9
  • cateran
    "Egy farkasemberes film eleve komédia"
    Mi van?
  • kalapos01
    A Wiki-t csak azért hoztam fel, mert, ha józanul gondolkodsz, akkor hajlasz arra, hogy, ha sok másik ember ellentmond neked, akkor nekik lehet igazuk.

Én is mondhatnám, hogy Mr. Bean nem vicces, mert tényleg nem vicces, mégis komédia a műfaja, mert mások szerint vicces. Rengeteg olyan film van, aminek én sem értem a humorát. Az Amerikai farkasnak te nem értetted, ennyi. Ez nem gáz.

Mondjuk azért rákerestem a Google-ön és mindenhol csak megerősítést látok. Az IMDb kritikák között is azonnal: "A Film maker's film that's an homage and a refreshing take on the werewolf legend. It's scary; rich in dialogue; practical... (in a horror movie???) AND Funny! "

Lehet, hogy nem komédia, de vicces film. Persze kérdés, hogy ki mikor látta.
  • scagnetti
    Wiki ide, vagy oda, a film attól még nem lesz vicces, mert valamelyik okostóni kitalálta, és beírta. A Wiki is sokszor pont arra nem jó, amire kellene.
    Egyéni vélemény.
  • AZTA
    A fűrészt mikor kezdik feldolgozni?
  • kalapos01
    Egy farkasemberes film eleve komédia, de attól, hogy nem esett le a szándéka a készítőknek, ne a filmet okold. Mi más lenne az Amerikai farkas, mint komédia? Ott van gyandor kommentjében a link, olvasd a műfajokat. Vagy a Wiki hogy kezdi a film szócikkét? "An American Werewolf in London is a 1981 American-British comedy/horror film"
  • scagnetti
    "ami valójában inkább egy fekete komédia"
    Heeeee.....????? A cikkíró szerintem nincs tisztában melyik filmről is van szó!
    Nevetni nem nagyon lehet azon a filmen, akármilyen régi is.
  • gyandor
    ... in London - 1981
    ... in Paris - 1997
  • hardstyler
    ja az a cime.én láttam és szerintem nem volt az olyan rossz
  • kukacS3K
    Egy amerikai farkas(?) Párizsban címmel. biztos? én nemtudom de nem tűnik valószínűnek