10
-
winnie #10 jó taktika a másik lenézése és buksisimizása, hogy "te nem értesz ehhez", szívesen alkalmazom, de akkor gáz, ha visszafele sül el. filmekben bármikor fogadom a kioktatást, de sorozatban max 2-3 embertől sikerült eddig.
a tűz augusztusban volt,2007-ben. épp akkor, amikor befejezték a forgatást. a cancelt viszont júliusban jelentették be - 2006-ban, előtte több mint 1 évvel. egy forrás (én kérek elnézést, de itt volt a leggyorsabb utánanézni:), némi saját gondolattal. már ott is azt írtam, hogy bár rohadt drága volt, ha siker lett volna, akkor folytatódott volna.
ergó, amit írtam áll: drága volt. és nem nézett. nem pedig drága és nézett. ezek számok, kár beléjük kötni. -
#9 Én nem így tudom. Viszont várom már ezt. -
pixx #8 Gondolom azt nem hallottad, mikor leégett az egész stúdió Olaszországban. Nagyon nagy volt a leállás...és iszonyat sokba került... -
winnie #7 itthon előfizetni csak sorozatok miatt érdemes vagy nem érdemes, hiszen a filmek közül úgyis adott választék kerül be, mindig annak az x stúdiónak a mozifilmje, plusz a resztli és jó film minden évben van sok). a sorozatok viszont saját művek.
de egyébként épp erről volt szó, hogy nem mennek rajta jó sorozatok. (amúgy meg de, hiszen a flight of the conchords az elmúlt évek legjobb komédiája, a weeds-et és a californicationt sokan szeretik, a tudorok dettó remek, a félig ürest ugyebár említeni sem kell, más kérdés, hogy ezek többsége csak itthon megy az hbo-n.)
más kérdés, hogy az amerikai hbo-ról volt szó, a magyarról nem. itthon is eléggé ingadozik az előfizetőszám. -
AZTA #6 Magyarországon sem azért fizetnek érte mert olyan hűde jó sorozatok mennének rajta, foleg mostanában. -
winnie #5 "gondolom az előfizetések nem csökkentek "
ezt nem mondod komolyan. persze, hogy csökkentek vagy nem jöttek újak, hiszen, ha nincs olyan sorozat a csatornán, ami érdekelne, akkor miért fizess érte? -
winnie #4 a díszletköltséget előzetesen is tudták, szántak 100M-t a produkcióra, azonban éppen a nézettségileg lett sajnos bukás. -
GG #3 A róma siker volt a nézők közt de totális anyagi bukás lett mert naon sokba került a diszletek. -
blitzy #2 Azért a felsorolásba bele lehetett volna venni (oké, ez a felsorolás a teljesség igénye nélküli, de azért mégis) az Elit alakulatot, vagy az én kedvencemet, a Rómát!!! -
kukacS3K #1 az nekik nem mind1? gondolom az előfizetések nem csökkentek a nézettség meg tök8 mert nincs reklám