65
-
roliika #25 :) Ha veszek egy ferrarit és van benne valami jóóóféle bőr ülés akkor az ülés ingyé volt? -
Roli #24 Nem tudom mi a bajotok az IE-vel, 8-ast használom jelenleg, elvagyok vele. Megjelenít mindent amit kell, kézre áll. Néha csinál hülyeséget de a riválisok is ugyan úgy... Ugyan onnan folytathatom ahol abbahagytam a dolgom. Pedig próbáltam már FF-t Chrome-ot Opera-t. -
AzUs #23 Érdekes, én valahogy teljesen másképp érzékelem a dolgot... flagcounter(klikk a visitor log-ra) -
sathinel #22 Nekem opera nagyon bejön, de FF amit legtöbbet használok. Chrome is fenn de keveset használom nagyon. FF egyszerűsége, és addonok miatt nyerő nálam bár lehet csak megszokás. IE-t alapból tiltom minden gépen amit installálok:D
FF alatt netezek legtöbbet, de opera alatt nézek gázos oldalakat, és még nem volt semmi gondom vele. Igaz tűzfal, vírusirtó is van de nem árt ha a böngésző sem enged be sok mindent. Chrome jó biztonságilag sokak szerint, de valsz csak azért mert kevesen használják még.
Safari nekem win alatt nem tökéletes ezért nem is használom csak kipróbáltam párszor. De mindig volt vele gondom.
Teszteket nem nézek csak használom a böngészőket. Ha így megy, és behozza az oldalakat akkor nekem megfelel:D -
rolandi350 #21 Opera ide oda
Én fel löktem nem régiben az operát kipróbálni.
Hát pipázós cuccokat kihagyja néha gombokat nem rak oda.
Meg van hogy az oldalaknál aminek a két szélén ugyanolyan díszítő elem van végig pl: nCorenél hát egyik oldalán nincs valamikor meg van hogy nem jól rendezi bele a dolgokat elmozdulások stb..
Firefoxal ilyen gondom sose volt mindig mindent megjelenít a megfelelő helyen!
Oprera meg már idegesít hát nem tud egy oldalt rendesen megjeleníteni.. :S 10-ből kb 3-at hibásan.
Firefox ha lefagy akkor újra összeáll és ugyanott folytathatom ahol abbahagytam akár most ennél az írásnál is lefagyna ugyanígy jönne be betűről betűre.
FF így tovább! -
sh0x #20 de a legtobb feature mar akkor benne volt az operaba amikor meg a fajerfox az anyjat szopkodta.. Csinalj par benchmarkot agyon hypeolt szarff nem fog elolvegezni...D chrome safari es opera:D a tobbi kuka -
#19 az ie nem ingyenes. meg kell venni a windows-t hozzá és csak windows-on használható. míg mondjuk a Firefox, chrome, safari, opera létezik minden rendszerre. -
#18 safarit(egyáltalán apple szoftvereket) akkor se használnék ha fizetnének érte. egy bugos foshalmaz. a chrome meg fapados és örökbéta. egyedül az opera használható, de semmivel sem jobb a Firefox-nál. annyi mindent integrálnak az operaba, hogy böngésző helyett átkeresztelhetnék operációs rendszernek. -
#17 az ie? mióta lenne lenne ingyenes? hozzá van kötve egy fizetős oprendszerhez. ráadásul nagyobb fost ki sem lehetne találni. nagyon szimpatikus, mondhatom. -
szombi #16 attól még ingyenes... -
pixx #15 És annak idején ingyé' volt, mikor mindenki más pénzért adta...ezt ne feljtsük már el...akkor ez nagyon szimpatikus lépés volt MS-től...
És legyen verseny, mert van érdekük jobbat csinálni, és ingyen adni... -
Reg5 #14 Bele volt építve a Winbe, de azon kívül semmi. -
AND OR #13 "Tovább csökken az Internet Explorer előnye"
Volt egyáltalán előnye ? Én még amikor Windowst használtam, akkor is csípőből, a legelső dolgom, az volt hogy egy Firefox-ot feltoljak rá.
Egyébként Firefoxból máig a 2.0.0.x -est tartom a legjobbnak , legalábbis Windows-on. Linuxon a 3-mast próbáltam még csak a 3.5-öst még nem. -
MasterJay #12 Én végig követtem eddig az ff-et az összes verzióját beleértve. Már vagy 4éve(pontosan nem tudom) ezt használom. Semmi bajom nem volt még vele. Jelenleg a W7-el használom az FF3.5-öt. Gyors, megy mint állat, nem fagyott még le, pedig tőlem kapja az ívet rendesen. Privát böngészőben különböző videó chat oldalak, magyar GG, stb.. Agyig nyúzom szegényt. SEMMI baja nem volt nálam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Logmein is megy vele, céges intranet(ami IE-re lett írva), meg sorolhatnám még. Szóval csak így tovább FF!!!! -
#11 ez a bing valami undorítóan szemét. valahogy többször belefutottam, nemrég a kezdőoldalam is az lett és az alapértelmezett kereső a böngészőn belül (pedig ff-et használok), pedig biztosan nem kattintottam ilyesmire. én nemtom mi a f@szt művel megint ez az undorító microsoft, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez a megnövekedett részesedés a hozzám hasonlóan járt usereknek köszönhető, nem pedig a tudatos ezt használóknak. undorító egy fos az a kereső, azóta persze google-re visszaállítottam mindent. -
FoodLFG #10 A Chrome nekem tetszik, de még nem elég kiforrott. Nem szeretem a friss opredszereket, programokat, mert bugosak.
Hiába dolgoztak annyira sokat a Firefoxosok az új verzión, nálam néha-néha lefagyogatott, és ez volt a helyzet az előző friss verziók esetében is. Persze erre számítottam, csak abban a reményben tettem fel, hogy biztonságosabb, ami sohasem árt.
Win7-tel is még várok háromnegyed évet legalább, a különböző anomáliákat elkerülendő.. -
#8 A Chrome az nem jó mert kémkedik .
Abban igazad van hogy ez tényleg elég durva -
sh0x #7 azer mert bullshit es csak agyon van hypolva. Tessek operat, safarit vagy chromeot hasznalni:) utobbi atomdurva -
COOLancs #6 Mindörökké Opera! -
#5 Nem értem, hogy kit érdekel, hogy hány % egy böngésző részesedése, ha ingyenes? -
Kovász #4 Ez valszeg a Prefetch lesz vagy mi. Ez figyeli, h milyen progikat szoktál gyakran használni, és azokat előre bekészíti a memóriába (többek közt ezért "fogyaszt" többet egy Vista vagy Win7 a memóból). -
#2 Nekem is lassan indul boot után a Fox. Utána viszont ha bezárom, következőnek rögtön ott van ahogy rákattintok. Én az add-onokra tippelek. -
Szefmester #1 furcsa ez a firefox.. itthon 32bitxp-n a 3.5ös a 4magoson 3+GB RAM mellett lassan jelenik meg lassan indul be.. akármikor is nézem, friss winnél ugyanúgy mint régi telepítésnél
64bites win7esen kb 2 másodperc a restartja a 3.01nke, az induáls meg max 4..
ötlet miért?