Gyorsan eltűnhet a Windows Vista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
HÖHÖ majd amikor minden játék fullosan dx10.1-re lesz írva (már most is van 2), õsszel meg tömegesen fognak jönni. És általános lesz az szebb grafikával, mondjuk 30%-al több fps lesz 10.1-ben akkor ott fogod hagyni az xp-t :) (sõt talán többel is, 30% különbség csak a dx10 és 10.1 között van).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
amúgy egyáltalán nem volt szarabb mint egy átlagos új vindóz, csak kitört valami elmebeteg hiszti valami faszság miatt, azt terjedt az okoskák között...
Várom a win7-et hátha ok lesz, de vista után, és fõleg hogy vista alapokra építve nekem nagyon bûzlik. Most vagy direkt valamit számoltatnak a háttérben a vistával vagy nagyon elkúrták az egész grafikus felületet. Most felhozhatom a linuxot példának ami töredék hardware-t igényel és korrektül mûködik. De lehet mondani az OSX-et is szerintem az sem eszi meg a gépet csak hogy pár ablak meg legyen nyitva. Majd meglátjuk hogy ez a 10% user áttér vagy marad vistánál és majd kiderül. A többiek meg továbbra is xp, és sp1, sp2 után talán vista.
A vista annyira király hogy sokan még most sokadik patch után is inkább xp-t használnak ami tényleg megmutatja hogy mennyire jött be a népnek:D Bukás a javából.
Mondhat bárki bármit, a microsoft tette a legtöbbet az informatikáért és a szakmáért... hol lenne ennyi számítógép, ha még mindig dos-t kellene használni vagy éppen linuxot? :)
én szeretem a linuxot, használom is szerverként, de userek kezébe nem adnám, mert nem igazán idiótabarát - ellenben a microsoft termékeivel... ugye?
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Nahát, elképesztõ mértékbe csúszott le a 10%-os álomhatárról...
Akinek még nem lenne világos AND OR=Vanturok=gettó haros2=arrakistor.
Ne várjatok tölle semmi értelmeset, bár néha egy rövid idejig képesrá.
Nekem is 2 magos CPU és újgenerációs VGA-m van (DX 10.1-es, és nem GeForce), de semmi pénzért nem használnék Vista-t (sem 32-est, sem 64-est).
Seven-bõl majd az SP1 után kerülhet(ne) fel a gépemre egy legális vagy illegális változat: addig még 1 bit se!
De, ahogy írtam:
- amíg minden fordítani kívánt játék elindul
- amíg az összes kedves és újrajátszani kívánt játékom elindul
- amíg minden munkát el tudok végezni rajta
- amíg az újonnan megjelenõ és engem érdeklõ játékok/programok elindulnak rajta
addig XP SP3 lesz a gépemen.
Kíváncsiságból pedig csakis Seven SP1(2,3) juthat fel rá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezen a képen tisztán látszik, hogy e két "oprendszer" együtt sem éri el a 10%-ot !!!
A Microsoftnak bizony egyetlen valós szándéka lehet azzal, hogy annak tudatában , hogy a Viszta a 10%-ot sem érte el, mégis szándékosan a Visztára építette a következõ operációs rendszerét, ez pedig nem más, mint az, hogy a Visztában mélyen belül trójai megfigyelõrendszer van beépítve, pontosan ezért is olyan irdatlan nagy a gépigénye és ezért olyan lassú. Mivel azonban ettõl megszabadulni a Microsoftnál nem akartak, ezt optimalizálták és gyorsították, még tovább egy kicsit valamelyest, úgy hogy minden más - a felhasználók által igényelt - szempontokra (amik miatt tulajdonképpen még a 10%-ot sem érte el az asztalaViszta) nagyívben tettek rá, mint pl.: a visszafele kompatiblilitás, a gyorsaság, a kisebb gépigény, valós javulás a kezelõfelület kezelhetetlenségében stb. stb. stb.
Ki nem szarja le a Windows 7-et?
1. nem ment a programjaim nagyobbik része (kb 90%-a)
2. bûn lassú volt,
3. lefoglalta a winyóm felét , amin xp alig foglal valami helyet,
4. gusztustalanul idegesítõ volt a kezelõfelülete
azt hiszem ez éppen elég indok arra, hogy nagyívben elfelejtsem egyenlõre a váltást az XP-rõl.
Biztos jó lesz majd valakinek a Windows 7 én nem kétlem, majd abból a 10%-ból <#eplus2>#eplus2> akik a vistát is használták.
Ki nem szarja le a Windows 7-et?
Ha eltûnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.
Képzeld, én sem fogom leváltani az XP SP3-as oprendszeremet mindaddig, míg akár csak 1, általam kedvelt játék elindul rajta, vagy továbbra is tudok vele zenét- és szöveget szerkeszteni!
A Vista-Sveen vonal olyasmi, mint a mai mobiltelefon hype: mindenki csak a legújabbnak hisz... holott egy 5 éves mobillal is simán fogadok hívásokat, SMS-ezek... a csili-vili sosem érdekelt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha eltûnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A win7 a visztára épül. de szerintem semmi lényegi különbség nincs. ott az a szar szuperbár parasztvakításnak meg a bejelentkezõ animációés akkor most hova szarjak????!!! most akkor mit várnak?! [] azt várják, hogy ezért majd mindenki rohan a boltba vagy letorrentezi ?! hát a nagy szart ! ugyanakkora bukásuk lessz mint ezzel a visztával is volt. ennyi.
sg.hu/cikkek/68554/a_windows_7_et_is_atugornak_a_vallalatok Ki NEM szarja le a Winfos 7-et?
A
Használjatok valamilyen Linuxot amíg kevés a vírus rá. :D
Vicces, hogy SP2 re lett ebbõl is értelmes oprendszer mint az XP bõl, nade hát ott van a népharag.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Minap voltam egy állatorvosi rendelõben, valami DOS-os programot használnak adminisztrációra, és kérdem én, ha az beválik 20 éve, miért kéne drága pénzeket kiadniuk, tán a hype miatt?
LZ forever
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
LZ forever
LZ forever
Nem is baj, egy bughalmaz volt.
LZ forever
practitioner of the forbidden arts of death