gyereket, mert másképp reagál az ember, ha szerinted a CA a jó film és a többi a rossz vagy, ha a fastlane-t vélted jónak. most körbeírtam. (ha azt írod, hogy csak gagyit csinál, au tiszta beszéd, el lehet helyezni, de ha arra célzol, hogy csinált egy jót, akkor az ember tudni akarja.)

megjegyzem a sorozatok fel sem merültek bennem, hiszen mind az odaát, mind a chuck, mind a the oc "nem szemét" a nézői szerint, másrészt, aki szerint szemét az 1 rés alapján ítél, mivel nem nézi tovább. viszont,ha 1 rész alapján ítél, akkor azokhoz alapjáraton nincs köze, kreatív pluszt nem vitt, hiszen josh schwartz és eric kripke gyerekei

másrészről meg eszembe nem jutott volna, hogy egy rendezőt hangmérnöki, special thanks-i vagy produceri munka ürügyén ítéljek meg.
  • pixx
    Ne haragudj, már, de te vagy a remek flame lehetőség. Munkásságát írtam, nem filmjeit sorozatait. Volt Producer. Odaát, Chuck. Ennyi. A többi szemét. Odaátban producer, de azért biztos ott volt pár forgatáson. Ennyi.
    Olvass, értelmezz, gondolod végig, és aztán válaszolj!
  • winnie
    viszont a 90%, hogy jön ki?:) (tudom, erre is van szó, szép külföldi és szándékos túlzást jelent, de sajnos fórumon remek flame-lehetőség.)

rendezett 4 filmet és 2 sorozatepizódot. ha felfele kerekítek, akkor egy nem szemét van köztük, pedig szerintem a we are marshall korrekt film, a T4 nem korrekt, de nem szemét, a chick és a fastlane pilot ismét csak korrekt volt. marad a CA 1-2, az lehet szemét, mert tudom, hogy rajtam kívül csak két embernek tetszettek. (a CA2 parádés volt, annyira önreflektív, önironikus, ami minden film becsületére válna.)
  • winnie
    ha irónia lett volna, akkor nem dupláz rá és főleg nem használ olyan szót, hogy tapló. az irónikus a harmadik hozzászólás volt.
  • pixx
    Munkásságának 90% eddig egy szemét halmaz, ha engem kérdezel, de a többiek se írnak róla különb véleményt...ironikus hozzászólás volt az első kettő szerintem.
  • winnie
    Hát, hallod, te sem dicsekedhetsz. Talán rokon?

(Amúgy ott van a cím. Dekódold. A Terminátor 4. rendezője. Vagy ott van felsorolva a munkássága. Vagy használj Google-t. Ügyes vagy te.)
  • mgenya911
    vagy Emszí Dzsí?? elég tapló név
  • mgenya911
    kia fene aza MekDzsí?