Tovább csökken az Internet Explorer előnye

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És annak idején ingyé' volt, mikor mindenki más pénzért adta...ezt ne feljtsük már el...akkor ez nagyon szimpatikus lépés volt MS-tõl...
És legyen verseny, mert van érdekük jobbat csinálni, és ingyen adni...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Bele volt építve a Winbe, de azon kívül semmi.

"Tovább csökken az Internet Explorer elõnye"

Volt egyáltalán elõnye ? Én még amikor Windowst használtam, akkor is csípõbõl, a legelsõ dolgom, az volt hogy egy Firefox-ot feltoljak rá.

Egyébként Firefoxból máig a 2.0.0.x -est tartom a legjobbnak , legalábbis Windows-on. Linuxon a 3-mast próbáltam még csak a 3.5-öst még nem.

Ki nem szarja le a Windows 7-et?

Én végig követtem eddig az ff-et az összes verzióját beleértve. Már vagy 4éve(pontosan nem tudom) ezt használom. Semmi bajom nem volt még vele. Jelenleg a W7-el használom az FF3.5-öt. Gyors, megy mint állat, nem fagyott még le, pedig tõlem kapja az ívet rendesen. Privát böngészõben különbözõ videó chat oldalak, magyar GG, stb.. Agyig nyúzom szegényt. SEMMI baja nem volt nálam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Logmein is megy vele, céges intranet(ami IE-re lett írva), meg sorolhatnám még. Szóval csak így tovább FF!!!!

5c0rp330n
ez a bing valami undorítóan szemét. valahogy többször belefutottam, nemrég a kezdõoldalam is az lett és az alapértelmezett keresõ a böngészõn belül (pedig ff-et használok), pedig biztosan nem kattintottam ilyesmire. én nemtom mi a f@szt mûvel megint ez az undorító microsoft, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez a megnövekedett részesedés a hozzám hasonlóan járt usereknek köszönhetõ, nem pedig a tudatos ezt használóknak. undorító egy fos az a keresõ, azóta persze google-re visszaállítottam mindent.

A Chrome nekem tetszik, de még nem elég kiforrott. Nem szeretem a friss opredszereket, programokat, mert bugosak.
Hiába dolgoztak annyira sokat a Firefoxosok az új verzión, nálam néha-néha lefagyogatott, és ez volt a helyzet az elõzõ friss verziók esetében is. Persze erre számítottam, csak abban a reményben tettem fel, hogy biztonságosabb, ami sohasem árt.

Win7-tel is még várok háromnegyed évet legalább, a különbözõ anomáliákat elkerülendõ..

https://twitter.com/foodlfg

Dark Angel 666
A Chrome az nem jó mert kémkedik .
Abban igazad van hogy ez tényleg elég durva <#vigyor1>

azer mert bullshit es csak agyon van hypolva. Tessek operat, safarit vagy chromeot hasznalni😊 utobbi atomdurva<#eplus2>

Mindörökké Opera! <#eljen><#hawaii>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Molnibalage
Nem értem, hogy kit érdekel, hogy hány % egy böngészõ részesedése, ha ingyenes?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez valszeg a Prefetch lesz vagy mi. Ez figyeli, h milyen progikat szoktál gyakran használni, és azokat elõre bekészíti a memóriába (többek közt ezért "fogyaszt" többet egy Vista vagy Win7 a memóból).

\"...lámák kíméljenek.\"

Gerygrey
Nekem is lassan indul boot után a Fox. Utána viszont ha bezárom, következõnek rögtön ott van ahogy rákattintok. Én az add-onokra tippelek.
furcsa ez a firefox.. itthon 32bitxp-n a 3.5ös a 4magoson 3+GB RAM mellett lassan jelenik meg lassan indul be.. akármikor is nézem, friss winnél ugyanúgy mint régi telepítésnél
64bites win7esen kb 2 másodperc a restartja a 3.01nke, az induáls meg max 4..

ötlet miért?
← ElőzőOldal 2 / 2